Jordens Undergang udsat

Af Anna Libak 55

GPS

 

For en del mennesker kommer det ærligt talt ubelejligt, at Donald Trump efter sin valgsejr er begyndt at opføre sig pænt. Og det gælder sådan set både »eliten« og »folket«, som modstandere og tilhængere har døbt hinanden.

»Eliten« havde lovet verden en galning i Det Hvide Hus. I stedet er galningen begyndt at optræde som en mild, pomadiseret ældre herre, der ikke ved alt det gode, han har at sige om Hillary og Obama.

Pludselig vil han endda bevare centrale dele af Obamacare, for det ville da være synd for de fattigste bare at skrotte det hele.

For »eliten« er det en slem skuffelse. Hillary skal ikke i fængsel alligevel, og nu påstår Trump også, at han hygger sig i Obamas selskab, selvom en racist burde have udvist alle tegn på afsky.

Det kan han simpelthen ikke være bekendt. Ikke nu, hvor Carsten Jensen i Politiken har lovet, at valget af Trump bliver demokratiets undergang.

»I morgen vågner vi op til Donald Trumps virkelighed, et kvindehadende, racistisk, voldsdyrkende, brutaliseret, sandhedsfornægtende samfund, der med demokratiets egne midler afvikler demokratiet,« skrev Jensen. Og hvis nogen tænker, at det faktisk lyder som en vred, hvid mands sidste gisp, så er der noget, de har misforstået. Carsten Jensen er humanist og modstander af den hadske tone på højrefløjen.

Så desperat er situationen, at BT forleden følte, at avisen blev nødt til at forsikre alle om, at alting var i sin skønneste uorden. Med store typer hed det i avisen: »Så er han tilbage igen: Trump sender sin første Twitter-sviner siden valget«. Hjælp, tænkte man. Hvad har Trump nu rablet af sig? Jo, som kommentar til protestdemonstrationerne over valgresultatet i flere amerikanske byer, tweetede han: »Jeg har lige haft et åbent og meget succesfuldt præsidentvalg. Nu protesterer professionelle demonstranter, opildnet af medierne. Meget unfair!«

Føj da for en sviner. Unfair?!? Skrev han virkelig det? Den får jo næsten Carsten Jensen til at lyde som et verbalt dydsmønster.

Men tro nu ikke, at det kun er »eliten«, der er kommet i problemer, fordi Trump er begyndt at optræde med overskud.

Det frembyder sandelig også et problem for nogle af Trumps venner. Som for eksempel for hans forbundsfælle Vladimir Putin, der regnes med til protestbevægelsen, selv om det er svært at se, hvad han skulle have at protestere over. Han og hans nærmeste har kradset milliarder til sig tillige med den udøvende, dømmende og lovgivende magt.

Desværre for Putin har han fremholdt Vesten som et skræmmebillede, hvor egenrådige magthavere for længst er holdt op med at lytte til befolkningernes krav om forandring. Så hvordan skal han nu bortforklare, at USA har et rigtigt demokrati, hvor folket uden videre afsatte Hillary?

Hertil kommer, at han har konsolideret sit styre på påstanden om, at Vesten trænger militært frem mod de russiske grænser for at erobre de enorme naturrigdomme. Og så er det jo ikke det fedeste, at Putin lige pludselig bliver opfattet som perlevenner med den mægtigste aggressor i Vesten. Specielt ikke, når Trump begynder at optræde, som om han har tænkt sig at tage embedet alvorligt. Det venskab må slutte, for hvordan skal Putin ellers fremover få russerne til at spænde livremmen ind, fordi fjenden står for døren?

Men også højrenationale, europæiske ledere som Marine Le Pen, Geert Wilders og Frauke Petry har fået det sværere. For hvordan er det lige, man positionerer sig som magtens modpol med USA på sin side? Pia Kjærsgaard slap ikke nådigt fra at give den som undertrykt magthaver, da hun for nylig som Folketingets formand langede ud efter den selvfede elite. En citron kan kun vanskeligt beskylde andre for at være sure.

