Min mand vil heller ikke vaske mine underbukser

Af Anna Libak 132

Over morgenkaffen læste jeg radioværten René Fredensborgs indlæg i Berlingske og blev ganske forstemt. Han har fået nok af de kropumulige danske kvinder. Faktisk er han blevet nødt til at rejse til Filippinerne for at finde sig en omsorgsfuld kæreste, der vil vaske hans beskidte underbukser i hånden. Som han skrev: ”Hvornår har en dansk kvinde sidst vasket sin mands beskidte undertøj i hånden uden at føle sig undertrykt?”

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at Fredensborg har mere ret, end han gør sig begreb om. Og når jeg blev så trist til mode under læsningen, er det naturligvis, fordi det minder mig om mit eget ægteskab.

Jeg har selv i mange år været gift med en dansk mand, der nægter at vaske mine underbukser. Og dét på trods af, at det er ham selv, der gennem årene har foræret mig ikke så få af den slags beklædningsdele, som ikke går i vaskemaskinen. Alligevel nægter han at tage ansvar for at få dem vasket.

Han vil simpelthen ikke. For mig har det været mærkeligt at opleve, fordi han ellers på andre punkter kan være meget omsorgsfuld. Hvis vi sidder i sofaen og ser fjernsyn, og der kun er en chokoladefrø tilbage i skålen, kan han sagtens finde på at tilbyde at spise den, så jeg ikke bliver fed. “Du fortryder det bare”, siger han. Han kommer også med gaver, selv om jeg ikke har fødselsdag: En dag forærede han mig en stavblender, som jeg ikke engang havde ønsket mig.

Men grænsen går ved beskidt undertøj. Det vil han simpelthen ikke. Og ligesom René Fredensborg er jeg ikke et sekund i tvivl om, at det er feminismen, der har ødelagt ham.

Det er nemlig tydeligt, hvordan hans begrundelser har ændret sig over tid i takt med, at feminismen er blevet standardreligion i Danmark.

I de unge år, når jeg kom med mine beskidte trusser og ville have dem vasket, grinede han bare. ”Nixen”, sagde han, ”Jeg ser helst, at du slet ikke har trusser på.”

Sådan siger han aldrig  mere. Nu bliver han sur: ”Hvorfor i alverden sku’ jeg det? Du vasker da ikke mine beskidte underhylere!”

Som man forstår, har min mand udviklet en meget primitiv og millimeterdemokratisk opfattelse af, hvad kærlighed er. Noget-for-noget.

Han bliver også bitter, hvis han skal gøre huset rent og tage vasketøjet, fordi jeg har for travlt med andre ting. ”Jeg har også ting, jeg skal”, siger han så, ”har du tænkt på det?” Og så hjælper jeg selvfølgelig, for ellers bliver stemningen virkelig dårlig. Han får ret, og jeg får fred. Men jeg forbander da feminismen for at prædike, at vi begge to skal gøre lige meget af det samme: Hvad er der i vejen med, at han stryger vores tøj, mens jeg læser vores aviser? Begge dele kræver en indsats! Desuden er det ikke alle mennesker, der egner sig til at gøre det samme: Jeg hader at gøre rent og er ikke særlig god til det, og min mand hader det også, men han er til gengæld virkelig god til det, og jeg er opdraget med, at den, der har evnen, også har pligten.

Men jeg er da godt klar over, at dét jeg siger her, er i modstrid med omgivelsernes normer: Hvis han gjorde husarbejdet hjemme hos os, og det rygtedes, ville han blive til grin blandt sine mandevenner. Skvat. Svagpisser Bløddyr. Det er min erfaring, at alle moderne mænd er fifty-fifty-feminister: Hvis du vasker køkkengulvet, tager jeg toilettet.

Så indimellem, når min mand er særlig sur og skaber sig, har jeg overvejet, om jeg skulle gøre ligesom René Fredensborg og udskifte ham med en fra et andet land, der er mere omsorgsfuld. En mand, der forstår, at kærlighed ikke kan kvoteres. Men her kommer så det store problem: Jeg kan ikke finde noget land, hvor mænd forbinder det med kærlighed at vaske deres koners trusser. Ingen lande overhovedet.

Og derfor vil jeg bare sige til Fredensborg, at hvis hans kæreste ellers har tid og ikke har noget imod det, ja, så skal hun da være hjertelig velkommen til at tage mit undertøj med også.

132 kommentarer RSS

 1. Af J Hans en

  -

  Som han skrev: ”Hvornår har en dansk kvinde sidst vasket sin mands beskidte undertøj i hånden uden at føle sig undertrykt?
  Citerer Anne Libak en Fredensborg for at have udtalt.

  Måske er man endnu ikke begyndt at bruge vaskemaskiner i DF kredse.
  Og beskidte underbukser?
  De fleste skifter vel undertøj med jævne mellemrum.
  Nogle af os hver dag.
  Så er det vel begrænset, hvor beskidt undertøjet bliver.
  Men på højrefløjen, herunder DF, skifter man måske ikke undertøj så ofte.
  Hvis man kun skifter det hver tredje måned, så kræver det vel sin mand eller kvinde at vaske det i hånden?
  Men undertegnede tror, at det bliver svært for Anna Libak at finde en mere hensynsfuld gemal i udlandet.
  De hænger ikke på træerne.
  Så Anna Libak må investere i en vaskemaskine, den skal være miljøvenlig. Ellers må hun igang ved håndvasken.
  Så hun ikke bliver udskiftet med en Filipiner.

 2. Af Maria K.

  -

  Smiler,pudsig det med dine underbukser der skal vaskes i hånden,Anna Libak.
  En gave fra din kæreste,købt i en “undertøjsbutik” til dig,som han vovede sig ind i-som mand.Men når det kommer til ligestilling ang., hvem der vasker tøj hos jer,er det ikke håndvask af fruens underbukser,men hvad med mandens?ok det kommer åbenbart i vaskemaskinen.
  Pudsigt med debat ,igennem mange år ,som lyder:Han kan vaske sine sure sokker selv,han kan vaske sine underbukser selv,eller ingen sambo/mand til mig,for jeg gider ik han sure sokker og underbukser..

 3. Af peter andersen

  -

  Ja, lad os endelig snakke om platte småting, lad os endelig bruge tiden på plidderpladder, selvom Danmark og Europa vakler på afgrundens rand, fordi millioner af kulturfremmede er på vej nordpå, inviteret af merkel og EU. Lad os endelig bruge tiden på snik-snak, selvom løgnepropaganda, kommunisme, fascisme, feminisme og islamisering er i fuld gang med at smadre og ødelægge vores økonomi, frihed, familieliv, velfærd, sundhed, demokrati, fred og sikkerhed.

 4. Af M Jørgensen

  -

  GLobal analyse ! Min mand vil heller ikke vaske mine underbukser, jamen dog , således oplyst om dette vigtige emne, blegner alt andet som der sker omkring os i en tid med øget globalisering.

 5. Af Flemming Lau

  -

  Anna Libak, du er en værre filur!

 6. Af georgi mitchew

  -

  Kære Anna Libak, kvinder går altså ikke med underbukser men trusser 🙂

 7. Af Je n s Hans en

  -

  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 8. Af peter andersen

  -

  Migranterne bevæger sig som en flodbølge mod nord. I Sverige demonstreres det dagligt at feminismen og den korrupte pladderhumanisme er vejen til tonsvis af ulykker og problemer. Våben, stoffer, smitsomme sygdomme, falsk medicin, røvere og potentielle terrorister osv. strømmer nu ind i Sverige. Udgifterne er enorme, og svenskernes velfærd er ved at kollapse. Politiet er ved at give op. Se avpixlat, snap hanen, newspeak, den korte og Berl. ang. medicin-svindel.

 9. Af Birgitte Gervig

  -

  Jeg nikker genkendende til Anna Libaks udtalelse omkring millimeter demokrati , og i en alder af 53 i år 2017 , er det mig ubegribeligt at kærlighed skal forveksles og måles med gøremål ?!
  At vi ikke er nået længere med al den erfaring og viden vi har erhvervet os igennem årtier forbliver et mysterie for mig; hvad er der galt med at gøre det man er bedst til , kvinde eller mand …?
  Hvordan kan vi tillade os at bruge vores kostbare tid på peditesser , vi må virkelig have for meget tid i denne teknologiske verden .
  Folk bruger tid på digitale medier i uanede mængder , nogle for ikke at mærke sig selv og forholde sig til virkeligheden omkring dem- hvad med at bruge tid på nærvær og samhørighed i stedet for at diskutere et par “skide” underbukser som skal vaskes – det er trods alt blot et helt banalt og praktisk gøremål i kurven , sammen med alle de andre …..

