GPS: Bevar manden lidt endnu

Af Anna Libak 20


Forleden læste jeg til min store bestyrtelse i Financial Times, at Tesla virkelig har tænkt sig at lancere den første førerløse bil allerede i slutningen af næste år.

Det synes jeg er en rigtig dårlig ide. Det er endnu et af disse kedelige eksempler på, at man opfinder noget, som lyder vældig progressivt, men som folk i virkeligheden helst er fri for, når de har prøvet det. Som halogenpæren eller kontorlandskabet.

Tag Donald Trump. Han siges at være en reaktion på, at den hvide mand føler sig underlegen. Den hvide mand er træt af, at kvinderne fører sig frem og efterhånden fylder det hele. De uddanner sig længere, tjener bedre, lever sundere og griner højere. Jamen, så er det da en genial ide også at tage bilen fra manden; det sidste sted, hvor han kan føle, at det er ham, der styrer; med lillemor ved siden af, og børnene på bagsædet. Hvad kalder man en blondine i en BMW? Ekstra udstyr! Hvorfor kan kvinder ikke køre bil? Rattet sidder ikke i deres side! Tsk. Tsk. Tsk. En epoke er forbi. Nu skal far sidde på bagsædet og glo ud ad forruden sammen med os andre på vej ned gennem Tyskland. Det skal nok blive hyggeligt.

Og nej, jeg køber ikke den om, at den førerløse bil er praktisk, fordi man så kan drikke igennem til julefrokosten og alligevel komme sikkert hjem. For det problem har vi fundet løsninger på. Det hedder taxaen eller bussen.

Det værste er næsten, at vi jo i forvejen kan se, hvordan teknologien gradvist er ved at overtage de funktioner, der forlenede manden med styrke, storhed og determination. Kort sagt med alt det, som nogle af os – mod vores vilje – godt kan lide ved ham.

Fortidens ædle kriger i vesten er i dag ved at blive forvandlet til en kvabset oversergent med rygsmerter, der sidder 10 timer i træk i en container i Texas og fører dronekrig i Waziristan. Mens de største fodboldspillere snart er dem, der spiller FIFA 17 på Xbox.

NU TÆNKER man måske, at der heldigvis stadig er noget, som kvinder kan bruge mænd til. Men det skal man ikke være så sikker på. Det kan teknologibegejstringen også hurtigt få sat en stopper for.

I Japan kom Nitendo for skade at udvikle et Love Plus-spil til Game Boy, hvor mænd kan få sig en smuk, virtuel kæreste. Spillet er blevet så populært, at Japans befolkning står til at skrumpe med en tredjedel frem til 2060. Mange japanske mænd foretrækker helt klart en virtuel kæreste frem for en rigtig en, der er krævende og dyr i drift. Og de føler ikke, at de går glip af noget: Ifølge Daily Telegraph sagde tyve procent af de adspurgte japanske mænd mellem 25 og 29 år i en meningsmåling sidste år, at de er ligeglade med sex. Vi lader lige den oplysning stå – eller rettere hænge – lidt. Det er nemlig i den alder, hvor unge mænd indtil for nylig slet ikke tænkte på andet.

Og på den baggrund vil jeg egentlig gerne henstille til IT-udviklerne, at de husker på, at software har brug for hardware, som blomsten har brug for bien. Hold nu op med at afvikle manden.
Det er muligt, at man tror, at det er sådan vestlige kvinder gerne vil have det, men man skal ikke tro på alt, hvad kvinder siger.

I øvrigt er det jo ikke, fordi der mangler ting at opfinde, som faktisk ville glæde kvinder. Man kunne starte med at forbedre på de opfindelser, der allerede skal forestille at være gjort: Den strygefri skjorte, den selvrensende ovn eller google translate. Dem må man gerne opfinde gang til. Herudover mangler vi, så vidt jeg kan se, også visnefri blomster, en velduftende selvbruner, selvpudsende sko, den kalkfri toiletkumme, og en rustfri ståluldssvamp.

Manden vil vi derimod gerne beholde. Ellers har vi heller ikke nogen at styre rundt med.

20 kommentarer RSS

 1. Af Morten Norup

  -

  Kære Libak.

  Rammende og dybt aktuel kronik.

  Manden er blevet udskældt, udskammet og feminiseret i flere generationer.