Med valget af Trump har »folket« og »eliten« byttet plads i USA. Det bliver hårdt for begge parter.

 

Anna Libak er udlandsredaktør og konstitueret chefredaktør.

55 kommentarer RSS

 1. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Hvor går Jorden egentlig hen, når den går “under”?

 2. Af Niels Juul Hansen

  -

  “»Eliten« havde lovet verden en galning i Det Hvide Hus. I stedet er galningen begyndt at optræde som en mild, pomadiseret ældre herre, der ikke ved alt det gode, han har at sige om Hillary og Obama.”

  Ja, et af de typiske træk hos en sociopat og patologisk løgner, som mange kvinder falder for.

 3. Af Allan Hansen

  -

  Marineret Laks med røræg, asparges og purløg:
  Først har jeg lavet en flødestuvet spinat med hvidløg
  og rosiner. Derefter tilsætter jeg nu min laks, med lidt
  finthakket rødløg. Tilbage er kun. at lave røræg med purløg
  og asparges på toppen – så går jorden under – Hver gang!

 4. Af Niels Larsen

  -

  Er fru Clinton også begyndt at opføre sig pænt?

  For hun var også noget grov i munden. Ikke mindst overfor dem, der stemte på Trump.

  Men det kan de selvfede venstrefløjsere vel ikke se? :-/

 5. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Det lykkes for Libak, som for alle professionelle debattører, at snakke sig langt væk fra sagens kerne og få debatten til at dreje sig om alt muligt andet. Det er mere imponerende at nedgøre alt og alle og pådutte dem meninger og holdninger, som man selv opfinder til lejligheden og ellers holde sig på afstand af realiteterne. Det vil jeg også prøve. Det virker ikke særligt svært, når Libak gør det.

  Verden gik ikke under men noget gjorde. Med Trump mistede vi noget, vi havde før, eller troede vi havde. Hvad var det? Det var det samme med Brexit. Også der mistede vi noget, vi troede, at vi havde. Det er noget vi bliver nødt til og helt sikkert kan undvære – men hvad var det? Hvem kan sætte ord på tabet? Ikke Libak!

  Det samme skete i Danmark, da en halv million mennesker stemte på en helt særlig mennesketype, repræsenteret af Messerschmidt. Dengang mistede vi noget, vi havde. Det ville være debat værd, hvis Libak tog det op – i stedet for at nedgøre mennesker, der umiskendeligt med fænomenerne Brexit, Trump og Messerschmidt har mistet håbet og troen på en bedre fremtid i Danmark, Europa og verden.

 6. Af Jakob Schmidt-Rasmussen

  -

  Man kan da håbe på, at Trumps respekt for Putin medfører, at vi undgår en ny, ekstremt dyr og komplet overflødig kold krig med Rusland, og at et afslappet forhold mellem USA og Rusland vil give bedre forhold for Ruslands liberal-demokratiske opposition.

  Hvis valget af Trump medfører, at Rusland får et mere konstruktivt, og mindre paranoidt, forhold til omverdenen, så burde selv Niels Juul Hansen & Co. juble – på trods af, at Trump er en rig, hvid mand, og derfor per definition må være ond…

 7. Af Jan Petersen

  -

  Løgne mainstream media fortsætter, hvor de slap. Det positive ved valget af Trump er så, at mange amerikanere er slået over på alternative net medier. Det var i øvrigt dem plus sociale medier, der gav Trump sejren. Average Americans stoler simpelthen ikke længere på MSM. Denne trend fortsætter forhåbentlig også i Danmark og resten af verden 🙂

 8. Af Jakob Schmidt Rasmussen

  -

  Man kan da håbe på, at Trumps respekt for Putin medfører, at vi undgår en ny, ekstremt dyr og komplet overflødig kold krig med Rusland, og at et mere afslappet forhold mellem USA og Rusland vil give bedre forhold for Ruslands liberal-demokratiske opposition.

