Breaking: Nu kan alle få ret

Af Anna Libak 149

GPS

Det er populært at sige, at enhver har ret til sin egen mening, men ikke til egne fakta.
Det passer ikke. For som en artikel i The New Yorker for nylig gjorde opmærksom på, så er de tilgængelige datamængder blevet så store, at man kan få bekræftet alting. Vi lever ikke i det postfaktuelle samfund, men i big data-samfundet, hvor man altid kan lukke munden på modstanderen med en ny samkørsel af tal.
Tag blot denne uges strid om skatterne i Danmark. I begyndelsen af juli påpegede Dansk Erhverv, at indkomstskatterne på trods af talrige skattereformer udgjorde cirka ligeså meget af bruttonationalproduktet som i 2001. Det beklagede Dansk Erhverv selvfølgelig dybt, eftersom lønmodtagere har mere lyst til at gå på arbejde, når de kan beholde mere af deres løn.
Men forleden slog LO så tilbage. Nej, hævdede LO, det var ikke rimeligt at sætte størrelsen af indkomstskatterne i forhold til BNP. Man skal sætte dem i forhold til de skattepligtige indkomster, og gør man det, så kan man se, at folk faktisk betaler en mindre andel af deres indkomst i skat i dag, end de gjorde i 2001. Altså ingen grund til at sænke skatten yderligere.
Så hvem har ret? Ja, det uhyggelige er, det har de begge to. De anerkender skam hinandens tal, men synes bare ikke, at den andens udregninger er særlige relevante. Vi andre dødelige har ikke en chance for at tage stilling: Hvad er egentligt det mest retvisende? Og hvad betyder det overhovedet i det store billede, når Skat alligevel taber 14 milliarder på et EFI-inddrivelsessystem, der ikke virker, og små ti milliarder på refusion af udbytteskat til svindlere i udlandet?
Og det er jo blot det seneste eksempel. For længst har vi da vænnet os til, at én statistik om mandagen, ikke står i vejen for en helt anden statistik om tirsdagen. Undersøgelser, foretaget af anerkendte forskere, viser, at danskernes work-life-balance er i top, og at vi har mere fritid end nogensinde. Andre undersøgelser, foretaget af andre anerkendte forskere, viser, at vi er mere stressede end nogensinde før og spiser lykkepiller som slik. Vores børn trives og har et godt børneliv. De har også flere diagnoser end nogensinde.

Så har vi godt, eller har vi det skidt? Jamen, det er da ikke til at sige. Det afhænger af, hvem forskerne spørger, og hvad de måler på.

Så er man en flittiglise, glæder man sig over, at med 10.000 timers øvelse kan man blive et geni på sit felt. Er man en dovendidrik, hæfter man sig ved, at lektielæsning ifølge nogle forskere slet ikke har nogen effekt. Er man lidt tyk, er det godt, at Videnskab.dk kan fortælle, at risikoen for at dø er mindre, hvis man er let overvægtig. Er man slank er det bedre, at Ritzau skriver, at selv let overvægt skærer et år af levetiden.
Fra offentligheden lyder der sjældent protester. Ingen forlanger klarhed. Det er ikke sådan, at hvis én undersøgelse viser, at fraskilte dør tidligere, og en anden viser, at ikke-rygere lever længere, at nogen så straks vil forlange at få at vide, hvem der lever længst: Fraskilte ikke-rygere eller gifte rygere.
For faktisk passer det os udmærket. Endelig er sandheden blevet demokratisk: Alle kan få ret.

149 kommentarer RSS

 1. Af Eva Madsen

  -

  Ifølge eva madsen , hvis jeg selv skal bedømme det – har jeg altid ret.!!!!

  Nogen har mere ret end andre – man skal bare prøve på , at se tingene på en logisk måde – altså den logiske måde som man selv syntes er mest logisk.

  Såre simpel.

 2. Af Jakob Rasmussen

  -

  Alle ved, at boligskatterne skal op, før der er plads til at sænke indkomstskatten.

  Desuden er der brug forlangt flere billige lejeboliger i Danmark, for at sikre mobiliteten på arbejdsmarkedet, for alt for mange danskere kan ikke tage arbejde i en anden landsdel, fordi de ikke kan komme af med deres alt for dyre ejerbolig.

 3. Af Helge Nørager

  -

  Fy Jac.b, det var flok.en af elef.nten i glasbuti.ken in.en pol.tiker øn.ker at se.

 4. Af Jacob Ravn

  -

  Kære Anna Libak

  Vores fokus i Dansk Erhverv – analysen har været skattetrykket, dvs. hvor stor en del af samfundets samlede værdiskabelse, der bliver betalt i skat. På den baggrund kan der sagtens være forskel på hvad vi og hvad LO siger, da LO som bekendt ser på personlige indkomstskatter som andel af den skattepligtige indkomst. En sammenligning vil derfor være mellem pærer og æbler. Vi synes, at det er relevant at se på skattetrykket, da vi blandt andet har haft en periode med skattestop i 15 år, hvor det altså ikke er lykkedes at sænke den andel af værdiskabelsen, som går til SKAT. De mange skattereformer i perioden har dermed ikke lykkedes med at give reelle skattelettelser, men har mere været skatteskubberi – fra en kilde til en anden.

  Med venlig hilsen
  Jacob Ravn

 5. Af Henrik Knage

  -

  Der er tale om den drømmeverden politikere altid har drømt om. Hvis vi giver alle eksperter ret – få får deres tilhængere også ret – og på den måde får vi fred. En tid, for det værste der kan ske er, at alle eksperter skulle nå til samme konklusion – for så får vi krig.

 6. Af jens andersen

  -

  STATISTIK er tal man kun kan stole på, hvis man selv har manipuleret dem, som Winston Churchill sagde. Eller der er løgn, forbandet løgn og statistik. Og hvis der sker en naturkatastrofe, vokser BNP.