 10. Af r. vangkilde

  -

  UNDERBUKSE POLITIK, – er “ligestillingen” blevet en religiøs og politisk skilsmisse.
  FORSØRGERPLIGTEN, – er overtaget af velfærdssystemet, men husstands indkomst bygger på
  to indtægter. ELLER er singlelivet blevet mangfoldigt og et national symbol. på det maskuline.

 11. Af Holger Overgaard a

  -

  Anne Libak er altid eftertænksom morsom at læse. Gad vide hvad hun vil skrive om Sugar mammas og de uledsagede unge ikke kønsmodne flygtninge og asylsøgere, der viser det ene mirakel efter det andet, når de har haft deres første samtale. En kønslig ikke dokumenterbar eksplosion der pludselig gør dem i stand til at lade sig betjene af de såkaldte sugar mammas der sjovt nok stort set altid er venstreorienterede. Kvinfo dukker nakken som sædvanlig . Den korrekte tones bannerførere kan enten iklæde sig naiviteten eller uvidenheden . Hvad vælger de?

 12. Af J Ha nsen

  -

  “AF JE N S HANS EN – 28. JULI 2017 12:35”

  Kære Anna Libak.
  Kan du ikke fjerne ovenstående indlæg.
  Det er indsat i mit navn.
  Af en Kim Ol sen.
  Hvis han vil betro andre nogle sandheder om sig selv.
  Så kunne han vel indsætte dem i sit eget navn.
  hanhar sikkert meget på hjerte.

 13. Af Birger Nielsen

  -

  Gudfaderbevares en gang pladder

 14. Af Marianne Thorn

  -

  Kære Anne,

  tak for indlægget. Det er dejligt befriende. Tror du ikke, at hvis vi “køber” nogle unge filippinske mænd, som jo også lever i et møgfattigt land, så kan vi som nok få dem til at vaske vores trusser? Jeg tænker, vi tiltræder rollen som moderne cougers, vi er jo som kvinder ikke så naive, at vi tror, at de unge mænd elsker os – vi ved godt, at det er udsigten til den vestlige verden og penge, der trækker. Så alt det pjat med omsorg kan vi springe over, de skal bare gøre, som vi ønsker;-D

 15. Af J ens Hassan

  -

  AF J HA NSEN – 24. JULI 2017 17:29

  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 16. Af Flemming Lau

  -

  “er singlelivet blevet mangfoldigt og et national symbol. på det maskuline.”

  Fin pointe! Engang ville almuen være “adelig” Jeppe på bjerget fik en kort periode i baronens seng. Idag er vi velhavende og frie som aldrig før..! Samtidig kapper flere deres bånd, til fortiden når det bliver for ubekvemt. Mange drømmer om en tilværelse på en eksotisk øde ø, en form for “Palle alene i verden”. Man længes “hjem” men hjem, hvor er det..?

  Ville det være saliggørende hvis vi fik øjnene op for værdien af hverdagens opgaver i stedet for at jage efter tom “vind!”

 17. Af Ulrik Bøje

  -

  Citat: “Det er min erfaring, at alle moderne mænd er fifty-fifty-feminister: Hvis du vasker køkkengulvet, tager jeg toilettet..”

  Er alle moderne kvinder så ligeledes fifty-fifty maskulinister?: Hvis du skifter støvsugerposer, vasker bilen, renser afløb, flytter rundt på møbler, bærer indkøbsposer, klipper hæk, slår græsplæne, maler vægge og døre, pudser vinduer, lapper cykler, reparerer alt der går i stykker, gætter mine ønsker, opfylder dem før jeg udtrykker dem, betaler restaurationsbesøg, hjembringer blomster, etc,….. så vil påtage mig at mobbe dig indtil du makker ret.
  Lige for lige.

 18. Af J. Ha nsen

  -

  “AF J ENS HASSAN – 28. JULI 2017 13:43”

  Nå. Den pædofile nazist, som Kim Ols en åbenbart kalder sig selv, fortsætter med indlæg i andres navne.

 19. Af Kim Houmøller

  -

  Kære Anna – Nok er det agurketid; men alligevel. Det undertøj din mand ikke vil vaske, har han naturligvis købt til sig selv. Derfor bør han ikke sige nej til at vaske det. Som manden der både vasker og gør rent, kan jeg fortælle dig, at naturligvis kan lingeriet gå i vaskemaskinen på skånevask.

 20. Af Sune Bach

  -

  Det er muligt, at Anna Libak ikke ser sig selv som en feminist, men at latterliggøre sin partner kan man kun slippe godt afsted med, hvis man er kvinde. Det modsatte ville have vakt voldsom forargelse og kastet beskyldninger om mandschauvinisme og neandertalermentalitet af sig.

  Kunne man forestille sig, at hans valg af en udenlandsk partner skyldes dårlige erfaringer med danske kvinder og at han er træt af altid at få at vide, at han aldrig hjælper nok til med vasketøjet, rengøringen, madlavningen, osv.? At hver gang han prøver at give en hånd med bliver kritiseret for ikke at gøre det godt nok eller hurtigt nok i følge kvindens standarder? At han konstant bliver bebrejdet for ikke at have tænkt på, at handle ind, fixet tagrenderne, slået græsset, støvsuget bilen, været hjemme til det aftalte tidspunkt, skiftet børnenes ble, hentet dem i daginstitutionen og mulighed for at tage dem til lægen….

  Når ligestilling bliver et spørgsmål om, hvor mange opgaver manden kan overtage fra kvinden (og ja, jeg mener man bør deles om opgaverne) så bliver dialogen ikke ligeværdig, men skinger og voldsom trættende. Det er ikke et spørgsmål om, at vende tilbage til 1950’ernes kønsrollemønster (som feministerne ynder at fremføre), men en mere konstruktiv dialog uden tarvelige benspænd og uden at knækte manden ved at “lukke for det varme vand”. Det mangler vi stadig at se fra kvindernes side.

 21. Af Henrik Petersen

  -

  I øvrigt temmelig underligt at købe trusser, som ikke – eventuelt i en vaskepose, der kan købes for få penge i en lingeributik eller for den sags skyld et supermarked – ikke kan gå i en skånevask?

 22. Af Jørgen Hammel

  -

  Det står for mig som meget tåget hvad bloggeren her prøver at sige, hvilket dog til dels skyldes at Berlingske har spærret adgangen for ikke-abonnenter til den oprindelige artikel . Det giver ham hvis tidligere koner ikke vil vaske hans underbukser ret dårlige kort på hånden, og således støtter Berlingske hvad der kunne ligne en sarkastisk-feministisk agenda.
  Jeg kan dog ikke helt finde ud af om det er det hun her har gang i, eller om det rent faktisk ER ment som et angreb på feminismekulturen.
  Men hvad jeg ikke forstår er hvorfor det er så vigtigt for hende at få vasket sine underbukser, når nu hun ikke selv gider vaske sin mands.
  Og fordi det er ham der har givet hende underbukserne (er det sådan nogle til gamle drenge med tunge boller, hun går rundt i?) får hun vel ikke bedre kort på hånden i den sammenhæng? Hvis min kone forærer mig en laptop forventer jeg skida ikke at det er hende der skiller den ad og rengør cpu-blæseren hvis den begynder at larme – det skal jeg da virkelig nok selv sørge for at gøre!
  Den med chokoladen? Dette er partnerhumor, og kunne ligesågodt have været med omvendt fortegn. Ville det være sket hjemme hos os, ville det have været min kone der fyrede den af på mig. Det er hverken mandschauvinistisk eller feministisk at fyre denne form for – let slidte – humor af.
  Stavblenderen? Tjah, hvis du kan lide at lave mad og er den der er bedst til det (hvilket du glemmer at oplyse om) – hvorfor så ikke? Du husker forhåbentlig vel også engang imellem at købe en gave der matcher din mands interesser eller ville klæde ham godt, eller er det kun ham der forkæler dig?

 23. Af Flemmimg Lau

  -

  Tidligere brugte man at komme solid underbeklædning i en spilkogende grukedel!
  Ikke mange bruger solid underbeklædning i dag, med mange underlivs forkølelser til følge og dermed yderligere smudsigt undertøj! Mode gør altså mange ting mere kompliceret end nødvendigt er!