 9. Af Benny Benny

  -

  Muren, muslimsk indrejseforbud og hjemsendelser af illegale indvandrere vil forhåbentligt danne mode og sprede sig til de tungnemme europæere.
  Trump vil være det vink med en vognstang, som vores forræderiske politikere behøver for at afværge borgerkrigen.

 10. Af Allan Hansen

  -

  Geert Wilders her:

  https://www.gatestoneinstitute.org/9354/geert-wilders-prosecutor

 11. Af Vera Verona

  -

  @Niels Juul Hansen

  Du er forhåbentligt for pessimistisk, for nu kan man da håbe på, at Trumps respekt for Putin medfører, at vi undgår en ny, ekstremt dyr og komplet overflødig kold krig med Rusland, og at et afslappet forhold mellem USA og Rusland vil give bedre forhold for Ruslands liberal-demokratiske opposition.

 12. Af Allan Hansen

  -

  Løbet er kørt,,,,,,,,,

  https://www.clarionproject.org/analysis/christians-churches-middle-east-say-no-genocide

 13. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt apropos kold- eller varm krig. Det er The Millatary Industrial Complex – i vest, øst, syd eller nord – da stjerne legeglade med. Der er enorm profit i lortet under alle omstændigheder. Hvis krig ikke virker, så foranstalter man da lidt terror. Dagen før f.eks 9/11 annoncerede amerikanske forsvarsminister Donald Rumsfeld, at Pentagon ikke kunne redegøre for – hold godt fast – 2.300 TRILLIARDER dollars. Det er rimelig mange penge!

  Interessant nok blev det kontor i Pentagon, der udredte denne “mindre” bogholderi fejl jævnet med jorden af et “formodet” terrorist fly. Resultat, mega business for at “sikre” verden mod terror.

  Even pigs can fly – i det selskab af dybt kriminelle 🙁

 14. Af Axel Eriksen

  -

  @ JVM!

  For kommunisterne brød deres verdensbillede også sammen,, da Sovjet sammen med sine østeuropæiske vasalstater kollapsede!

  For de fleste i Vesten er det dog et “tab”, der er til at bære – synd hvis Putin ikke får den forbundsfælle i USA, som de gamle forstokkede kommunister havde set frem til!

 15. Af Jan Petersen

  -

  Den gamle udgave af kommunisme brød måske nok sammen med Sovjets fald og opløsning. Til gengæld lever den nye udgave af kommunisme i bedste velgående i EU. Nu kaldes projektet blot globalisering / multikultur 🙁

 16. Af Axel Eriksen

  -

  Det er måske derfor, at gamle betonkommunister begræder Brexit – hvis deres verdensbillede krakelerer – så må de straks finde udefra kommende faktorer, hvor skylden så kan lægges!

  Hvornår mon de når frem til lidt selvransagelse og indser, at måske er det den ikke bæredygtige ideologi, der skal anskues indefra!

 17. Af r vangkilde

  -

  MENER LIBAK DEMOKRATIETS UNDERGANG ! – Trump er ikke politiker, men forretningsmand,
  og derfor handler fremtidens magt balance om, at tjene økonomisk vækst til nationalstaten,
  Putin og Trump er begge fritænker og republikaner , hvor krig også bør være en god forretning,
  ELLER er de røde socialestater i Europa uregerlig med lav samarbejdvilje, ELLER bør EU have sin egen uafhængig forsvars union til sikring af demokrati fællesskabet.

 18. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Axel Eriksen

  “Det er måske derfor, at gamle betonkommunister begræder Brexit…”.

  Mig bekendt er betonkommunister arge modstandere af EU – og de tidligere betonkommunister, som nu sidder i Enhedslisten, er stadig tilhængere af dansk exit – og dermed formodentlig og britisk.

 19. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt meget enig i udtalelsen ovenfor – Trump er ikke politiker, men forretningsmand, Netop derfor hader hele banden af – globalister / kommunister / monopolister og Corporate New World Order ham – som pesten. Trump vil velfærd og frihed til alle – som er det stik modsatte af en global ensrettet slavefarm !