  Politikerne og medierne vrider og vender tallene som det passer i deres kram. Det vi kan stole på er at når det drejer sig om politik, bliver vi snydt så vandet driver af os. Det kan man konstatere uden brug af statistik og talgymnastik. Og at konsekvenserne af den megen politiske uærlighed og uduelighed bliver værre og værre, mærker stadig flere af os på vores egen krop og tegnebog, eller på mange andre måder.

 7. Af Henrik Knage

  -

  Om det hedder Breaking, eller Brexit er principielt ligegyldigt. Det der tæller er, at der findes en tilhænger, samt en modstander i den nye regering i Storbritannien, at kønnene er forskellige, og at de er uenige.
  Så får man det bedste ud af folk og fæ.

 8. Af Hvorfor denne hul-i-hovedet redigering??

  -

  Også her skjules relevante indlæg vilkårligt eller med en bestemt hensigt. Men på li baks debatter kan nø r a ger, kn age, J M og lignende altid komme gennem fi ltret.

 9. Af Hul igennem?

  -

  Der er ingen penge.
  mvh

 10. Af Javier Martinez

  -

  ” Nej, hævdede LO, det var ikke rimeligt at sætte størrelsen af indkomstskatterne i forhold til BNP. Man skal sætte dem i forhold til de skattepligtige indkomster, ”
  Libak..

  Ja, LO har ret!..De rige betaler mindre af gildet…Og det er eneste værdige målestok..
  I DK ejer top 1% 34% af alle Danske værdier, nr. 3 i den vestlige verden efter Svejts og USA..
  Top 20% ikke mindre en 87%, og for dem der ikke kan regne ejer -80% altså ca. 13%..

  Disse betaler uforbeholdent lidt af alle Skatter, set som indkomst. Derfor vi skal have indført Thomas Pikettys skat på ejerskab af værdier, og ikke blot indkomst..Dette opgør er nødvendigt i et stadig mere ulig Danmark dag for dag..Dem i -80% snyder ikke i skat, og har intet af rigtig værdi at snyde med..Derfor også vi skal have straffe på bordet for white collar kriminelle borgerlige, der jo som bekendt også forårsager pøblens blue collar kriminalitet?

  Gerne dødsstraf fx. ved en million kr. skattesnyd, da dette forårsager flere døde på sygehuse mv…

 11. Af Ruth flagholm

  -

  Nu har løkke og hans korrupte hær af jakkesæt klædte psykopater fusket igen, og vi borgere kan intet stille op. Så retfærdigt er demokratiet. Når politikerne bryder lovene og fusker og berdrager, så har det ingen konsekvens. Det er ren diktatur stat. Og de underbegavede danskere sidder bare og klapper i deres hænder af dronning magrethes gebis og allan simonsen i lårkort. BONDERØVE !

 12. Af Javier Martinez

  -

  AF JACOB RAVN – 14. JULI 2016 15:27

  Kære jakob Ravn

  DI og DA vildleder altid mht. folkets interesser..Det er sådan set det eneste man behøver at forstå her..

  Fx. har i lige fået gennemført latterlige skattelettelser for virksomhedsoverdragelse , til familiemedlemmer for landets rigeste borgere..Uafbrudt stiger uligheden..DK og Sverige er de to lande i den vestlige verden hvor den er steget mest over det seneste lo år..R så det som deres stolteste efterladenskab fra den sidste regering..Og lavko , vil ikke sættes bagud her..

  DF skal nok også støtte op om flere skattelettelser til de rigeste til efteråret, på den ene eller anden måde..De kan købes via et par nye flagstænger, og 2-3 grænsebomme af ingen som helst nytte.

  Thomas Pikettys forslag om skatte på ejerskab af værdier må indføres med det samme..dog ikke 1% som han foreslog, men ca. 3% til at starte med..Denne er sådan set det eneste der kan få vendt skuden..

 13. Af Javier Martinez

  -

  AF JACO.B RAVN – 14. JULI 2016 15:27

  Kære jak-ob Ra.vn

  DI og DA vildleder altid mht. folkets interesser..Det er sådan set det eneste man behøver at forstå her..

  Fx. har i lige fået gennemført latterlige skattelettelser for virksomhedsoverdragelse , til familiemedlemmer for landets rigeste borgere..Uafbrudt stiger uligheden..DK og Sverige er de to lande i den vestlige verden hvor den er steget mest over det seneste lo år..R så det som deres stolteste efterladenskab fra den sidste regering..Og lavko , vil ikke sættes bagud her..

  DF skal nok også støtte op om flere skattelettelser til de rigeste til efteråret, på den ene eller anden måde..De kan købes via et par nye flagstænger, og 2-3 grænsebomme af ingen som helst nytte.

  Thomas Pikettys forslag om skatte på ejerskab af værdier må indføres med det samme..dog ikke 1% som han foreslog, men ca. 3% til at starte med..Denne er sådan set det eneste der kan få vendt skuden..

 14. Af Javier Martinez

  -

  Kommentar til Jakob Ravn i filteret!

 15. Af Javier Martinez

  -

  Men glemmer også at disse skattelettelser aldrig bliver brugt til ny jobskabelse..Mæersk fx. har 90 ansatte i skattelyet panama i et dusin firma, der alle arbejder for at kanalisere virksomhedens skatter fra Sydamerika væk fra DK..

  Industrien kan ikke stoles på at bruge skattelettelserne på nye job og værdiskabelse..Der er ej heller ingen kontrol herom af nogen art.
  Hvis man gav Mæersk et års fri skat, mod at de ansatte for 25 milliarder kr., eller hvad de nu betaler i skat, mod at de ansatte Danskere i nye investeringer for dette beløb, og kontrolleret af staten at sådan foregår det, kan vi snakke sammen..