 24. Af Frank Andersen

  -

  Venligst brug DISQUS på kommentar-spor, så man som bruger kan blokere for de værste idioter

 25. Af bjarne jensen

  -

  Mens skandale-fabrikken Chrborg er i fuld gang med at yde dødshjælp til fædrelandet, folkestyret, postvæsnet, velfærden, sundhedsvæsnet, familieværdierne, retssikkerheden og privatlivet osv., osv……. pludres der her løs om hvem der skal vaske hvad, i hånden eller i en vaskemaskine. Er det mediernes mål at fordumme danskerne mest muligt? Skal deres opmærksomhed afledes fra det frygtelige der er ved at ske med deres land og dem selv?

 26. Af Urban Hansen

  -

  Nationen har brug for en tilbagevenden til de gode, gamle dage, hvor en kvindes værd blev målt på, hvor meget brænde hun kunne hugge

 27. Af bjarne jensen

  -

  Læs om hvordan kommunisterne og feministerne/pladderhumanisterne er ved at forvandle Sverige til en radikal galeanstalt hvor svenskerne terroriseres, og alt med værdier, kultur og civilisation udhules og ødelægges. Se snapha, den korte, newspeak og avpixlat.

 28. Af Kim Kaos

  -

  Det er mig en gåde hvorfor et indlæg der pænt og høfligt beder dig om at rydde op i din debattråd ikke bringes – men du tillader indlæg hvor folk sviner hinanden til.

 29. Af J Ha nsen

  -

  Mon ikke René Fredensborg vil opdatere hans følgere i debatterne i de næste par år.
  Det bliver spændende, hvordan det går med den asiatiske dame i Danmark.
  Om to år er hun uden tvivl velintegreret i det danske samfund.
  Hun har sikkert mange danske veninder.
  Som vil hjælpe hende med at lære og forstå danske normer.
  Den dag vil nok komme, hvor hun forsigtigt vil spørge René Fredensborg, om han dog ikke kan vaske sig selv.
  Og selv holde lidt orden i sine ting.
  Fremtiden er uvis for René Fredensborg.

 30. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Anna Libak, det er da helt ligegyldigt med al det husholdningsvrøvl, men det er sandelig ikke ligegyldigt, at René Fredensborg vil slæbe endnu en fremmed til landet. Der er tale om en form for landsskadelig indvandring, og René Fredensborg burde straffes for at iværksætte noget sådant. Og han skal heller ikke bilde sig ind, at hans købte neger nogensinde vil blive anset for at være en medborger.

 31. Af Ibi Kyv

  -

  Mænd er jo – desværre – mænd.

  Især danske “mænd”…

  Hvis du leder lidt på internettet, så kan du helt sikkert finde mandslinge, der vil betale gode penge for dine beskidte underbukser – og så får du jo råd til, at købe nye underbukser løbende.

 32. Af Niels Peter Lemche

  -

  I n t e r e s s a n t — bandlyst …

 33. Af J Ha nsen

  -

  AF KAJ VILHELMS EN – 28. JULI 2017 15:38
  “Og han skal heller ikke bilde sig ind, at hans købte neger nogensinde vil blive anset for at være en medborger.”

  Ud over et par af hans ligesindede på disse blogs.
  F.eks. Kim ols en som har indsat et par syge indlæg i mit navn.
  Er der så nogen som anser Kaj Vilhel msen for at være en medborger?

 34. Af bjarne jensen

  -

  Tænke sig, man bruger 67.000 kr. pr. måned pr. “uledsaget flygtningebarn” med skægvækst og udseende som en 18-30 årig. Samtidig foregår der import af forfalsket kræft-medicin mv. til apoteker og hospitaler. Vi danskere regnes nu kun som 5. rangs borgere i vores eget land. På flere og flere blogs, f.eks. mik kel and ersons, er der NUL ytringsfrihed. Alle partier svigter.

 35. Af Anne Madsen

  -

  Helt enig – hvorfor er det lige Anna Libak har behov for at latterliggøre sin mand (og sig selv). Bliver indlægget måske fulgt op af mandens version af konflikten? Nej, også her har du ret Rune, i så fald lukker Anna Libak blot for det varme vand..

 36. Af Niels Peter Lemche

  -

  M e n o g s å i n t e r s s a n t, a t der er plads til en dømt nationalkonsevativ som Kaj Vilhelmsen.

 37. Af Ib Kyv

  -

  Man pakker jo heller ikke Venus af Milo ind i brunt karduspapir, så hvorfor går den yppige frk. Libak med underbukser, og ikke med lingerie?

 38. Af Hanne Ribens

  -

  Jeg morede mig meget over Libaks indlæg. Men hvor er der dog forbavsende få mænd der har humor, endsige selvironi!

 39. Af bjarne jensen

  -

  Regeringens behandling af marginaliserede og vanskeligt stillede danskere er under al kritik. Hjemløse sjofles, fraskilte mænd tyranniseres, kræftsyge og psykisk syge udsættes for mange grove svigt, pårørende behandles ofte skandaløst dårligt, arbejdsløse behandles tarveligt, danskere diskrimineres i forhold til indvandrere, børn og unge udnyttes ofte skamløst af “systemet”, igen og igen overpisses voldsofre af retssystemet,
  gamle vanrøgtes på en del plejehjem, familielivet og privatlivet angribes på nederdrægtige måder, og kriminalitet, sygdom og asociale “ordninger” breder sig. Regeringens/Borgens samlede politik er skrækkelig.

 40. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Mht underhyllere..fad bamsen fik venstre til at bruge 800.000 kr på et år til dem. Men så er de vist også af Armani typen (som man vist?) Ellers kun ser på de dyreste mandlige s…exklubber For mænd kun?

  Åbenbart er synet lige så grot.esk som når fadbam.sen cykler til venstremøder i cykelshorts? Han har au pair der 89 timer om ugen vasker fam ras. mussens under.tøj. Filipi.ner…

  Pæ..doK..O burde se at få vasket sine underhyle .re. Det er vel ligesom Trump der elsker at blive piss..et på? Noget om fetich med eksk…rementer k.im p O.ls.en? Det er vel sådant noget i foretager jer ude i na. zi hovedkvarteret i Greve?

 41. Af Observerer forfaldet

  -

  Nøj, hvor er det træls at se de pseudointellektuelles pseudoproblemer. Gider I ikke godt at vaske jeres undertøj hjemme?
  Den selvudnævnte kulturelite bliver mere og mere pervers.

 42. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Problemet er ikke altid, at mændene er bange for, at blive til grin blandt vennerne.

  Mange frygter nærmere, at blive forladt af deres kone, hvis de tager deres andel af husarbejdet, og deres tørn med ungerne – og dermed forsømmer karrieren.

  Mange bløde og hjælpsomme mænd har oplevet, at deres kone begynder at gå i seng med andre mænd, eller forlader dem uden varsel, fordi hun er blevet træt af sin ligestillede, venlige mand, og vil have en “rigtig mand”.

  Det er nok derfor, at så mange feminister, der foragter hvide mænd, konsekvent forsvarer de ultra-mandschauvenistiske islamister, der uden sammenligning er vor tids værste, og mest hensynsløse mandschauvenister.

 43. Af Nana Wad

  -

  Jeg læser med åben mund og polypper de groteske bemærkninger – de fleste grænsende til / over sort snak – over AL’s lille satiriske kommentar til en mand, der angiveligt i næsten ramme alvor har brugt sine underbukser som metafor for sit oprør mod kvinder af i dag. Det er jo morsomt, det hun skriver. For pokker, svarene her får mig til at tro AL har sendt sin kronik direkte til et galehus..

 44. Af KE ns Hans en Taasinge

  -

  AF J HA NSEN – 24. JULI 2017 17:29

  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 45. Af Jørgen Hammel

  -

  @ J HA NSEN”

  “Er der så nogen som anser Kaj Vilhel msen for at være en medborger?”

  Det gør jeg, uanset hvor frastødende og udansk en lille grydeklippet mandsling han er. Ja ok, godtnok fordømmer jeg de af hertilkomne udlændinge, og det er langtfra alle, som vælger at modarbejde velfærdsstaten og det frie livssyn vi står for, ganske som LIlle Kaj, og selvom vi som borgere i en moderne udviklet nation har en – ikke retslig – pligt til at anvende vores ytringsfrihed med omtanke, hvilket ikke er tilfældet for Lille Kaj, så er han stadig en medborger. Forhåbentlig bliver han voksen en dag ligesom det sker for mange islamister, nazister og hvad vi ellers har af mennesker med lavt selvværd og had til alle undtagen de allermest indavlede og vrede af dem de omgiver sig med.

 46. Af Joan Nielsen

  -

  Gammel lærdom- sengetøj , nattøj og undertøj er kogevask.