 20. Af Niels Juul Hansen

  -

  Apropos min påstand om, at Trump er en patologisk løgner:

  http://trumplies.com/

 21. Af Jørgen F.

  -

  NWO eller Bilderberg fik den gode ide at pacificere venstrefløjen ved at tale dem efter munden , og ind i deres fjendebilleder, og så tjene penge på paranoiaen – herunder AGW.

  Det er gået helt fint – indtil den vestlige verdens højrefløjsekstremister (læs: midaldrende rødvins ringvrag) begyndte at røre på os.

  Nu afventer vi så bare at storkapitalen skifter paradigme og begynder og tale os efter munden for at genetablere roen.

  Det paradigmeskifte skal Trump nok være mand for at gennemføre. For vi er langt billigere i drift end klimatosserne.

 22. Af Niels Juul Hansen

  -

  Kære Anna Libak,

  Jeg er sikker på, at der er mange, der deler dine holdninger

  Fox News kan heller forstå, hvorfor så mange amerikanere er skuffede over valget af Donald Trump.

  Jeg skifter nu ikke holdning.

  En patologisk løgner er og bliver en patologisk løgner – både før og efter valget.

 23. Af niels thomsen

  -

  Ja, jordens undergang er nok udsat, men hvor længe? Atomoprustningen fortsætter, flere og flere lande får atomvåben, og en fanatisk dødskult tragter også efter dem.

  Er Danmarks undergang også udsat? Det er næppe sikkert. De røde, de radikale og de korrupte fremturer, de har intet lært og de forstår intet når det drejer sig om etik/humanisme og ansvarlig/fremsynet tænkning. . Og i denne tid skubber både EU, merkel og lars ulykke til den hældende vogn. Millioner af europæiske familier undertrykkes, splittes og tyranniseres med kommunistisk skatte-, familie- og skilsmissepolitik, og fra Afrika og omegn er en halv MILLIARD migranter på vej nordpå. Det har Frontex vist ikke tænkt sig at modvirke, tværtimod.

 24. Af Axel Eriksen

  -

  @ Niels Juul Hansen!

  Kommunismen har/havde som sit udgangspunkt, at hele verden skulle “globaliseres” under kommunistisk(e) regime(er)! Benægt det!

  Og se ovenover – JVM kl. 14.07 – Brexit har rystet hans gamle kommunistiske sjæl – selv om fundamentet er støbt i beton!!!

  M.h.t. det kommunistiske sammenrend i EL – DKP, VS, SAP og KAP – det er jo imod alt!
  Ikke engang en finanslov for Danmark kan partiet tilslutte sig – bare på nogle punkter!
  Et totalt destruktivt parti, der aldrig kun på få områder kan medvirke til noget konstruktivt i et demokratisk samfund!

 25. Af Finn Bjerrehave

  -

  Godt vi tænder så meget på hvem Amerikanerne opstiller samt fravælger, tænk hvis USA opgagede at hver 4 vælgerstemme tilhørte Kommunisterne , så ville telefonerne nok snakke om dette mærkelige land, endda som Nato medlem, og hvorfor denne flirt med det som vi altid har bekæmpet, og svaret blæser i stemmeboksen.
  Måske USA ikke har set vores dejlige piger som befordrer kommunisme i sexet udstråling, hvor selv Trump ville tænde, og hvem er dygtigst.
  Politik og sex. Finn Vig

 26. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “jordens undergang er udsat ” !—Passer mig fint ! –Jeg har nemlig tænkt mig, at leve til jeg bliver 130 år ! –Monsieur TRYMP (som les francais siger ) –har skjulte talenter ! –som vi-andre får lejlighed til, at glæde os over ! –AT: Gøre USA stor igen er en heltemodig udtalelse ! –Vi tror, at han mener det –og kunne lille Danmark så bare få en Pernille Vermund ! –Til, at få Danskernes humør op igen ! –Så er meget nået ! –OG vi venter på AT Lars Løkke kaster håndklædet i ringen –og vil til, at leve af konens offentlige skolefrøken job ! –Så er vi tilfredse ! Jubiii ! forstås !