 16. Af Hul igennem?

  -

  Der er stadig ingen penge. Der er kun gæld- Du skylder uha!
  Ingen hjælp, ingen mad, ingen undervisning men masser af administration..
  Vi kan gøre det bedre lad os droppe administrationen og så lave nogen mere praktiske ting.
  mvh

 17. Af Hul igennem?

  -

  Sammen!

 18. Af Javier Martinez

  -

  “Danmarks allerrigeste har mere end tredoblet deres formue på ti år. Men danskernes samlede formue er slet ikke fulgt med. Kort sagt, er uligheden i Danmark stigende.

  Den rigeste femtedel af danskerne sidder i dag på 113 procent af de samlede formuer (negativ formue, altså gæld, tæller med her). Den rigeste ene procent ejer hele 32 gange mere end gennemsnitsdanskeren.

  Berlingske kan hertil fortælle, at Danmarks 50 rigeste i dag har en formue på 367,7 milliarder kroner. Det svarer til mere end fem procent af danskernes samlede formue.

  Det sker på trods af, at danskerne ønsker mere lighed.”
  http://cevea.dk/debat/31-ulighed/751-uligheden-stiger-danskernes-oenske

  AF HVORFOR DENNE HUL-I-HOVEDET REDIGERING?? – 14. JULI 2016 17:58
  “Også her skjules relevante indlæg vilkårligt eller med en bestemt hensigt. Men på li baks debatter kan nø r a ger, kn age, J M og lignende altid komme gennem fi ltret.”

  Du har intet at tilbyde, relatere aldrig til emnet preben, men uhyggelige tendenser af kvinder og Svenskere..KUN!…Hvorfor skulle du have ytringsfrihed til alt det ævl?

 19. Af Javier Martinez

  -

  “Lagt sammen ejer den nederste del af jordens befolkning mindre end 1 procent af de samlede værdier. I skarp kontrast dertil, råder den rigeste tiendedel over 87 procent af den totale formue og den øverste procent alene står for 48,2 procent af velfærden«, konkluderer den årlige rapport fra Credit Suisse.”
  http://politiken.dk/oekonomi/gloekonomi/ECE2423822/1-procent-af-jordens-befolkning-ejer-halvdelen-af-alle-vaerdier/

  I DK skal man dog alligevel op på top 20% af toppen af borgere for at opnå 87%..Men ikke meget at være stolt over..

 20. Af j nielsen

  -

  “Alle har ret” af Rune Lykkeberg (ikke: “Anna har ret”) handler fra start til slut om netop det her: Viden er udemokratisk.

 21. Af Javier Martinez

  -

  “Viden er udemokratisk.”

  Den er da demokratisk? Alle har adgang til den, men få gider,har overskud, forstår, eller får den!.
  Politikere og interesseorganisationer som Dansk landbrug (Der fx uafbrudt ævler løs om landmænds problemer mht. Rusland eksporten, som dog i det store og hele er uforandret, da de har fundet nye salgs veje til Rusland), DI og DA og CEPOS mv. også..

  Der er naturligvis anstændige og ærlige interesseorganisationer som CEVEA og LO, men de får ikke meget indført i den borgerlige medie verden, som er den håbløshed af 85% af de Danske medier.

  Farligt for Demokratiet når langt over halvdelen af interesseorganisationer kommer fra top 1%. Og de fylder medierne med deres pladder..

 22. Af Javier Martinez

  -

  Indlæg til J. nielsen i filter.et?

 23. Af flemming akmagt

  -

  “venstre taget i fusk”. Venstre reagerer nu med afledningsmanøvre: “Kønsopdelte svømmehaller er at indføre sharia af bagdøren”. Denne historie er en historie som skal fjerne fokus fra venstres fusk, som er afsløret idag, og istedet fremstille venstre som et parti der vil danskernes sag . Hele flygtninge debatten er en stor afledningsmanøvre.

  ….vi borgere er til grin. De tror at vi er idioter.

 24. Af J M

  -

  “Berlingske kan hertil fortælle, at Danmarks 50 rigeste i dag har en formue på 367,7 milliarder kroner. Det svarer til mere end fem procent af danskernes samlede formue.”

  Selv dette antal er ikke sandt..Mærsk senior afdød, kunne skrive loo milliarder til sit navn på et tidspunkt, og Lego Kristensen endnu mere nu..Vi har ingen ide om hvad de egentlig talt ejere, da så meget af værdierne er gemt i udenlandske skattely..

  “Hele flygtninge debatten er en stor afledningsmanøvre.”,

  Naturligvis!
  Men den har dog omkostninger for borgerne her i landet! Ihvertfald dem i -99%!..Problemet er at VKO mere end fordoblet antallet af indvandrer og flygtninge,og nu gør det samme under lavko, da de kun interesserer sig for løn og velfærds dumpning..

  Og at interesseorganisationer fra borgerlig side her i top 1%, har været så effektiv til at overbevise et flertal-via die dumme df’en-at de står for en stram indvandringspolitik,når det diabolske modsatte er facit..

  Hvis man altså havde overskud til at læse og forstå Danmarks statistik, og ikke blot fulgte politikeres manipulering som flertallet af Danskere åbenbart gør..
  Der er statistikker of fact finding der er værd at vide, hvis man ønsker at være en informeret borgere i OBS:

 25. Af Jørgen F.

  -

  I det konsekvensløse samfund har følelsen af at man ‘gør noget’ større værdi end den effekt man rent faktisk udretter.

  I det konsekvensløse samfund bliver prognoser over den forventede effekt tillagt større værdi end statistikker over den målte effekt.

  I det konskevensløse samfund eksisterer der ikke een sandhed. Der findes kun drømme.

 26. Af Pernille S.

  -

  Javier Martinez
  Du anbefaler dødsstraf for økonomisk kriminalitet. Er det noget du virkelig mener?

  Enhedslisten bliver sammenlignet med dine rabiate udsagn. Det er vist meningen fra din side.