 47. Af Rikke Nielsen

  -

  Herligt og sjovt indlæg som giver en god opstart på weekendens små pligter 🙂

  Jeg tænker, at René Fredensborg havde valget mellem at flytte hjem til mor eller købe noget hushjælp i Filippinerne. Han valgte så den sidste mulighed, og forsørger nu en hel familie på Filippinerne. Hvis det er lykken for ham, så ingen problemer for mig – hver mand sin smed.

 48. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Ja, Jørgen Hammel, det fremgår klart af dit indlæg imod mig, at du er usaglig og uvidende. Dine bemærkninger kan jeg således ikke tage alvorligt. Du forekommer mig at være en ganske almindelig middeldansker, der aldrig har haft dybere tanker end dem, der præsenteres af dagspressen. De fleste danskere er ofre for mediernes propaganda, og det er du vist også.

  Nej, jeg hader ikke de fremmede, men jeg erkender dem netop som værende fremmede, og derfor er det min opfattelse, at de ikke skal være i Danmark. Om så de fremmede er fysikere eller vaskekoner, det er jeg bedøvende ligeglad med, for de fremmede er stadig kun fremmede.

  I øvrigt så tror jeg ikke, at de nævnte nazister er dårligere mennesker end du er, og dit brug af dem som skældsord det tyder jo bare på, at du er gammel i åndelig henseende. Det var jo noget, man kunne klare sig med i debatten for årtier tilbage.

 49. Af J Nielsen

  -

  Hvis ellers man kan komme til for bar nazifis og fremmedhad, så var der den her tegning fra 1950’erne af Jørgen Mogensen. Manden sidder i lænestolen med benene oppe på bordet, læser avis og ryger pibe. Hustruen støvsuger. Så siger han:

  “Mon aftenkaffen laver sig selv?”

 50. Af J Nielsen

  -

  “(…) det er sandelig ikke ligegyldigt, at René Fredensborg vil slæbe endnu en fremmed til landet. Der er tale om en form for landsskadelig indvandring, og René Fredensborg burde straffes for at iværksætte noget sådant.”

  Her taler et individ, der er efter min overbevisning ikke er rigtigt velforvaret.

  “Og han skal heller ikke bilde sig ind, at hans købte neger nogensinde vil blive anset for at være en medborger.”

  Hver gang munden åbnes, bliver det kun værre. Jeg giver dem ret, der betvivler at der er tale om en medborger. Der her er en modborger. Landsskadelig kan han selv være. Byttes gerne væk.

 51. Af Thorsten Jørgensen

  -

  Kære Anna Libak
  Tak fordi du reagerede på Rene Fredensborgs indlæg i avisen.
  Danmark er formentlig det land i verden med størst lighed mellem kønnene og situationen som Rene Fredensborg beskriver og hylder er derfor ikke særligt dansk.
  Det bliver spændende at følge med i hvordan hans forhold udvikler sig når hans partner får mulighed for at tjene sine egne penge og af sine sygeplejerske søstre lærer hvordan danske ægteskaber fungerer.
  PS Berlingske burde borteditere – til en form for “spam spand” alle de idiotiske og irrelevante kommentarer der åbenbart hører med.

 52. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos bloggens emne – beskidte underbukser (evt bremsespor) – læs denne artikel om personlig hygiejne i f.eks Thailand (danskere kan lære noget):

  Brug numsebruseren
  På stort set alle thailandske toiletter finder du en lille slange med et bruserhovede ved siden af toilettet.
  http://rejse-til-thailand.dk/numsebruser

 53. Af M Jørgensen

  -

  Det er ikke så mange dage siden at ASH på sin blog skrev om dominerende kvinder og deres svage mænd der bagte kanelsnegle og var alt for blødsødne og eftergivende.
  For ifølge ASH er det ikke det kvinder tænder på , nej de vil have typer med markante hagepartier, og ikke et eller andet bløddyr der står og vasker hendes undertøj.
  Det er sandelig ikke nemt at være mand idag,

 54. Af bjarne jensen

  -

  At en guerillakrig er begyndt mod de oprindelige befolkninger i Vesteuropas lande, fatter bloggere som NPL, j ha n sen, li s be th, j ni elsen og lignende ikke. Men oplysninger om tusindvis af overfald, hjemmerøverier, voldtægter, bande-aktiviteter og terror-aktioner kan studeres på nettet. Måske VIL disse rødradikale bloggere heller ikke forstå noget. En besættelse og islamisering af Danmark er sikkert hvad de ønsker.
  I Frankrig er der nu undtagelsestilstand. I Sverige er kriminaliteten kommet helt ud af kontrol. Tusinder af biler, huse og butikker er blevet brændt af. Bilister, cyklister og kvinder/ fodgængere chikaneres i utallige tilfælde på det groveste. Velfærden er i frit fald, og mord-raten er skyhøj. Se den korte og snaphanen. (iøvrigt skyldes overvægten af tåbelige indlæg den mystiske og uforståelige redigering)

 55. Af Ulrik Bøje

  -

  @JAN PETERSEN – 28. JULI 2017 19:07
  “På stort set alle thailandske toiletter finder du en lille slange med et bruserhovede ved siden af toilettet.”

  Bidet’et blev opfundet længe før brushovedet J.P. fandt ud af, at WTC tårnene kollapsede, fordi alle personer i bygningen pludselig løb over i samme hjørne af tårnene og derved fik det til at vælte. De var blevet fjernhypnotiseret af en CIA agent i snavsede underbukser.

 56. Af bjarne jensen

  -

  Kommunisme, fascisme, islamisme, feminisme og pladderhumanisme ender ALTID i vanvid, elendighed, nihilisme og massedød. Det er ikke teori, men ERFARINGER fra alle de lande hvor disse skøre ideologier har været praktiseret. At danskerne bliver ved med at stemme på røde og radikale partier, eller falske og korrupte borgerlige partier, er vejen til kollektivt selvmord. For når fantaster/galninge/idioter kommer til magten, går økonomien, freden og civilisationen i opløsning, og volden og barbariet begynder.

 57. Af Jan Sørensen

  -

  Rigtige mænd du’er ikke til trussevask.

  Jeg har flere gange oplevet stoute håndværkere bryde sammen i tårer mandag morgen i skuret.

  Iført lyserødt arbejdstøj.

  Fordi de var kommet til at tage konens postrøde trusser med i vaskemaskinen på kogeprogrammet.

  Og så er det ikke engang løgn!

 58. Af bjarne jensen

  -

  En del politikere (og journalister?) er tilsyneladende enten sindssyge eller hjernedøde. Tag fordrivelsen af over 3000 danske læger og sygeplejersker til udlandet. Det har haft tragiske konsekvenser for mange patienter. Tag pe r nille skipper og so fie car sten ni el sen, der begge går ind for indvandring, burka og niqab, og dermed kvindeundertrykkelse og islamisering. Tag at regeringen/partierne længe har accepteret op til 80.000-100.000 kr. PR. MÅNED i udgift pr. migrant. Mens en hjemløs dansker gerne må fryse, sulte og bo på gaden året rundt. Mens en syg dansker gerne må dø pga. bortsparede sengepladser eller andre forringelser. Mens alle danskere gerne må blive påført alverdens ulykker, forbrydelser, sygdomme, tab og lidelser via EU politik og gigantisk indvandring.

 59. Af Jan Petersen

  -

  Læs i øvrigt ovennævnte artikel og lær lidt om personlig hygiejne – i de nedre regioner. En Thai kunne aldrig drømme om at tørre lort rundt mellem ballerne – og gå rundt med et par underhylere med bremsespor. Toiletpapir bruges til at duppe vand væk – efter brug af numsebruser – så man ikke går rundt med våde underhylere. I øvrigt bruges toiletpapir også ifm bespisning – til at tørre fedtede fingre med 🙂

 60. Af bjarne jensen

  -

  Eller tag at man først nu er ved at vågne op til at snakke om mere kontrol med FORFALSKEDE lægemidler (kræftmedicin osv.) sydfra. Tag at man har haft den frækhed at sælge danskernes beskyttelse mod smitsomme sygdomme til Saudi-arabien. (vaccinefabrikken osv.) Tag de slatne og totalt latterlige straffe til brutale vaneforbrydere og voldspsykopater der har overfaldet og lemlæstet adskellige sagesløse. Tag den perverse undergravning af familieværdierne og børns menneskerettigheder. Tag den skandaløse og dødbringende nedbrydning af postvæsnet og sundhedsvæsnet. Osv., osv.

 61. Af niels mikkelsen

  -

  Det er vel ikke sådan at ja n pe ter sen selv har lort i hovedet i stedet for en normal hjerne. Han betragter åbenbart alle andre folk som idi oter, der ikke kan leve uden j an pe ter sens klamme og fjogede foredrag og belæringer. En teoretiker så klog på skyskrabere og lort at han kan undvære hovedet.