 27. Af Erik Larsen

  -

  Anna Libak, endnu en god artikel fra dig. Tak
  Og ja, Carsten Jensen , Politiken og vores tv-stationer har det bare SÅ skrækkeligt lige nu. Tænk at en mand der ønsker øget grænsekontrol, stramning af asylregler, hjemsendelse af migranter i milliontal, stop for muslimer – eller i det mindste krav om at folk skal kunne klare sig selv for at komme til USA (sådan har det faktisk været i årtier) vandt det amerikanske valg. Obama og Clinton-family er kun sig selv nok. Trump ønsker ikke penge (OK , dem har han så selv – og det kan de venstreorienterede jo ikke lide).
  Manden har da mange fejl og er ikke “hele min kop te”, men han kæmper – i modsætning til danske politikere – for sit land.

 28. Af Jan Petersen

  -

  I øvrigt et citat fra tidligere præsident – Franklin D. Roosevelt:

  “Presidents are selected, not elected”.

  Mon ikke det er det, der piner hele the American Establishment i dag – Donald Trump blev faktisk elected and not selected . . . . 🙂

 29. Af Niels Larsen

  -

  Måske dette kan dæmpe venstrefløjsernes hysteri omkring Trump og hans politik: https://foreignpolicy.com/2016/11/17/enough-hysterics-donald-trumps-foreign-policy-isnt-reckless-or-radical/

 30. Af Erik Larsen

  -

  Undskyld, men mit indlæg er forsvundet?

 31. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Erik Larsen ! –Det kan se ud som om ASH ! –Debatredaktøren —Har gjort alvor af sin meddelelse om, at holde fri resten af måneden ! –Fordi kvinderne får mindre i løn for det samme arbejde ! –Trist, men så vi jo underholde os-selv –og vente på AT : Pernille Vermund kommer op med de seneste nye : De mange tilhængere til “Nye borgerlige ” ! –Nu kan det ikke vare så længe –før Løkke giver op –og udskriver valg !—Ihvertfald ser det sort ud for DF. ! Jubiii ! –De har ikke løst opgaven –og nu er det jo for sent ! alt-for-sent !

 32. Af J. Hanse n

  -

  Specielt ikke, når Trump begynder at optræde, som om han har tænkt sig at tage embedet alvorligt.
  Skriver Anna Libak.

  Ja. Trumps valg af medarbejdere viser, at Trump er en moderat gammel hyggeonkel.
  I øvrigt Anna Libak.
  Så kommer Trump fra det som du kalder eliten.
  Og der er intet som tyder på, at Trump ikke vil forsvare elitens interesser som præsident.

  Det er lidt lige som DF.
  Hvis vælgerkorps er de utilfredse, fattige, dårligst stillede og dårligst informerede vælgere.
  DF påstår, at de er den lille mands beskytter.
  DF er det modsatte.
  De lægger mandater til Venstres asociale og menneskefjendske politik til enhver tid.
  Deres vælgere er for dumme til at fatte det.
  Gad vide hvordan Trumps vælgere vil agere, når og hvis de opfatter, at Trump er elitens præsident.
  Så ro på Anna Libak.
  Trump vil stadigvæk “grab them in the pussy”.

 33. Af Mark Lydd

  -

  Anna Libak, lad os nu se, hvordan det udvikler sig. Du kan være enig eller uenig med Carsten Jensen, men dit forsøg på at affeje Jensen ved at normalisere Trumps udmeldinger og situationen generelt er altså uklogt.

 34. Af J. Hanse n

  -

  For en del mennesker kommer det ærligt talt ubelejligt, at Donald Trump efter sin valgsejr er begyndt at opføre sig pænt.
  Skriver Anna Libak.

  Jo. Uden tvivl ubelejligt for mange.
  Vel mest på den fløj som Anna Libak repræsenterer.
  Føler de sig snydt?