  Du er i gang med at svine Enhedslisten til, du er fra Nye Borgerlige.

 27. Af J M

  -

  “På Christiansborg er der opbakning fra de øvrige partier i blå blok til et opgør med menneskerettighedskonventionen i sin nuværende form, men det skal ske i samspil med andre lande, lyder det samstemmende.”
  http://www.politiko.dk/nyheder/blaa-blok-menneskerettighederne-er-foraeldede-og-skal-laves-om

  Blot endnu et populistisk opgør, hvis facit bliver endnu engang blot flere indvandrer og løn og velfærds dumpning af bagdøren, og skylden “de internationale konventioner”…De har haft 3o år til opgøret, og altid kommer der flest indvandrer og flygtninge under borgerlige regeringer, fordi DI og DA , CEPOS forlanger det..

  Hvornår stopper hykleriet?

  Pernille S

  Ja, går ind for dødsstraf mod penge kriminelle over et vis niveau, da de ødelægger samfundet i sin totalitet..Især mod vores svageste samfundsborgere..

  Enhedslisten må da hoppe og bukke hvis uenig..Er da ligeglad..Jeg mener at størrelsen alt måles på, er den laveste..Vokset op med denne, og vil tage den med i graven.

 28. Af Pernille S

  -

  Trillingerne J.M, J. Martinez og Javier Martinez er interessant nok altid hos Libak, med tonsvis af kommentarer.

 29. Af J M

  -

  Pernille for nu at verificere din intelligens!..Tror du J:M, Javier Martinez, J. Martinez er samme?
  🙂

  mvh J.m, javier martinez og j.Martinez…Dog ikke disse der skriver i undertegnedes navn, selv med et bogstavs variation..F.il.t.e.re,,,,t……

 30. Af Pernille S

  -

  Javier Martinez skriver her på tråden, at økonomisk kriminalitet bør lede til dødstraf. Jeg, Pernille S spørger denne person, om han virkelig mener det han skriver. JM svarer, at det gør han rigtig nok. Ved du hvad. Jeg er ligeglad med, om I er én eller flere. En, to, eller mange kedelige og dårligt skrivende personer.

 31. Af J M

  -

  “For faktisk passer det os udmærket. Endelig er sandheden blevet demokratisk: Alle kan få ret.”
  Libak

  Slutkommentaren er fin…

  Men, det er simpelthen således at de medie manipulerende borgerlige interesseorganisationer altid får mest ret i de borgerlige medier..Uanset om de har ret eller fejl..Og de repræsentere immervæk kun top 1%-10%?

  Vi nærmere os Amerikanske tilstande her, hvor NOVO kan bestikke sig til et større markedet, og hvor den dyreste medicin for forbrugeren, tilfældigvis altid er den bedste ifølge lægen, da han derved opnår den største indtjening..(Selv i DK har vi nu læger der giver smadsprøver af den dyreste medicin-gratis-og får penge derfor, eller ihvertfald rejser mv..Undertegnede lider af migræne, hvor tabletter koster op mod 5oo kr. for at virke stykket..Og disse og andre smagsprøver giver lægen sponseret af industrien!).

  Den der får mest ret i dag, er den højest betalte. Og det er et demokratisk problem!

 32. Af J M

  -

  AF PERNILLE S – 14. JULI 2016 22:30

  Du har fået svar..Og intet modargument lavet..Altså slutter diskussionen..

 33. Af r. vangkilde

  -

  ENHVER IDIOT HAR RET ! i politik har alle ret, når laveste fællesnævner styre demokratiet,
  ELLER skal de rige, dygtige og klogeste fravælge fællesskabet, fordi samfundets fælleskasse
  er umættelig i afgifter, skatter og bøder. Demokratiet går fallit og EU er i opløsning, når vores
  demokrati ikke er konkurrence dygtig, og resten af verden bliver styret af stærke personer
  i nationalstater uden skat på arbejde.
  DF vil have lavet menneskerettighederne om ELLER er Messerschmidt blot en Rasmus modsat.

 34. Af J M

  -

  “og resten af verden bliver styret af stærke personer i nationalstater uden skat på arbejde.”
  Vrangkilde

  Ja, disse 11 muslimske, kinesiske enklaver har ingen skat på indkomst….
  http://www.telegraph.co.uk/expat/money/countries-that-dont-have-income-tax-in-pictures/

  Deres befolkninger lever dog også renlivet af nemme mineral fortjenester, og i diktaturer, uden ytringsfrihed mv..

  At vrangkilde støtter op for den model, er ingen overraskelse for nogen!..

  Messerschmidt er blot en hykler og populist..Han tror ikke engang selv på alt det vrøvl han selv proklamere!.Men det fungere, via die dumme df’en..

  “når vores demokrati ikke er konkurrence dygtig, ” Vrangkilde

  Et demokrati er ikke nødvendigvis konkurrence ledende!..Du forveksler plutokrati med demokrati her endnu engang..Vrangkilde….Mestendels er det dog, da frihed er lig kreative tanker for ny økonomi…Men dine ll eksempler af tortur stater uden indkomst skat er ikke rollemodeller..

 35. Af J M

  -

  http://www.politiko.dk/nyheder/stort-antal-doede-efter-angreb-paa-menneskemaengde-i-nice

  3o døde allerede..Vis på tide at stoppe den religiøse immigration snarest? Og ja, vi tør nok spå om at det var endnu et religiøst angreb..