 62. Af Niels Peter Lemche

  -

  D a L i b a k s filter skærer m i g af, så kan jeg i k k e s v a r e B j a r n e J e n s e n

 63. Af Jan Petersen

  -

  Jeg ved da godt at danskeres ringe underbukser hygiejne er er ilde hørt. Men faktisk et punkt hvor danskere kan lære af fremmede kulturer, der er knap så lemfældige med personlig hygiejne . . . . og ikke vader rundt med udtværet høm-høm i blonde trusserne 🙂

 64. Af niels mikkelsen

  -

  PS: Kan man stadig stole på DANSKE SPIL? Efter at de har “opdateret” er maskinerne begyndt at fungere dårligt. En korrekt spillekupon skal ofte køres igennem 3-5 gange inden den “godtages”. Og det samme nogle gange hvis man skal have en præmie udbetalt. Mon ikke mange bliver snydt? Og hvorfor kun fem minutter til at rette, hvis maskinen fejlagtigt har sat ekstra spil på, pga. af snavs i maskinen. Det sker tit, og er der kø, kan man ikke nå at rette. Oplysning om kampresultater er det også blevet mere besværligt at få. Alt i alt en elendig service.

 65. Af niels mikkelsen

  -

  PS: Kan man stadig stole på DANSKE SPIL? Efter at de har “opdateret” er maskinerne begyndt at fungere dårligt. En korrekt spillekupon skal ofte køres igennem 3-5 gange inden den “godtages”. Og det samme nogle gange hvis man skal have en præmie udbetalt. Mon ikke mange bliver snydt? Og hvorfor kun fem minutter til at rette, hvis maskinen fejlagtigt har sat ekstra spil på, pga. af snavs i maskinen.

 66. Af niels mikkelsen

  -

  Naturligvis fremturer j an pe ter sen. Tyv tror hvermand stjæler. j an p vader naturligvis selv rundt med udtværede høm-mer i bukserne, og tror derfor at det gør alle andre også. Jan p er i udpræget grad en paranoid generalist og konspirations-idi ot.

 67. Af Jan Petersen

  -

  Anna Libak, få i øvrigt lidt styr din blog, og den (de) par vanlige fakes der høvler rundt under forskellige opdigtede navne. WordPress indeholder et specielt filter, der sammenligner ip-adresse, emails og tekst sammenligning. Hvis i brug, så forsvinder fake helt automatisk 🙂

 68. Af Erik Jensen

  -

  René skal have ros for at udtrykke sin menneskelighed. Hvorfor skal der partout køres på et menneske som siger sin mening så nøgent og skrøbeligt som det gøres her? Jeg holder af at man siger tingene som man ser dem, og René er hverken digter eller en stor ord-ekvillibrist, men helt tydeligt et ærligt menenske, der viser os sit inderste. Han udtrykker jo noget smertefuldt. Et maskulint behov for at blive elsket. Og det er da relevant, i et land hvor kvinder ser det som en sejr, at kunne sige at de ikke har brug for mænd. Kvindernes frigørelse var godt, men det koster et par generationer, før røgen har lagt sig, og kvinderne forstået at kampen er slut, og mænd ikke er farlige dyr. Kærligheden imellem mand og kvinde i Danmark, går ad helvede til i disse år, og det er noget lort, for kærlighed bør vi da for helvede kæmpe for, fremfor at blive skilt som vi gør. Og jeg tror at det er disse skilsmisse nederlag, som naturligvis også har motiveret René til sin opgivelse overfor danske kvinders kærlighed. Et så ærligt indlæg som René her skriver, bør man rose og tage alvorligt, fremfor alle de kunstige indlæg som alle skriver, uden at sætte deres egen røv på spil. Det er modigt, og langt mere relevenat, end noget andet indlæg der længe er skrevet. Tak for din menneskelighed René, og tillykke med kærligheden.

 69. Af Jørgen Hammel

  -

  @ Kaj Vilhelmsen,

  Ærligt spil. Jeg ville egentlig også blive overrasket hvis du skulle vise dig at tage folk med andre holdninger end dine egne alvorligt. Jeg vil dog påstå at jeg afviger fra “middeldanskeren” ved ikke at lade mig trække langt til højre eller venstre af både fakemedier og trykte aviser. Det er jo efterhånden blevet tendensen i den vestlige verden. Jeg står faktisk ret isoleret og forsøger at se igennem det gigantiske ruskumsnusk der efterhånden har invaderet de sociale medier. Jeg læser alt fra Information (dog kun ca. en gang om måneden) til Berlingske, og kan faktisk se en sandhed i det hele. Jeg har derimod svært ved at se mange sandheder i hjemmelavede netaviser som udelukkende har én, ofte meget subjektiv vinkel. Det være sig modkraft, DNSB eller jihad-hjemmesider (som jeg dog kun har en formodning om hvad indeholder da jeg aldrig har været forbi en sådan).
  Jeg beklager iøvrigt bemærkninger om din frisure mm., det hører egentlig ikke min stil til.
  Men… det er altså svært ikke at føle sig en smule provokeret af at en dansker kan være så radikaliseret, og netop et offer for medier, som du er. At have så ekstremt firkantede og unuancerede holdninger, vidner for mig i høj grad om et menneske der er tabt af systemet, som ikke har formået at udstyre dette (mennesket) med en kritisk, analytisk og objektiv måde at tilgå informationer på.
  Jeg tror du GERNE ville have at jeg brugte nazister som skælsord, for så kunne du smide mig over i en eller anden landsforædderkasse, men nej. Læser du igen vil du se at det ikke var det jeg gjorde. Jeg siger bare at mennesker der definerer en meget snæver og ekskluderende parallelverden ofte kommer til fornuft senere i livet hvadenten de tror på Mein Kampf, Maos Lille Røde, Bibelen, Koranen eller noget helt andet, og har formået at vride det allerværste ud af en nævnte bøger.

 70. Af Steen Palvig

  -

  ØV – var indtil jeg læste dette primitive indlæg kæmpe fan af Libak gennem mange år.
  Det er så forstemmende, at jeg ikke vil gå yderligere ind i det udover i store træk at tilslutte mig det AF SUNE BACH – 28. JULI 2017 14:06 anførte.
  mvh
  Steen Palvig

 71. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Niels Peter Lemche – 28. juli 2017 20:27

  D a L i b a k s filter skærer m i g af, så kan jeg i k k e s v a r e B j a r n e J e n s e n2

  Fornuftigt..På tide at B strammet op med at fjerne irelevante kommentarer..Så mangler vi bare JP her?

  “Jeg har flere gange oplevet stoute håndværkere bryde sammen i tårer mandag morgen i skuret.
  Iført lyserødt arbejdstøj.”

  ja , Jan..I sorte drenge plejer at følge håndværkerdrengenes undertøj ned til detaljerne..

  “læs denne artikel om personlig hygiejne i f.eks Thailand (danskere kan lære noget):”

  Ja, vi ved godt at JP bor i pattaya, hvor han køber de billigere tøser som lyst og tager kokkens datter som lyst..Ingen Danske kvinder ville naturligvis have noget med manden at gøre, og det er da også fuldt ud forståeligt?

  Sørgeligt hvorledes de må misbruges af manden i de beskidte underhylere dog..Man føler med dem?

 72. Af Paul Bischoff

  -

  Libak kører jo bare scenen gennem stereotypografen. Hvis det opfattes som et udtryk for kærlighed at nogen vasker ens undertøj, hvorfor ikke gøre det noget oftere?

 73. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af Steen Palvig – 28. juli 2017 21:40
  ØV – var indtil jeg læste dette primitive indlæg kæmpe fan af Libak gennem mange år.”

  Et fint indlæg…

  Og kommentarerne fra de borgerlige mænd med gamle underbukser på, viser tydeligt hvorfor der er meget få kvinder tilbage i blå blok i dag?

  Højst et par hundrede vel? Alle er de flygtet i sikkerhed i Rød blok, hvor mænd hviler i sig selv, og respektere kvinder, kvinderettigheder mv.

 74. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Af St.een Palv.ig – 28. juli 2017 21:40
  ØV – var indtil jeg læste dette primitive indlæg kæmpe fan af Libak gennem mange år.”

  Et fint indlæg…

  Og kommentarerne fra de borgerlige mænd med gamle underb.ukser på, viser tydeligt hvorfor der er meget få kvinder tilbage i b..lå blok i dag?