  Men inden man forfalder til pessimisme og fortvivlelse.
  Så vil mange finde trøst og blive beroliget, når de ser hvem Trump udpeger til sine nærmeste medarbejdere.
  Vicepræsident Richard Pence
  Chefstrateg Stepen Bannon
  Cia Direktør Mike Pompeo
  Justitsminister Jeff Sessions
  National Sikkerhedsrådgiver Michael Flynn

  Et dreamteam bestående af homofober, islamfober, højreekstremister, Tea Party medlemmer, antisemitter, racister og fa scister.
  Det kan vel kompensere lidt for Trumps pæne opførsel.

  Så Anne Libak. Ro på.
  Du skal lægge mærke til Trumps handlinger.
  Ikke hans udtalelser.
  You ain`t seen nothing yet.

 35. Af J. Hanse n

  -

  For en del mennesker kommer det ærligt talt ubelejligt, at Donald Trump efter sin valgsejr er begyndt at opføre sig pænt.
  Skriver Anna Libak.

  Jo. Uden tvivl ubelejligt for mange.
  Vel mest på den fløj som Anna Libak repræsenterer.
  Føler de sig snydt?

  Men inden man forfalder til pessimisme og fortvivlelse.
  Så vil mange finde trøst og blive beroliget, når de ser hvem Trump udpeger til sine nærmeste medarbejdere.
  Vicepræsident Richard Pence
  Chefstrateg Stepen Bannon
  Cia Direktør Mike Pompeo
  Justitsminister Jeff Sessions
  National Sikkerhedsrådgiver Michael Flynn

  Et dreamteam bestående af homofober, islamfober, højreekstremister, Tea Party medlemmer, antisemitter, racister og fasci ster.
  Det kan vel kompensere lidt for Trumps pæne opførsel.

  Så Anne Libak. Ro på.
  Du skal lægge mærke til Trumps handlinger.
  Ikke hans udtalelser.
  You ain`t seen nothing yet.

 36. Af Arne Hornborg

  -

  JORDENS undergang udsat!!!
  Dét var dog ærgerligt. Jeg havde lige glædet mig til ….
  Arne Hornborg
  Typograf/mediegrafiker, forfatter

 37. Af niels thomsen

  -

  ER DANSKERNE HOLDT OP MED AT FORSVARE DERES LAND OG FREMTID?

  Er danskernes LIVSVILJE blevet knækket af mange års propaganda og manipulation…? For det ser ud til at de er blevet så sløve og dorske, at deres OVERLEVELSESINSTINKT er forsvundet eller gået i dvale. Den største trussel mod danskernes liv og fremtid er næppe TRUMP, men snarere deres egne politikere og tv-stationer mv. Som i årevis har arbejdet på at afskaffe demokratiet, velfærden og nationen. Som det bl.a. kan ses af at store dele af lovgivningen er overladt til EU-bureaukraterne…. af at meget af velfærden er barberet ned til næsten ingenting. Eller til det modsatte af velfærd, hvor arbejdsløse, hjemløse, fraskilte, syge, gamle, børn og unge i stedet snydes, svigtes og tyranniseres….. af at politiet konstant mangler resourcer…. af at forsvaret af fædrelandet er skåret ned til næsten ingenting. 95-98% af mandskabsstyrken er væk.

  Et folk der ønsker at begå kollektivt selvmord, et folk der har ladet sig bedrage og fordumme, et folk der blæser på ære og moral og ansvar, et folk der villigt finder sig i at børn og børnebørn sendes ind i en invaderet, besat, skummel, uhyggelig, barbarisk og rædselsfuld fremtid….. er selvfølgelig et folk der ikke har brug for hverken politi, forsvar eller civilisation. Et sådant folk kan selvfølgelig roligt overlade sin skæbne til underbegavede, utroværdige, svigefulde og korrupte politikere og tv-folk.

  Men er vi danskere virkelig kommet så langt ud?

 38. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Har danskerne begået kollektivt selvmord ” ! –Desv. JA !

 39. Af P Christensen

  -

  Carsten Jensen.
  Er der overhovedet internetforbindelse oppe i hans stadigt højere elfenbenstårn ?