  DK har sine problemer med sine jøder og kristne og deres krigsliderlighed!…Men muslimerne slår dem alligevel dagligt i hjemlige antal af ofre, dog ikke i internationale ofre..
  Og til sidst bliver vi nødt til at se på hvor meget af terror hjemme er skabt ude..
  Det er naturligvis nødvendigt at få Fogh for en domstol…

 36. Af J M

  -

  Antallet er nu over 6o døde åbenbart…Bare for at informere jer før tanten.. 🙁

  Skal religiøse mennesker overhovedet have lov til at få et kørekort i fremtiden?
  Breivik den religiøse kristen fundamentalist, frimurer, og df beundrer, fik et også..
  Skal vi ikke blot lukke dem ind på sankt hans alle sammen, når de ansøger om et kørekort?
  Ironi og sarkasme er ment her, for de prebenske af mening..

  Men igen, religiøs indvandring må stoppe!..Uanset om kristen, jødisk, muslimsk!. DK er verdens nr. 2 mest fornuftige anti-religiøse land…Ateismen er religionen i dk…Den burde være vores politik, og ikke som den nuværende bonde regering siger kristendommen..Kun lo% tilhører den troende del i dag lavko…Vågn dog op i kravlenisser!.Religionens opium er død i den Danske befolkning..

 37. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Anna Libak

  “Det er ikke sådan, at hvis én undersøgelse viser, at fraskilte dør tidligere, og en anden viser, at ikke-rygere lever længere, at nogen så straks vil forlange at få at vide, hvem der lever længst: Fraskilte ikke-rygere eller gifte rygere.”

  Ikke- rygere lever gennemsnitligt 7 år længere end rygere (15 cigaretter om dagen) og gifte mænd lever 7 år længere end ugifte.

  Og det er sandt, at hvis Ruth ikke bryder sig om rygere, så kan man ikke både ryge og se Ruth!

 38. Af mustafa hussein berigersen

  -

  Skal almindelige danskere overhovedet have lov til at få kørekort i fremtiden? Skal de overhovedet have lov til at vise sig udendørs? De er jo vantro og urene alle sammen. Og mange af dem er jo grimme eller fede. Hvad skal vi dog med alle disse overflødige danskere der ikke beder fem gange om dagen? Bør man ikke indføre udgangsforbud fra kl. fem morgen til kl. 24?

  Vi er kommet noget af vejen ved at berigerne har fået FØRSTERET til velfærd, familieliv, boliger, penge, lægehjælp, jobs, førtidspension og unge piger mv., takket være løkke-regeringen…. men vi mangler stadig et forbud mod danskere på offentlige steder!!!

 39. Af mustafa hussein berigersen

  -

  Skal almindelige danskere overhovedet have lov til at få kørekort i fremtiden? Skal de overhovedet have lov til at vise sig udendørs? De er jo vantro og urene alle sammen. Og mange af dem er jo grimme eller fede. Hvad skal vi dog med alle disse overflødige danskere der ikke beder fem gange om dagen? Bør man ikke indføre udgangsforbud fra kl. fem morgen til kl. 24?

  Vi er kommet noget af vejen ved at vi berigere har fået FØRSTERET til velfærd, familieliv, boliger, penge, lægehjælp, jobs, førtidspension og unge piger mv., takket være løkke-regeringen…. men vi mangler stadig et forbud mod danskere på offentlige steder!!!

 40. Af J M

  -

  AF MUSTAFA HUSSEIN BERIGERSEN – 15. JULI 2016 1:17
  Skal almindelige danskere overhovedet have lov til at få kørekort i fremtiden?

  Almindelige Danskere er troende og ateister..Almindelige Danskere tror ikke på Gud!
  Det er ikke normalt at være en troende tosse i Danmark!..I er et mindretal!

  Et “forbud mod Danskere på offentlige steder”…Snak om et forbud mod “religiøse mennesker på offentlige steder”, og vi kan snakke sammen. 🙂

  Du ved da godt at for at kunne være Dansker skal man være ateist?
  Jøder og muslimer er automatisk frasorteret, og vi Dansker må lever med de 8% kristne tosser af, ja jeg ved ikke hvad, humanisme og næstekærlighed?

 41. Af J M

  -

  “Almindelige Danskere er troende og ateister” j.m

  Almindelige Danskere er ikke troende og ateister…j.m

  Alle andre er indvandrer på den Danske mentalitet!

 42. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt apropos breaking, se her hvor afskyeligt terror egentlig er IRL:

  BREAKING: Terror Attack Nice France-viewer discretion is advised (+18)
  https://www.youtube.com/watch?v=47RAKY3yOe4

  NB: Du skal muligvis logge ind for at bekræfte, du er over 18.

 43. Af Hul igennem?

  -

  Vi fik ret!

  Yallah hører ikke hjemme i Vesten- fat det dog nu og aldrig mere råbe hurra for yallahmagnetenEU.

  Det er de meninger der er med til at de stakkels mennesker er døde.
  Flere vil dø, også af hævnen.

  Nænæ briterne er på rette vej: skide yallaher hjem til Mekka og Clinton ligeså, købt og betalt af Saudiyallahsvin.

 44. Af Hul igennem?

  -

  Og det vil blive hævnet. Ikke godt for yallah
  Yallah er en glidebane: det starter med lille pik og slutter med ufattelig lille pik.
  Og hverken Anna Libak, Camilla Plum eller Fockfock kan ændre på det, ligemeget hvor meget I er købt.

 45. Af Jørgen F.

  -

  Idag er det “jeg skammer mig over min religion” dag.

  Så idag tager alle moderate deres religiøst betingede symboler og beklædningsgenstande af, udlever ingen religiøse ritualer, og udviser dermed en passiv protest mod de rabiate , der misbruger religion til krig og terror.

  Nå nej – det sker jo ikke. Der er kun tavshed og dermed billigelse…

 46. Af Ib Vandmand

  -

  J:M

  Du aner ikke om gerningsmanden fra Nice var religiøs.

  Du antager åbenbart, at hvis han ikke havde kørekort, kunne han ikke udføre terrorhandlingen.

  Du er jo skingrende vanvittig menneske!

 47. Af J a Martinez

  -

  Skal vi vædde om at gerningsmanden var en troende tosse? Ko?
  Eller ib som du kalder dig nu!