  Feminismen var opfundet alene så man kunne beskatte 100% af befolkningen.
  Og samtidigt kunne opløse familien og ved at børnene skal anbringes, da moderen jo vil gøre karriere, så kan staten også hjernevaske ungerne fra de kan gå – og det har virket!

  – Men, jeg håber ikke at kvinderne tror at bogen vestlige mænd vil forsvare dem når borgerkrigene bryder ud?

  Hvem med blot lidt omløb, kunne drømme om at risikere livet for at redde dette feministisk-marxistisk multikulturelle helvede!

  – Ikke mig! Held og lykke tøser 😉

  Venlig hilsen,

  Morten Norup.

 2. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “bevar manden lidt endnu ” –! Kun fordi så har kvinden ikke nogen, at styre rundt med ! –Det er altså også synd for de “sensitive (eller, hvad vi skal kalde dem ) mænd ” !—-Det var altså meget bedre –dengang mænd kunne andet end, at sidde foran pc-en –og klapre –spydigheder –imod de kvinder (der for det første ikke gider “blogge” ! –På Berlingske ! OG for det andet har alt-for-travlt med, at skubbe barnevognen med de “diagnoser” ! –Som de mere eller mindre frivilligt –har invilget i at–blive enlige mødre for !! –De kan ikke nære sig “de skrukke kvinder ” !—-Så de sidder med “smerten” –Eller rettere “de uskyldige borgere ” –Får lov til, at betale regningen ! Istedet-for manden, der er skyld i ” de alt-for-mange–enlige mødre ´s plage –de næste 18 år ! “

 3. Af bent nielsen

  -

  Det er da meget sympatisk, at AL vil bevare mændene lidt endnu. Så kan man da formode at AL ikke er en radikal rødstrømpe i lighed med de danske og svenske feminister der fører politisk krig mod mændene, familierne, børnene, fædrelandet og civilisationen. Og som er kommet så langt at de har forpestet og ødelagt livet for utallige mænd, familier, børn og unge, plus at Sverige er forvandlet til en galeanstalt. (som en række danske politikere ser op til og betragter som et forbillede)

  Iøvrigt har AL ret i at selvkørende biler er en dårlig idé. De vil være livsfarlige (og kedelige) at køre i mange år endnu. Tænk blot på de talrige IT-skandaler. Elektronik er noget lunefuldt stads som har fået fly til at styrte ned og biler til at køre galt. De første bilister er allerede omkommet som følge af deres naive og alt for store tillid til computere.

  Europæiske og danske mænd er selvfølgelig ikke hvad de har været, efter at feminiseringen og den organiserede kommunistiske hjernevask satte ind. De er blevet nærmest selvmorderisk sløve og fjollede tøffelhelte, (der end ikke kan finde ud af at forsvare sig selv, børnene og kulturarven), og hvis det hele ender i kaos, ragnarok og endeløse rædsler, kan man da sige at de åndsformørkede feminister og ligestillingsfascister har opnået, hvad de reelt har arbejdet på i mange år, selvom de i deres indskrænkede tåbelighed selv har troet på at de repræsenterede sandheden, visdommen og den ultimative næstekærlighed.

 4. Af bent nielsen

  -

  Morten no rup har fat i noget. Og vil lige tilføje at den røde og radikale familiepolitik tilsyneladende nærmest går ud på at gøre mændene overflødige gennem en familiepolitik så pervers, mandefjendsk og børnefjendsk at man tror det er løgn. Faderløse børn og enlige mødre der har fået børn via ukendte donorer og reagensglas er de rødes store ideal. De radikale har så tilføjet at pædofile skal kunne adoptere deres egne forsvarsløse ofre. De radikales endemål synes at være Danmark som et nyt Sodoma og Gomorra.