  Som andre radikale er han en politisk kyklop, dvs. enøjet..
  Han kan eller vil ikke se eller kommentere på politisk rabiate ideologier,
  når de fx forekommer i form af lovreligioner som islam.

  Det diskvalificerer ham fuldstændig til at kommentere politik.

 40. Af J. Hanse n

  -

  AF P CHRIST ENSEN – 20. NOVEMBER 2016 8:57

  Carsten Jensen minder danskerne om deres beskidte samvittighed.
  For Danmarks ugerninger i de muslimske lande.

  Derfor er han forhadt af højrefløjen.
  Men nogle skal jo fortælle højreekstremisterne, hvad de indeholder.

 41. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “jordens undergang ? ” –Hvad de færreste vist véd AT: Hver gang man klikker på “en blog-holder” ! –Så ryger der penge ind på kontoen til blogholderen ! –Utroligt, at Berlingske får råd til det –med de færre –og færre aviser de sælger !

 42. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Undergang ? –Den gik altså ikke –søde Anna Libak !—-Det bedste ville være AT: Fortælle sandheden om, hvordan “blog-universet fungérer ” –Så ville folk nok også blive mindre rasende ! –OG aflyse f.eks væmligboére ´s sleske skriv ! –desolé søde Libak—Vi beundre din dygtighed –og kønne udséende !–Så er det sagt !

 43. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Om 1000 år er menneskeheden udslettet ! –Det skriver Stephen Hawking ! –Hvis han ikke skulle vide –hvem skulle så ?

 44. Af Torben Christiansen

  -

  Kære Teddy Bjørn.

  Jeg synes, vi skal vente og se, om det virkelig går så galt!

  Mvh. T. Christiansen

 45. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  GOD idé ! –Jeg graver mig endnu længere ned i min vinterhule ! –Og faktisk er det jo kun “menneskenes undergang” ! Der er tale om siger Hawking ! –Den fabelagtige videnskabs-mand !–Nogle er faktisk synske –OG det skal nok passe ! –Ikke sandt ? –Det bliver således –“dyrenes overlevelse ” –Passer mig fint ! –Så bliver der igen idyl på kloden ! –Krig og myrderierne forsvinder hermed ! –Menneskets undergang passer mig fint ! –Så kan vi også have alle lækkeriérne –som blåbær –honning —-helt for os-selv !——1000 år har menneskene tilbage her på kloden ! –Det er måske lige længe nok AT: Sove vintersøvn ! –Så vi bliver her i de dybe Pyrenæér ! –Ulvenes hyl er også blevet mindre sørgmodige ! –De har det som “ål i mudder ” ! –Her i de kæmpe-høje snedriver ! –Så vi siger TAK til den kloge professor Hawking !–Merci boucoup !

 46. Af Jørgen Villy Madsen

  -

  Med henvisning til teddybjørnens kvalmende skriblerier, foreslår jeg, at vi fremrykker jordens undergang, så meget som muligt – det vil sige snart.

 47. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Nå ! –Det synes du ! –Der er også tale om “menneskenes undergang ” –Det passer en del af os udmærket ! –Udover nogle få ! –Så har mennesket ikke bragt noget godt med sig !—modbevis det, hvis du kan !

 48. Af niels Lemche

  -

  JAKOB SCHMIDT-RASMUSSEN , du skriver: ” på trods af, at Trump er en rig, hvid mand, og derfor per definition må være ond”: Undskyld er Putin ikke også det?

  Hvis rygterne om Putins formue har noget i sig, så er Trump en fattigmås i sammenligning med den store kleptogark.

 49. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Som svar på Jørgen Villy Madsens kommentar til mig ! –Så er sagen klar !— Når han finder min text ang. det rædselsfulde vi ser og hører om danske (jyske) mænds sex–sygelige–voldtægter af deres børn “kvalmende ” ! –Så har han et problem ! –Et meget stort problem !—Den bedste måde at få disse perverse mænd frem i lyset er netop AT: pressen skriver om dem igen –og igen ! –Så er mit spørgsmål iøvrigt ! –Hvorfor kastrérer man ikke disse –hæslige mands-linge ? –Og, hvorfor tolérerer vi off. ansatte, der skjuler sig ??