  Højst et par hundrede vel? Alle er de flygtet i sikkerhed i Rød blok, hvor mænd hviler i sig selv, og respektere kvinder, kvinderettigheder mv.

 75. Af Jan Petersen

  -

  Få lidt styr på din blog Libak – og diverse fakes – højner ikke ligefrem kvaliteten 🙁

 76. Af Kim R Ols en

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en sort. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de røde.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Er jeg pædoKim, Ha nsen, Lis beth, naziKim, Lemc he.
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne. Når jeg indsætter mine syge racistiske og perverse indlæg.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???

 77. Af Kenneth Jørgensen

  -

  Har du overhovedet læst det indlæg fra Fredenborg, som hun svarer på? Og hvilken del af “underbukser, der ikke må komme i vaskemaskinen” var det, der var vanskelig at forstå?? :p

 78. Af Jan Petersen

  -

  Her er i øvrigt link til omtalte René Fredensborg klumme. Kan i øvrigt kun læses, hvis man tegner abonnement på Berlingske! Er det mon egentlig Libaks primære formål med dette blogindlæg – sælge Berlingske abonnement? . . . griner højt 🙂

  René Fredensborg: Vi er nogle, der drager mod øst, fordi danske kvinder er umulige at have med at gøre
  https://www.b.dk/kommentarer/rene-fredensborg-vi-er-nogle-der-drager-mod-oest-fordi-danske-kvinder-er

 79. Af Michsla Gammeltoft

  -

  Hold kæft!!!!!
  Hvor er jeres humor blevet af!!!
  Elsker bemærkningen. Ville ønske du ikke havde nogen på!!!!
  Har ikke læst en eneste kommentar. Men hvad har det med feminisme at gøre at vaske undertøj. Har man lækkert undertøj for mandens skyld? Nej det er ikke min erfaring. Du hsr det for at føle dig lækker. Og så kæl for det. Og han vil bare have det af!!!!
  nyd dog at have et spil!!!!

 80. Af Ulrik Bøje

  -

  @JAN PETERSEN – 28. JULI 2017 20:39
  “Jeg ved da godt at danskeres ringe underbukser hygiejne er er ilde hørt. Men faktisk et punkt hvor danskere kan lære af fremmede kulturer, der er knap så lemfældige med personlig hygiejne . . . ”

  J.P. vil nok foretrække, at WTC tårnene omdøbes til WC Tårnene. De væltede, fordi indsmuglede CIA agenter samtidig skulle aktivere alle tårnenes WC bidet’er. Det fremkaldte en intern tsunami, som skyllede begge tårne væk. Læs alt om det via dette hemmelige link xxx/xxx/xxx.

 81. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos – “Min mand vil heller ikke vaske mine underbukser” – det behøver han bestemt heller ikke. Der er klejner i stadset. Se blot her – salg af brugte trusser:

  https://www.guloggratis.dk/s/q-brugte+trusser/

 82. Af Kim Ols en

  -

  Kaj Vilhelmsen er en god dansk man.
  Vi har begge været nazister. Men nazisterne blev for blødsødne.
  Derfor skiftede jag og Kaj til danskernes parti. Et parti for danske mænd når de er allerbedst.
  Men også her blev vi snydt.
  Daniel forlod pludselig partiet. Og partiet blev lukket.
  Så nu er maj og Kaj partiløse. Hvem skal stoppe indvandringen? De arabiske og afrikanske horder invaderer landet.
  Ingen muslimer over 13 år må komme til Danmark.
  Hvilket parti er for danskerne? Bloggen er invaderet af kumunistere og lansforraddere.
  Rumænnerne stjæler de tomme flasker for næsen af os.

 83. Af ANKER ANDRÈ JENSEN

  -

  helt ærligt. I forbandede nazi svin. Det kan godt være at størstedelen af landet mener at nazisme er ok, men min bedstefar blev fandme dræbt af nazister, så i skal kraftedeme lukke jeres røv i forbandende nazisvin ! FY FOR SATAN !!!!!!!!!!!!!!!

 84. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt som nævnt tidligere – få lidt styr på denne blog . . . og evt bremsespor i trusserne (der i øvrigt kan omsættes til cool cash). Bortset fra det, så har jeg unægtelig lidt svært ved at se, hvad “global annalyse” har med underbukser at gøre? Bortset fra det, hvor stammer ordet “annalyse” egentlig fra? Kan ikke Googles noget sted – andet end Libak blog 🙁

 85. Af lisebethian søreninsen

  -

  Et me.get fint indl.æg af Li.b..ak i dag…

  Og natur,ligvis er det sø.rg.eligt at det bliver ove,rtag.et af tro.ld.e der skriver i andres nav.ne som K…..,O mv. og folk der ikke evn.er at rel.atere til em.net som Ni.e,ls og j,a.n?..
  åb.en,bart har avisen endelig fundet en løsn,ing mht. Nie.ls, men…

  “R..ené skal have ros for at udtrykke sin men.neske.lighed.”

  resten i fifleriet her..

 86. Af lisebethian søreninsen

  -

  Et me.get fint indl.æg af Li.b..ak i dag…

  Og natur,ligvis er det sø.rg.eligt at det bliver ove,rtag.et af tro.ld.e der skriver i andres nav.ne som K…..,O mv. og folk der ikke evn.er at rel.atere til em.net som Ni.e,ls og j,a.n?..
  åb.en,bart har avisen endelig fundet en løsn,ing mht. Nie.ls, men…

  resten i fifleriet her.. giver op…Langt indlæg..

 87. Af Jan Petersen

  -

  Googlede i øvrigt lidt videre – på engelsk – og fandt ordet annalyse. Men Annalyse er jo et pigenavn . . . griner højt 🙂

 88. Af Jan Petersen

  -

  Så i øvrigt lige bloggen “hovedet koldt” (hjernen tom) lagde sig ovenpå bloggen “værdikampen”. To blogs med “kommentar lukket” – jeg end ikke gider læse !

 89. Af Flemming Lau

  -

  “Kvinder har lækkert undertøj på for at føle sig lækre….!”

  Hold da op, hvor overfladisk! Intet selvværd, ingen selvtillid! Kvinder i landbruget, slagterier eller andre erhverv, hvor der kan være koldt, og hvor man er udsat for træk, skal nok vide at klæde sig, fornuftigt. “Dukkebørn” a la cafe latte segmentet, der går i bad 2-3 gange om dagen, er aldrig kommet ud af puberten! De er ååh så miljøbevidste, sideløbende med at de sviner med vores grundvand, Sådanne nogle selvoptagede og skrøbelige hystader! Deres bondske ophav ville vende sig i deres grave, hvis de vidste hvordan deres tipoldebørn ter sig i dagens Danmark!

  En andesteg skal ikke “føle” sig lækker, den er lækker i sig selv!

 90. Af R. Harald Kristiansen

  -

  Sjov og træffende kommenar Anna Libak. R. Fredensborgs kone skal så have en rigtig god løn for besværet.

  Jeg kan huske, at en af blogdeltagerne nævnte, at han havde en kone , som kom fra et ikke vestligt land. Han skrev også, at han ikke var en af disse mænd, der ville lave om på sin kone. Jeg forstår bedre kommentaren efter at have læst R. Fredensborgs kommenar.

 91. Af Per Torbensen

  -

  Lidt spøjs kommentar af en blog ,men okay her i agurketiden ,hvor andre emner er mere aktuelle og vigtige lukkes ned ,med beskeden “kommentarer lukket”.
  Berlinske Tidende er i bange eller blot magtesløse for en fri debat ?

 92. Af J Hanse n

  -

  Anne Lise Marstrand-Jørgensen har indsat en fremragende blog.
  Som sædvanligt.
  Vel den bedste blog denne lange sommer.
  En regnfuld sommer i Danmark forstår man.
  Hvor alle de populistiske bloggere har boltret sig som spyfluer i en varm kokasse.
  Anne Lise Marstrand-Jørgensen har været det eneste lyspunkt.
  Beklageligvis har hun været nødt til at lukke for kommentarer.
  På grund af chikane fra højreekstremister.

 93. Af Dorthe Kahl

  -

  Den, som kun tar spøg for spøg og alvor kun alvorligt, har faktisk fattet begge dele dårligt.
  Piet Hein

  Fik næsten morgenkaffen i “den gale hals” og er helt paf efter at have læst alle kommentarerne til Anna Libaks blog. En blog, hvor humoren netop understreger det vanvittigt latterlige i, at et par brugte underbukser bliver brugt som forklaring (undskyldning) for at importere en underdanig slave til sit hjem.
  Anna Libak, du har en herlig humor og jeg læste din blog med et smil på læben 🙂

 94. Af J Ha nsen

  -

  AF DORTHE KAHL – 29. JULI 2017 7:22
  “En blog, hvor humoren netop understreger det vanvittigt latterlige i, at et par brugte underbukser bliver brugt som forklaring (undskyldning) for at importere en underdanig slave til sit hjem.”