 5. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  ” Nåååee –små stakler ! ” –I kan jo ikke klare jer mere –NU ! –hvor kvinderne er sluppet ud af “d ´herrer –mænds ! overdominans ! –Kvinderne tager hævn for deres mødre ´s og bedstemødres slaveri –udi, at kvinderne skulle gå derhjemme og stryge skjorter –og have middags-maden klar –til, når “over-herskeren –kom hjem fra “værts-huset –eller “møderne med elskerinden ” !! –Nåååe, hvor er det synd !! –Når det er sagt ! –Så bliver mænd særdeles overflødige i fremtiden ! –De har forpasset situationen –noget så grusomt ! –Og, hvad angår “børne-fødsler ! –Der sætter kvinden tilbage til “start hver gang ” ! –Så er det heldigvis blevet helt legalt ! –AT: Fravælge børn !–Se på f.eks “videnskabs-journalisten –Lone Frank ! –Hun er særdeles klog ! –Og hun indrømmer blankt ! –At: børn ikke siger hende noget-somhelst ! –Det er dér kvinderne skal hen–nemlig, at børn ikke er deres mål i livet !!–Hvor ellers er logikken ?? –Da slet-ikke hos muslimerne ! –Hvor –mænd fra Mellem-østens-middelalder-folk ! –Flytter nok så frejdige til Europa med samt 3 koner og 17 børn !–Folk må jo tro, at vi er født igår ! –Ikke os-vikinge-danskere !! –Men stupide politikere –der helt sikkert bliver udskiftet ud efter valget !—-Et forretnings-ministerium ! –Vil være det bedste for Danmark !–indtil Nye borgerliges erhvervs-politikere ! –Får alle paragrafferne på plads !—Og får smidt samtlige ikke-selvforsørgende muslimer ud af hele Europa ! –Dertil kan tilføjes AT: EU- Er en død sild –og de gridske eu-parlamentarikere får med Pia Kjærsgårds Krabask –at gøre !

 6. Af Jan Petersen

  -

  Sådan mere reelt betragtet er – førerløse biler, robotter og intelligent software – vel ret kønsneutral. Ny teknologi vil fjerne millioner af arbejdspladser indenfor alle brancher. Derfor vi ser nu massefyringer overalt, OG vel at mærke UDEN der skabes nye jobs. Hvad mennesker egentlig skal beskæftige sig med i fremtiden, står for mig som lidt af gåde. Kan vi leve af offentlige nyttejobs, eller alternativt – klippe hinanden?

 7. Af Anders Munch

  -

  https://www.rooshvforum.com/thread-58824.html

  Kvinder giver til stadighed underskud i hele verden. Der findes intet større firma drevet kun af kvinder, intet advokat firma, intet pr-firma, intet modefirma. Intet. Fordi kvinder kan ikke organisere sig uden mænd. Om mænd så opfandt maskiner til at føde og opdrage børn, så kvinder ikke længere behøvede det, så ville de stadig give underskud. Fordi kvinder kan ikke organisere sig uden mænd. Om mænd så opfandt robotter til at gøre alt fysisk arbejde og robotter til at reparere robotterne, så ville det stadig være mænd, som ville sidde i et software firma og skrive programmeringen og opdatere softwaren, fordi kvinder kan ikke organisere sig uden mænd. For kvinder, at blive andet end selvcentreret, kortsynede fødemaskiner, kommer til at kræve at menneskeracen udvikler sig til noget andet end homo sapiens. Siden civilisation ligger på y-kromosomet, kommer kvinder til at forsvinde længe før manden gør det.
  “Og på den baggrund vil jeg egentlig gerne henstille til IT-udviklerne, at de husker på, at software har brug for hardware, som blomsten har brug for bien. Hold nu op med at afvikle manden.” Anna Libak
  It-udviklerne er mænd Anna. Din følelse af intellektuel overlegenhed er en evolutionær mentalitet du har udviklet, for lettere at kunne manipulere med mænd, den er ikke ægte.
  “De uddanner sig længere, tjener bedre,” Anna
  Nej, mænd betaler for deres ligegyldige uddannelse, mænd betaler for deres ligegyldige offentlige jobs og mænd tjener til stadighed mere, det er en fysisk umulighed for kvinder at tjene mere end mænd. At i så bruger jeres stemmeret til at stjæle mandens værdier gennem staten er en anden sag. Fik du nu den opmærksomhed du gerne ville have? Måske det er lettere bare at smide tøjet, end at skrive provokerende blogs. Medietøjte eller tøjte, forskellen er efterhånden ligegyldig.