  Det er de altså ca 95% af tiden. Hvis ikke 99.9%.

  Du har nok ret i at nægte ham et kørekort ikke ville gøre fra eller til. Men at have forbudt religion under hans opvækst nok ville have større indflydelse?
  Som det at forbyde religiøse indvandrer?

 48. Af professor trivia

  -

  Det vil blive hævnet. Tiden er inde til at afgøre om du er med eller imod yallah.
  Snart vil flyvende flæskomamer falde fra elfenbenstårnets top.
  Enden for yallah i Danmark er begyndt.

 49. Af muhammed levakocovic isisen

  -

  Kommentarer om ter ro ren i Frankrig er “forsvundet” ???

 50. Af Jan Petersen

  -

  Iøvrigt sendte jeg også dette link til DR, TV2 og EB . . . men ingen har tilsyneladende brugt linket. Lidt for ubehageligt at vise . . . “moske”

  BREAKING: Terror Attack Nice France-viewer discretion is advised (+18)
  https://www.youtube.com/watch?v=47RAKY3yOe4

 51. Af Ib Vandmand

  -

  J:M

  Man kan ikke sortere flygtninge og indvandrere efter deres religiøse overbevisning.

  Vi har tankefrihed i Danmark. Det indebærer også frihed til ikke at tænke. Det skal du være glad for!

 52. Af J Martinez

  -

  Det burde men. Hvis ikke af andre grunde alene fordi troende er mindre intelligente og logiske end ikke troende..

  Pinden og de andre bønder i v og ko har meget skyld i dag, ko eller ib som du kalder dig..

 53. Af professor trivia

  -

  Mekka 6265km –> skrid, omvend eller dø

 54. Af Ib Vandmand

  -

  Jamen hvis det drejer sig om intelligens, skulle du have været en tvungen abort.

 55. Af bo nielsen

  -

  Sn ap ha nen har nyheder og film om te rr or-ak tionen.

 56. Af J Martinez

  -

  Jan, nok for lavkulturelt df agtigt…

  Flyt ned til fascisterne i tel aviv “mere trivia”.

  Religiøse tosser har vi for mange af. Jøder, kristne, muslimer og lemche.
  Den ene mere ubruglig end den anden..

 57. Af J Martinez

  -

  Jan, nok for lavkulturelt df agtigt…

  Flyt ned til fascis terne i tel aviv “mere trivia”.

  Religiøse tosser har vi for mange af. Jøder, kristne, muslimer og lemche.
  Den ene mere ubruglig end den anden..

 58. Af bent rasmussen

  -

  For sinker og hjerneløse genier er det indlysende at alting er kommet af ingenting. Så selvfølgelig er J M ateist.

 59. Af Jan Petersen

  -

  Ren gøgerede – gider ikke det junk 🙁

 60. Af J Martinez

  -

  Preben tror ikke på eksistensen af dinosauer før 3004 f.kr. ,det er et af tusindvis af beviser på troendes lavere intelligens..

  De prebenske troende må have deres eget land..Der er ikke plads til jer i Danmark. I indbefatter ikke Dansk kultur, frihed mv.

 61. Af J Martinez

  -

  Preben og ko og ae’s kørekort må fratages..

  Giv dem en trehjulet..

 62. Af Henrik Knage

  -

  Selve begrebet dansk kultur, den døde ved afskaffelse af “Pausefiskene” i TV, når der var teknisk uheld i antennerne, under tordenvejr. Siden har “den” udvidet sig til også at omfatte det meste af folkestyret, retsvæsenet, formidling af nyhedsstof, økonomi, miljø, sundhed og sygdom, så “den” faktisk selv er blevet syg.

  Det vil derfor være på sin plads, hvis der i stedet for “Med Lov Skal Land Bygges” kom til at stå over alle store indgange, hvor små mennesker skulle åbne store døre : Find Fem Fejl”!

  Hvis man nu tager “Landbrugspakken” skulle det være en ringe kunst, at finde fem fejl, for fem fejl er fem ministerier, og så er rapporten ikke engang med i pakken.

  Men nu om stunder er det blevet forbudt, at tegne tegninger med “Find Fem Fejl”. I min ungdom da var de overalt – men nu er der ingen, og det er trist rigtig trist – for er aldrig blevet lavet flere fejl, end der bliver lavet nu.

 63. Af Lars H

  -

  Det er dog den sygeste gang vrøvl, der længe er sat på tryk, og din påstand om at de 80% bidrager mere end alle andre har ganske enkelt ikke gang på jord. Man kan tydeligt læse nasserøvs tendenerne i dine kommentarer, men måske skulle du overveje at angribe nogle af dine lighedsfæller (håndværkere og andet godtfolk), som render massivt rundt og laver sort arbejde som de ikke betaler skat af, mens de pligtskyldigt holder sig under indkomstgrænsen, så det kan tilhøre de “fattige” 80%…

 64. Af Lars H

  -

  Hvorfor skulle man ikke give Preben muligheden for at ytre sig. Med alt det vrøvl du rabler af dig – og som desværre ikke bliver filtreret fra, så kan det da ikke blive værre. I øvrigt så er det det man kalder ytringsfrihed :-), men det ved en så selvhøjtidelig, klog at belæst person måske ikke?

 65. Af J Martinez

  -

  Indlæg til lars i filteret? Som modbeviser hans ævl.

  Prebenske har intet at tilbyde og relatere aldrig til emnet. Som dig.

 66. Af Axel Eriksen

  -

  Måske Libak skulle omdøbe sine blogs. J Martinez som blogbestyrer såvel i teori som praksis – kørekort eller ej!

 67. Af Jesper P

  -

  Kære Anna Libak

  Det er helt korrekt, at vi lever i big data-samfundet, hvor der i dag er relativt flere eksperter end tidligere (enkeltpersoner, interesseorganisationer, stat mv.), som foretager statistiske undersøgelser for at underbygge deres påstande og argumenter.