 50. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Undergangen er måske nær alligevel !—Lars Hedegaard ´s islamiske morder ! –Får navneforbud –plus en dyr forsvars-advokat (som skatteborgerne skal betale ) –Medens ofret –bliver udstillet med både navn og adr. —De kriminelle bander bliver sat ind i de danske badeferie-fængsler –og skal for alt i verden omgås med blid dialog (skatteborgerne kommer ikke i dialog –hvis de ikke kan få det til, at løbe rundt –når skatten har trukket mere end halvdelen fra indtægten !—Forbryderne får en dyr forsvars-advokat –der mener at forbryderne skal have navneforbud ! –Det mener man ikke, at borgerne skal have –de bliver udstillet efter alle kunstens regler—Søren Pind er uduelig som justits-minister ! –Han mener AT: De små skind alias de islamiske bande-forbrydere –endelig skal i dialog ! –rend og hop !

 51. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Århus ´undergang ! —I ti-tusindvis af arabere ! Sidder på fyrretyvende år i Gellerup –og har hævet bistands-hjælp hele livet ! –Kan ikke dansk –har producéret i tusindvis af dårligt begavede børn –NU Står de til, at hæve dansk folkepension på højeste niveau ! –Det er socialdemokratisternes skyld !! –OG de skal betale ! betale – betale ! –de 3 forgående borgmestre har nedbrudt samfundet i Århus ! –OG den nuværende borgmester –ER ved, at falde over sine egne ben –for AT Gøre det bedste af det bedste for det arabiske overherredømme –som de selv har skabt !—De danske borgere i Århus er afmægtige ! –AFmægtige –AFmægtige !

 52. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Århus Undergang ! –Det islamiske byråd med samt den soc.demokratiske borgmester ! —jubler over AT: Der nu er arabisk over-herredømme i Århus !—De danske borgere er afmægtige – afmægtige – afmægtige !

 53. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  Jørgen Willy Madsen finder sikkert fortsat min text ! –Kvalmende ! –Han er en af dem, der helst ser AT : Vi tiér —samtlige rædselfulde —u-fuldkommenheder i det danske –jante-lovs-system ! Ihjel—Offentlige ansatte skal ikke have klinket noget ! –De er tilfredse med AT: kunne hente deres alt-for-høje hyre i kasse 1 –Det er skatteborgerne, der betaler –og det er de tilfredse med ! –Så skidt med AT: de social-demokratiske borgmestre har haft held med, at islamisére Danmark 100 % !

 54. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Jordens undergang ! –ER den nu også udsat ? –Farcen igår aftes på DR. 1 tv –Hvor Inger Støjberg –sad –som smørklatten i risengrøden ! –Og svarede på spørgsmål fra panelet vedr. Danskhed ! –stemplede hende –som en person med ret ringe begavelse !—–I virkeligheden er danskerne lige-så-forskellige (dem, der ikke har gået i off. inst. –og har lært at blive “kopiér” ! –Originalerne ! –Både de danske og de vel-integrerede muslimer ! –ER helt deres egne ! “enspændere er -og bliver –spændende personligheder ” –OG, hvad angår såkaldt danskhed ! –Så er det en ret usympatisk størrelse ! –Med masser af fejl ! –(husker I alle de børne-misbrugs-sager –og bedrageri-sagerne o.s.v. osv. ?? ) –De pynter ikke på Dansker cv´et !–Her holdt jeg mærkeligt nok med den muslimske forsvars-advokat !–Han sagde faktisk det helt rigtige !

 55. Af jens jensen

  -

  Ikke tvivl om at Trump er eliten, og kun vil repræsentere billionærer…Hans regering er mere værd end gdp af loo lande..Præcis som med trekløver regeringen..Den vil blot tilføje endnu mere elitærhed til regeringen, hvor grisebønderne ihvertfald var en smule moderate her og der, da de sad alene…

Kommentarer er lukket.