  Det drejer sig nu ikke bare om underbukser.
  Af René Fredensborgs indlæg fremgår det, at den unge dame bader ham flere gange om dagen.
  Når han er svedig.
  Så hun tager sig mægtigt pænt af ham, må man nok sige.
  Men lad os nu se, når og hvis den unge dame har opholdt sig i Danmark et par år.
  Og hun kommer under dårlig indflydelse fra danske veninder og kollegaer.
  Så ender det måske med, at Fredensborg selv må indsæbe sig og afskylle sig.

 95. Af L Clausen

  -

  Humor er livets salt, og Anna, du har en skøn og underfundig humor. Din mand må elske dig højt. Ellers er han et fjols.

 96. Af Jørgen Hammel

  -

  AF DORTHE KAHL – 29. JULI 2017 7:22
  “En blog, hvor humoren netop understreger det vanvittigt latterlige i, at et par brugte underbukser bliver brugt som forklaring (undskyldning) for at importere en underdanig slave til sit hjem.”

  Og du med den højtudviklede humor har selvfølgelig også fanget at det med underbukserne er ment med et glimt i øjet, hvorfor udtrykket “vanvittigt latterligt” må være anvendt i spøg? Og at du sætter citationstegn om at have fået kaffen i den gale hals må også være en slags underfundig humor, idet anvendelse af citationstegn omkring slangudtryk sædvanligvis forekommer hvis udtrykket er nyt og ikke kendt for de fleste.

  Ønsker om kaffe i den allerbedste hals og god weekend fra Jørgen

 97. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Til Jørgen Hammel. At have en kritisk og objektiv tilgang til information er naturligvis mulig, hvis denne information er af ren videnskabelig art. Men det er selvfølgelig ikke muligt, når der er tale om politik og samfundsudvikling, da disse ting aldrig kan bedømmes kritisk og objektivt. Alle har deres politiske og samfundsmæssige interesser, og ingen er kritiske og objektive i denne forbindelse.

  Når mange opfatter et forsvar for det nuværende politiske system som værende særligt objektivt, så skyldes det simpelthen gammel vane. Man tror jo, at netop sådan som tingene er, bliver det nødt til at være. Forsvaret for det nuværende system er med andre ord lige så subjektivt som al anden politik, og også det nuværende politiske system er grundlagt på en række tilfældige antagelser. Ja, vort nuværende system er lige så ideologisk præget som alle andre politiske systemer, og også det repræsentative demokrati er menneskeskabt og vil gå under i tidens fylde.

 98. Af Kaj Vilhelmsen

  -

  Til Jørgen Hammel. At have en kritisk og objektiv tilgang til information er naturligvis mulig, hvis denne information er af ren videnskabelig art. Men det er selvfølgelig ikke muligt, når der er tale om politik og samfundsudvikling, da disse ting aldrig kan bedømmes kritisk og objektivt. Alle har deres politiske og samfundsmæssige interesser, og ingen er kritiske og objektive i denne forbindelse.

  Når mange opfatter et forsvar for det nuværende politiske system som værende særligt objektivt, så skyldes det simpelthen gammel vane. Man tror jo, at netop sådan som tingene er, bliver de nødt til at være. Forsvaret for det nuværende system er med andre ord lige så subjektivt som al anden politik, og også det nuværende politiske system er grundlagt på en række tilfældige antagelser. Ja, vort nuværende system er lige så ideologisk præget som alle andre politiske systemer, og også det repræsentative demokrati er menneskeskabt og vil gå under i tidens fylde.

 99. Af Urban Hansen

  -

  Hvis din mand ikke vil vaske dine underhylere, så find en anden.

 100. Af Hans Rønne

  -

  Hvorfor tænker jeg på følgende :
  Han: Hvorfor stryger din BH, du har jo ikke noget at komme i den?
  Hun: Ååh, jeg stryger da også dine underbukser!

 101. Af - Niller

  -

  Plads til lidt poesi om dameundertøj !
  Et par lyserøde trusser
  Fyldes af den kåde storm
  Og gengiver fruens ynder
  Hvilken farve! Hvilken form !

  Sigfred Pedersen havde sans for detaljerne med sin sang om tørresnoren ,og hvad den kunne fortælle om familierne og deres privatliv.

 102. Af Peter Mouche

  -

  @J HANSE N – 29. JULI 2017 7:04
  “Hvor alle de populistiske bloggere har boltret sig som spyfluer i en varm kokasse.”

  Spyfluer har en yderst nyttig funktion i varme kokasser. De er med til at omsætte en stinkende rådden kokasse til nyttig muld. Havde vi ikke spyfluer, vadede vi rundt i kokasser allesammen.
  Når Danmark bliver til en korankasse, vil det være de ‘populistiske spyfluer’, som skal omdanne det ulækre materiale til ufarlig og dyrkbar jord.

 103. Af niels mikkelsen

  -

  Ja, kommunisterne og feministerne har omdannet ægteskabet og familie-institutionen til en FÆLDE OG EN FALDGRUBE for mændene, plus en TRAGEDIE for utallige børn. Mændene er nu kun på tålt ophold i deres eget hjem, og 75% af familierne går i opløsning pga. røde og radikale svinestreger. Familie- og skilsmissepolitikken er pilrådden.

 104. Af niels mikkelsen

  -

  Ja, kommunisterne og feministerne har omdannet ægteskabet og familie-institutionen til en FÆLDE OG EN FALDGRUBE for mændene, plus en TRAGEDIE for utallige børn. Mændene er nu kun på tålt ophold i deres eget hjem, og 75% af familierne går i opløsning pga. røde og radikale svinestreger. Familie- og skilsmissepolitikken er pilrådden. Mændene er til grin, kvindesagen er løgn, hykleri og humbug, og tusinder af mænd og børn er tabere.

 105. Af niels mikkelsen

  -

  Nogle blogholdere er ligeglade med ytringsfriheden og demokratiet, hvorfor de blokerer for al debat. 100% cen sur. Hvor ynkelige og sølle er disse blogholdere ikke. Andre gider ikke passe debatterne, som derfor bliver oversvømmet af senildemente, radikale agenter, støjsendere, landsbytosser, hashrygere og alkoholikere der har drukket hjernen væk.

 106. Af Lisbeth sørensen

  -

  Kaj Wilhelmsen..Burde udleveres til en Afrikansk muslimsk landsby i sub-sahara med alle sine kommentarer hængende i en snor om halsen på deres sprog…

  “Af René Fredensborgs indlæg fremgår det, at den unge dame bader ham flere gange om dagen.”

  Nu har vi jo med en borgerlig mand at gøre, så vi må gå udfra at hun mader ham også?

 107. Af Forfaldet Observeret

  -

  Kun på B, Politiken og DR3 – underholdning for voksne børn – det gælder indlægget og samtlige kommentarer fra de uuddannede landsbytrosser.. De har her fået en ventil for deres indestængte frustrationer – og det er vel egentlig OK, når det nu alligevel ikke er noget alvorligt der foregår på “avisen”.

 108. Af Kim R. Ol sen

  -

  Min pattaya ladyboy vasker mit par underbukser næsten hver uge.
  Jeg lider af inkontinens og en slap muskel.
  Men den slags tager han sig ikke af.
  Jeg elsker mit fascistoide paradis.
  Her er ingen kommonister og muslim lovers.

 109. Af Tove B

  -

  Du har minsandten ret. Men ikke så sært at det er svært med demokrati i landet .nåŕ folk ikke kan enes i deres egen lille verden uden at strides om bagateller.

 110. Af Inge K

  -

  Skøn ironi… Det hele vendt på hovedet. Libak har tydeligvis et godt ægteskab med humor og ligeværdighed. Og så skal hun jo også nok klare at komme med indsigtsfulde kommentarer til de store, globale udfordringer også… Med rene underhylere

 111. Af J. Ha nsen

  -

  AF INGE K – 29. JULI 2017 15:12
  “Libak har tydeligvis et godt ægteskab med humor og ligeværdighed.”

  Jo. Libak frygter åbenbart ikke at blive udskiftet med en Philippiner her og nu.
  Og mon dog ikke at hendes underbukser kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen.
  Så slipper manden.

 112. Af Lisbeth sørensen

  -

  “Jo. Libak frygter åbenbart ikke at blive udskiftet med en Philippiner her og nu.”