 8. Af Carsten Nielsen

  -

  Ja den hvide kvinde fører sig frem og sidder efterhånden med alle esserne på hånden. Nu er det jo bare lige hvordan man opfatter det. Forholdet mellem mand og kvinde har til alle tider været en magtkamp og nu er der bare sket det at kvinden ud over esserne også har fået en trumf på hånden forstået på den måde at hvis hun ikke for det som hun vil have det skrider hun fra manden og sender regningen til ‘far’ på kommunen.Og nu sidder hun så på ‘toppen’ ,alene med unger, masser af penge og måske et alt for fortravlet liv.
  Hvad tænker manden så: Lad bare madammen ‘køre’. Jeg skaber mig selv nogle få enkle og overskuelige rammer med udsigt til den store verden og så lader jeg bare
  lortet sejle.
  Der er nogle der så vil sige at det der med børn det er en livsopgave. Jeg tænker nogle gange på om der om 500 år vil sidde en og filosofere over mit liv her i 2016
  Og stille sig selv spørgsmålet om hvorfor det gik som det gik. Set over flere 100 år
  Eller tusinder af år må man jo bare sige at vi får børn med hinanden på kryds og tværs. Så for mig handler det ikke om hvem der får børn blot at der er nye børn der kommer til. God kamp.

 9. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “stakkels dig –lille konfliktsky mand ! –” Manden har tilsyneladende glemt AT: Det er kvinderne –der står med håret i postkassen ! –Når lokummet brænder –og UPS ! er blevet gravid ! –Ligesom i dyrenes verden –så er hannen –dobbelt så stærk (muskuløs) –har i århundrede kunnet skride fra ansvaret –og –sprede endnu flere diagnoser rundt omkring-sig-på kloden !–Der er alt-for-mange mennesker her på jorden ! –Det bør være den mest vigtige prioritet AT: Forhindre –“enlige mødre ” –Som vi alle (uskyldige og ansvarsbevidste) kommer til, at betale for !—Når en islamisk “han” mand med 3 koner og 17 børn –frimodigt udbryder ! –Danmark er mit land ! –Så skal han have et så velrettet spark i røven AT : Han ryger helt tilbage til Mellem-østen, hvor han og andre kom fra !—AT: Vi har et formidabelt skvat af en justits-minister ! –Siddende på Christiansborg ! Er en kends-gerning –og ikke en vittighed !

 10. Af Jørn Dalmer

  -

  Mange tak for de pæne ord, Anna. – Man bliver sgu helt indtaget i dig!

 11. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “bevar manden lidt endnu ! mon ? ” ! –En narko-påvirket jyde kører med 125 km. i timen –og med 2 små børn (2 år og 5 år) –fra Varde og nedad mod sønderjylland ! –Politiet stopper ham ved en land-ejendom (på en land-ejendom ) –Han er 27 år –har ikke kørekort –og bilen er stjålet ! ” –Hvad siger I så d ´herrer ! ?—–Den selvsamme curling-generation ! –Er blevet forgyldt af regeringen –den generation er til gengæld fuldstændig udenfor pædagogisk rækkevidde ! –Selvsagt –den mest kriminelle og uansvarlige generation nogensinde !—- Så lad være med at bevare “manden” ! Han er et uforbederligt skvat –og bliver i de næste mange år overflødig !–Så uddør han forhåbentlig af sig-selv !

 12. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “Anders Munch ” ! –Har man nu hørt en loppe gø!-?—IT-udviklerne du skriver om ! –Sidder i Thailand og kalder sig “Jungle Coders ” ! Thailand –De sidder og tømmer danskernes kredit-kort-konti ! –Det er alle ægte-danskere incl. falske-danskere –der har fået en dyr udd. incl. S.U iiI Danmark ! –Så kom ikke her –og bliv væk ! Mænd og store drenge har alle-dage været kriminelle ! –Og der er selvsagt alt-for-mange af dem !—I Thailand har de tænkt sig, AT: Fodre grisene med dem –især dem, der har fået gratis udd. incl. s.u i Danmark ! –Iøvrigt kan kvinder mageligt bygge huse –med hjælp fra tekniske vidundere –som der blot skal trykkes på en knap –for, at flytte tons-tunge-bjælker m.m –Masseraf kvinder bliver udd. til bygnings-konstruktører –ingeniører –og klarer opgaverne meget bedre end mænd ! –Desuden har kvinder flair for -farver og former –og er langt mere handige end mændene ! –Der for det meste har et druk-problem –Som kvinderne ikke har ! –Kort sagt –mænd er overflødige –ihvertfald “de danske- ” !