  Undersøgelsesresultaterne er ofte forskellige fra hinanden og kan derfor give anledning til divergerende anbefalinger. Dette faktum er der intet nyt i, det er kun frekvensen og omfanget af undersøgelser, som er øget sammenlignet med tidligere. I denne sammenhæng er det helt store problem, at redaktionerne og journalisterne i alt for ringe grad er uddannet til at forstå antagelserne og de metodiske principper, der lægger til grund for undersøgelserne. Det prioriteres ikke tilstrækkeligt på journalistuddannelsen og tiden til den fornødne dybdeborende journalistik gives ikke på redaktionerne.

  Konsekvensen er en til tider bevidstløs viderebringelse af resultater og tilhørende anbefalinger uden kildekritisk perspektivering og relativering med afsæt i logik og en eventuel redaktionel linje. Tilbage står journalisterne med en undren, som du giver eksempler på i dit blogindlæg, og en tiltagende evne til kun at være “mikrofonholder” og “magtens forlængede arm” i takt med, at (verdens)samfundet bliver stadig mere sofistikeret og komplekst. Dette er massiv udfordring for den demokratiske og offentlige samtale mellem magthavere, interesseorganisationer og befolkning.

 68. Af Ib Vandmand

  -

  Pas nu på. Martinez har kæmpet med fire meter lange barracudaer 🙂 og er personlig ven med Dalai Lama….

 69. Af J Martinez

  -

  Ko kalder sig nu ib..
  Sengekammeraten med ae i debatten er retur!

  Hyg jer og husk beskyttelse..

 70. Af Henrik Knage

  -

  Ved sort arbejde er der mindst to forhold, der gør sig gældende. Den der laver sort arbejde, i større målestok snyder både sig selv og samfundet, og den der får udført sort arbejde, skyder sig selv i foden, for der findes ingen garantiordninger, hvis der ingen regning, eller mand er at finde.
  Ud over det, så hersker der en del misundelse i samfundet ang. sort arbejde, da dem der brokker sig mest er folk ingen gider få lavet sort arbejde af.
  Politikere, politifolk, livreddere, bare for at tage nogle, for hvem kan bruge en sort betjent til noget som helst, og sorte politikere er heller ikke ret populære, og slet ikke sorte livreddere.

  Så er der revisorer, embedsmænd, sagførere – dem kan folk godt bruge sorte, men ikke journalister generelt, da de har for meget tryksværte på, både på fingrene og under øjnene.

  Sorte barberer og sorte frugthandlere, de går som varmt brød, men der er endnu ingen der har solgt sorte hulemalerier, og er sluppet heldigt fra øvelsen.

 71. Af Axel Eriksen

  -

  Ja, det er rigtigt. Men han kæmpede slet ikke med den ikonisk store barracuda – harpunerede den blot!
  “Rød” og den fødte dræber!

 72. Af Axel Eriksen

  -

  Og ægte “rød” er han jo. Han har også købt et hotelkompleks i Brasilien. Formentlig “tjent” på samme måde, som alle “røde” får penge på : Korruption eller vold/røveri/tyveri!

 73. Af Ib Vandmand

  -

  Han har totalt knald i låget og kan ikke finde rundt i sine egne løgnehistorier.

 74. Af professor trivia

  -

  Tøsepind

 75. Af professor trivia

  -

  Hvor er Zika Stampe?

 76. Af J Martinez

  -

  ko og ae,snart weekend.. Hvor skal i tilbringe jeres weekend?
  Cph love hotel?
  🙂

 77. Af Leif Sørensen

  -

  Det var da et deprimerende indlæg. Så fordi man kan måle forskellige ting på forskellige måder, har “vi andre dødelige har ikke en chance for at tage stilling”. Spørgsmålet er jo ikke hvem der har ret – for begge tal er interessante. Målt som procentdel af BNP fortæller tallet hvor stor del af samfundskagen der går til skat – målt som procentdel af indkomsten fortæller det hvor hårdt vi beskatter arbejde. Nogle kan jo mene at den samlede del der går til skat skal sættes ned – andre at den er passende, vi skal bare omfordele hvordan vi opkræver pengene (f.eks boligskat istedet for skat på arbejde).

  Hvis vi virkelig ikke har en chance for at tage stilling til dette – eller ikke gider anvende de minutter det kræver – så er der vist ikke meget i politik vi kan tage stilling til på fornuftigt vis.

 78. Af E. Larsen

  -

  27 – SYVOGTYVE indlæg uden indhold fra samme trol l “J:M:”!!! Flot Berlingske. Flot.
  Ud af 77 i alt.
  Er det en debat? Er det ytringsfrihed? (som I ønsker). Nej, det er ren sa bo tage.

 79. Af Eva Madsen

  -

  Anna Libak.
  Hvor blev mit indlæg af ?? i begyndelsen af debatsporet – Skrev om bl.a om boligskatter.

 80. Af J Martinez

  -

  Et enkelt og absolut urelevant indlæg fra preben e.larsen uden kommentar til emnet..Som sædvanligt. Dansker er du ihvertfald ikke. Amerikaner nok, og en af disse “clueless”.

 81. Af Axel Eriksen

  -

  Og 28 absolut irrelevante indlæg fra en, der efter navnet og omgangen med det det danske sprog så absolut ikke er dansker – men placeret her i landet af “røde” kræfter for at lave sabotage!

 82. Af J Martinez

  -

  Ja eriksen må finde en psykolog for sit paranoia mod røde “kommunistsvin” som v fascisten plejer at kalde dem. Alle på vej for at stjæle hans sukkermad. Er en kalkun dansker?
  🙂

 83. Af Axel Eriksen

  -

  Du er sgu for dum – en kalkun født og opvokset i Danmark er naturligvis en “dansker”!