  Vist også kun de færreste der trods alt ønsker en billig asiatisk tøs som kone, som købes dernede?

  Og naturligvis har Danmark ikke råd til indførelsen af alle disse ungmøer fra Asiens slumkvatere som de indføre, derefter forlader når de er blevet over 22 år, tager så retur og finder en ny og så overlader omkostningen for deres bevarelse til resten af landets borgere? Og sådant fortsætter det , tit 3-4 gange.

  Så afgjort må vi se på at få ændret konventionerne her, så de borgerliges køb af tøser i fattigste asien, bliver på et antal som det arbejdsfattige DK kan håndtere og betale for i fremtiden? DVS forbyde det, og garantier for at de alle bliver sendt hjem igen nu..

 113. Af Lisbeth sørensen

  -

  Så nu hedder pre.ben f-22Mikkelsen i dag..

  Få nu åbnet dår.ekisten lidt på glem i dag, det blæser lidt, og frisk luft må ind mest engang om månedet..

 114. Af Lisbeth sørensen

  -

  Så nu hedder pre.ben f-2.2Mi.kkelsen i dag..

  Få nu åbnet dår.ekis.ten lidt på glem i dag, det blæser lidt, og frisk luft må ind mindst engang om månedet..

 115. Af Kim R Ols en

  -

  Min lille ladyboy er en lille skælm og cheater.
  Han siger, at han er sytten år gammel.
  Men han er kun fjorten.

 116. Af Steen hjort christensen

  -

  Bravo Anna.

  Sjælden jeg sidder og griner højlydt over en kronik.

  Du forstår sgu at skrive. Meget flot indlæg som sætter tingene på spidsen.

  Vi må bare konstaterer at ikke alle forstår ironi 🙂

 117. Af Helle Justesen

  -

  Denne klumme er et svar på en provokerende title fra Rene Fredensborg. Han må ikke kende særligt meget til Asiatisk kultur. At tro at Asiatiske kvinder er underdanige og tager stor glæde i at opvarte en mand er ikke særlig nutidig. Deres traditionelle kønsrolle mønster stiller derimod krav til manden om at tage sig af hele familien og ikke kun kærnefamilen men slægtninge også, hvis ikke tabes der ansigt og der er bragt skam over familien. Hvis det er hans grund til at vælge kæresten er det et noget tyndt grundlag. Jeg har rejst og boet i Asien. Jeg kender mange interkulturelle par. Og jeg kender ingen asiatiske kvinder, hvis største ønske er at opvarte en mand. Det er en gammeldags og egentlig rasistisk holdning at have til Asiatiske kvinder. Held og lykke med den drøm.
  Jeg er egentlig også lidt træt at høre at en mand er blød fordi han gør sin del i hjemmet. Der er ingen skår der går af maskuliniteten fordi man laver mad eller vasker gulv, jeg vil nærmere sige at at det er usexet og barnligt når en mand sidder og skaber sig over det.
  Jeg har valgt en kæreste fra Nigeria og vi bor i London. Det er ikke fordi han har en stor sort P** at jeg har valgt ham eller fordi Danske mænd er bløde, det handler om to mennesker der finder sammen og kultur forskellene kan være både godt og skidt. Det ligger et ekstra pres på forholdet og en flytning til et fremmed land er ikke let. Man skal starte fra helt nyt, nye venner og familien er ikke lige om hjørnet. Hvis der er sprogbarriere er det endnu sværre.

 118. Af Lisbeth Sørensen

  -

  Nigeria er virkelig verdens værste land..

  Og naturligvis skal der helt lukkes ned for udlændinge der slæber fremmede uinteregrebare med hjem.

  Ellers holder den danske model ikke i længden.

 119. Af Torben Vendelev

  -

  Hvor gør det mig dog ondt at denne intelligente kvinde her i weekenden har sidste arbejdsdag på denne middelmådige avis. Det lover ikke godt-

 120. Af Sven Sorgenfrey

  -

  Jeg vil da gerne vakse dine underbukser – og jeg stryger dem også.

 121. Af Nini Gabriel

  -

  Min mand elsker at vaske mine trusser og resten af mit tøj. Jeg har aldrig lært at bruge vores vaskemaskine, og ser heller ingen grund til at lære det.
  Jeg tror heller ikke jeg har prøvet at tømme en opvaskemaskine eller støvsuge et helt gulv endnu, og det er nok også meget godt, for han er så brand god til det. Hvorfor reparere noget der virker?
  Vi arbejder ikke med millimeterdemokrati hjemme hos os. Vi gør bare det der gør os glade. Jeg bliver glad af at få en lur og min mand bliver glad når jeg har et smukt og rent hjem, rent tøj og har overskud.
  Er sikker på at, jeg ikke er den eneste, der har verdens bedste mand?

 122. Af Ines Virag

  -

  While this women consider herself a feminist she is just a prototype of a rasist that is putting herself up as a feminist while bashing on a random women from Philipines as to give her article a fine smooth ending… While this has nothing to do with feminism…Whel you know, maybe the girl from Philipines, maybe she has 2 master degrees while she is washing other peoples pants in Denmark, including yours in the future.
  Please read some Bell Hooks.

 123. Af Jan Petersen

  -

  Jeg synes i øvrigt det mest komiske ved denne blog er selve blogtitlen – global annalyse. Med stavekontrol koblet på fanges ordet annalyse og foreslås rettet til analyse. Bortset fra det findes ordet Annalyse, men så er det et pigenavn 🙂

 124. Af Lisbeth sørensen

  -

  global annalyse er naturligvis borgerligt for ,anal analyse.

  Sidstnævnte er jo et område JP er expert i som bosiddende i Thailand?

  Og jo, vi ved godt hvorfor han bor derover. Hvor mange ungmøger har du misbrugt og medbragt til DK allerede nu JP, og efterladt deres omkostning til landet?
  3-4 stykker?

 125. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et Wikipedia link – der altid er valid på Berlingske blogs – og visse fakes:

  Psykopati
  https://da.wikipedia.org/wiki/Psykopati

 126. Af Lisbeth sørensen

  -

  Projektion…

  https://da.wikipedia.org/wiki/Projektion_(psykologi)

 127. Af Aldrig gå agurk - POV

  -

  […] fået nogens mening om det her skubbet ind i dit ansigt – enten fra andre aviser, andre klummer eller fra via […]

 128. Af Christian Lauritzen

  -

  Dejligt du har en mand der har købt – oven i købet, ikke så lidt – undertøj til dig gennem årene. Det må være noget billigt bras, siden det ikke kan tåle at blive vasket i vaskemaskinen. Forslag: køb lidt mindre, men bedre kvalitet. Bedste hilsner Christian

 129. Af Kim R Olse n

  -

  AF NINI GABRIEL – 29. JULI 2017 23:28
  “Min mand elsker at vaske mine trusser og resten af mit tøj. Jeg har aldrig lært at bruge vores vaskemaskine, og ser heller ingen grund til at lære det.”

  Har Nini Gabriel ingen talenter overhovedet.
  Hvis min ladyboy var ligeså doven, så blev han udskiftet øjeblikkelig.

 130. Af Ib Steiness

  -

  Indlægget 10:40 er skrevet af den notoriske blogsabotør J en s Ha ns en, som desværre er besat af ladyboys, og som derfor har valgt, at bosætte sig i den del af Asien, hvor den slags (sammen med mindreårige pigebørn) er let tilgængelige.
  Syge svin.

 131. Af J en ss Han ss en

  -

  Nå.
  Så begynder den pædofile nazist kim 0 med injurier.
  Det kan det perverse pædofile svin jo sagtens.
  Køteren skriver jo under falsk navn.
  På Day Poulsen blog indsatte naziKim sine syge fantasier om børnesex.
  Det vides, at naziKim er det uønskede afkom efter en tysk nazisoldat og en havneluder.

 132. Af Kim Ib Ols en

  -

  Jeg har byttet om på pillerne. Jeg er helt bims. Jeg skulle tage to af de brune og en sort. men har doseret helt forkert og ved en fejl også taget to af de røde.
  Så nu kan jeg ikke finde ud af det mere. Er jeg pædoKim, Steiness, Lis beth, naziKim, Lemc he.
  Hvem er jeg? Jeg kan ikke huske det mere, for jeg bruger så mange navne. Når jeg indsætter mine syge racistiske og perverse indlæg.
  Mine ladyboys må passe på mig.
  Min sagsbehandler er bekymret, hun har ringet efter en vogn. Nu kommer den, den er rød.
  Men jeg er jo brun. Mig ikke forstå???

Kommentarer er lukket.