 13. Af Teddy-Bjørn-Plys Olsen - tegner

  -

  “bevar manden lidt endnu ” ! –NEJ ! –Bestanden i øjeblikket er “for dårlig ” ! —DERFOR skal man sørge for AT: Mændene med de dårlige géner –uddør –helt og aldeles ! –Først da vil det være muligt AT: Få –børn med de rigtige empatiske -kloge – høj-iq-gener –kunstneriske –og alt-overvejende –super-géner ! –Det har jo vist sig AT: Kvinderne er særdeles U-kritiske med, hvem de parrer sig ! –DERFOR har vi nu en kæmpe-hob–a la manden i Jylland –der kørte med 125 km. i timen –med 2 små børn på bagsædet —-Han er 27 år –og var narko-på-virket –uden køre-kort –og bilen var stjålet !! –Hans slags –kan verden /Danmark undvære !!–Skulle undre –om myndighederne kan finde på, at kastrére den u-ønskede mandsling –eller, hvad man vil kalde ham !—Hvor moderen til de arme børn befandt sig –melder historien ikke noget om !–Hvis hun er af samme slags –! –JA ! Så bliver børnene en tung byrde for samfundet –Og de øvrige borgere –kommer til, at betale milliarder af kroner ! –På de børn med dårlige géner !

 14. Af Tommy Runge

  -

  Godt sagt ,hvornår stopper den jagt ,på i virkeligheden ingenting , jorden græder og brænder, dyrelivet forsvinder, plastik er i vores fødekæde , mennesker skal gå fra hus og hjem, mennesker ryger desværre ud af arbejdeverden også er de på skideren, for der er ikke, et system der samler mennesker op mere. ( jo vi gør., men et godt system er blevet gjort sygt, synes jeg )vi sender mennesker i krig også når de kommer hjem, så sejl jeres egen sø, men vi er så småt ved at lære, (heldigvis) lære ikke kun sytom behandling, men vi halter desværre meget bag ud på den konto, synes jeg.

 15. Af Tommy Runge

  -

  Dimser, biler og kvinder. hvad vil du selv havde.Så lige en hyldest til kvinderne , for i er dejlige ,på hver jers måde, ja i har kontrol. nogen gange for meget, men det forstå jeg osse, da i føder børn, så den kontrol er naturligt, hvor mange mænd kan det ,som kvinder kan. Jeg kan ikke bløde i 7 dage, for så dør jeg .men det kan kvinder, tak for kaffe.
  Jeg kan ikke føde børn, derfor er jeg jæger, ( narturligt for manden)
  Så til alle jer kvinder, kvinder som jeg elsker :
  I skal sige fra og ikke finde jer i noget pis, ligesom jeg gør som mand.
  Ligesom jer, så vil jeg godt kvinder, som i vil mænd.
  Så kom nu for Søren, giv mig Danmark tilbage, det er dyrt for Danmark ,når der er så mange enesom og enelige

 16. Af Tommy Runge

  -

  GPS
  Respekt går begge veje,
  Øv og atter øv, algorimtealgorimte
  Jeg hader afvæbnet kritik, for det er ikke debat ,men fnat.

 17. Af Tommy Runge

  -

  Tankevækkende at i lader jer provoker af en debat, det siger meget, om den person, der lader sig provokere, synes jeg, men en MENNING, er og bliver en menning, lige meget hvem den kommer fra, driller,for jeg elsker f….. Mmmmmm

 18. Af Tommy Runge

  -

  Nu er jeg ved godt ,at arbejde er godt, men skal forældre , skal de ikke,værre hele mennesker før,de kommer på,arbejde S market.,( fra kontanthjælploftet ) de siger , At det er 700 mennesker der kan og Derfor er det ikke en garanti at de komme,på arbejde ,arbejdspladser ok,fedt nok,700’mennesker,,juhu.
  Jeg tænker på , at det er 33000 mennesket ,voksne mennesker og ca 43000 børn,,der bliver ramt pga af en talrække ,der passer, men desværre forsvinder, pengene ned i talrækken,,da Politiken der ,bliver ikke investere i mennesket men overvågning,
  Så i mit regnestykke er der 64300 mennesker dern bliver negativ DÅRLIGT ramt, på grund af, at de tror at 700 mennesker kommer på arbejde, for det har en talrække fortalt. Jeg vil Begge dele ,bare ikke ,så vi bliver syge af det ,,som mennesker
  Hvad er narturligt, er det ,at sidde bag en skærm og se natur eller er det ,at værre i Nature aktivt og lugte de dyfte, høre med, det er vores narturligt sans, Synes,
  jeg
  Vi glemmer os selv når vi tænker,,synes jeg

Kommentarer er lukket.