 84. Af henrik jensen

  -

  HEJ AN NA. Prøv at overveje redigeringen af din blog. Læser du den igennem vil du vist hurtigt forstå at den er overtaget og domineret af en kugle sk ør støjsender og debatsabotør. Berlin gske bla me rer sig selv.

 85. Af J Martinez

  -

  V revisor eriksen ,

  Ingen interessere sig for dine fraværende meninger mht. emnet. Du har “kommunistsvin” på hjernen fascist.

  Braking nu kan alle få ret….Eriksen er beviset herom. Ævl der aldrig drejer sig om emnet..En lavkultural bondsk venstre landmand.

 86. Af J Martinez

  -

  Den kugleskører blog sabatør er preben, her via navnet hen rik jen sen. Dit tiende navn i denne blog alene preben..

  Luk for serveren san kt hans..

 87. Af Jakobine Martinez

  -

  Treenigheden JM, J. Martinez og Javier Martinez er en gruppe indvandrere/ nydanskere. Det er ikke lykkedes mig at opdrage dem ordentligt. Det er skam ikke de rødes skyld, fordi mine drenge stemmer på Nye Borgerlige. Husk Mehmet Gür gruppen, de er deres fættre.

 88. Af J Martinez

  -

  Hvor mange udenlandske løn og velfærdserodere har du ansat på din kalkun fabrik erik sen?

  Morlille falske marti nez

  Norman Bates moder må vist heller tage endnu en tur i mandeklædeskabet?

  Mor rigtig er også imod mere indvandring, da denne ødelægger den Danske model og dens religiøse andel begår terror…
  Alle rigtige Danskere bekymrer sig for sin nabo,og ved men ikke kan redde hele verden..

  Venstrefløjen har landets strammeste indvandringspolitik..

  Vko mere end fordoblet antallet af udenlandske her end lo året før..
  La.vko vil ikke sættes til side mht. Løn og velfærdserodering af danskere..De vil slå deres egen rekord.

 89. Af Jakobine Martinez

  -

  Treenigheden JM, J Martinez og Javier Martinez. Jeg har lagt filmen Mænd og Høns i post til jer, kære sønner. Den minder mig sådan om jer.
  Savner jer frygteligt. Mor Martinez.

 90. Af J Martinez

  -

  Norman Bates moder der forgiver at være undertegnedes moder, må hellere tage en reality check kiks..

  Ikke at have en mening om noget, er intet af værdi! Men kunne argumentere for at kun at relatere til undertegnede, er et tegn på intelligens men..

 91. Af J Martinez

  -

  Jakobine lader til at være for fri indvandring? Og altså løn og velfærdserodering. ?

  Muligvis Dansker, men så udenlandsdansker uden ide om hjemlige forhold..

 92. Af J Nielsen

  -

  “HEJ AN NA. Prøv at overveje redigeringen af din blog. Læser du den igennem vil du vist hurtigt forstå at den er overtaget og domineret af en kugle sk ør støjsender og debatsabotør. Berlin gske bla me rer sig selv.”

  Det minder mig om noget.

  En ældre dame ringer til sin mand. Han tager mobilen, selv om han er ude at køre, på vej hjem. Hun advarer ham.

  “Kør nu forsigtigt. De har lige sagt i radioen at der er en spøgelsesbilist på motorvejen.”

  “Én? Der er flere hundrede!”

 93. Af J Martinez

  -

  Kommentaren minder mig om en fra j.nielsen i politiken..
  http://politiken.dk/debat/profiler/johanne-schmidt-nielsen/ECE3265493/et-farvel-til-fns-konvention-om-flygtninge-er-en-elendig-ide–ogsaa-for-danmark/

  Altså danmark har plads til alle verdens fattigste, og at de fattigste danskere har fortjent det..
  Ikke særlig solidarisk over for sin nabo i DK i min ordbog?

  Jeg så gerne et nyt sociaalistisk parti der repræsenteret Danskere her..

  Borgerlige og enhedslisten arbejder fint sammen når det kommer til antallet af flygtninge!…Dog ikke indvandrer og løndumpere i sin helhed, hvor borgerlige leder historisk, men ø leder i stramhed?

 94. Af J. Hansen

  -

  AF AXEL ERIKSEN – 14. JULI 2016 13:23

  Undertegnede har aldrig været udelukket fra Støvrings blog.
  Det fremgår tydeligt, hvis man læser hans blog.
  Så endnu en løgnehistorie fra AE og K0..
  De eneste som konsekvent indsætter indlæg i andres navne er en anløben revisor Axel Eriksen og en person, som kalder sig Kim P Olsen.
  En person som sviner kvinder til i bloggene og som indsætter sine syge fantasier om børnesex.

 95. Af Axel Eriksen

  -

  Har jeg skrevet noget på denne blog 14. juli 2016 13.23?

  Næppe – bloggen er først åbnet 14. juli kl. 14.51! Du er for dum!

 96. Af Arne Hornborg

  -

  NU KAN ALLE FÅ RET?
  Åbenbart ikke alle de politiske analytikere, deres spådomme om Englands Brexit.
  Atter tog de fejl, præcis som postulaterne om dansk afstemning om euroen. VI kunne slet ikke klare os uden at være med i euroen.
  Theresa May skal ganske afgjort nok klare det embede på bedste vis.
  Formå at samle såvel parti som nation. Vække den britiske nationalfølelse, den britiske selvbevidsthed som en FRI nation.
  England kan sagtens indgå bilaterale handelsafteler med lande både inden- som uden for EU. En hel verden ligger åben for England.
  Frankrigs præsident Hollande har telefonisk lykønsket Theresa May, udtrykt ønske om at styrke det bilaterale samarbejde DE TO lande imellem.
  Det pudsige men, for mig, ikke overraskende: Tysklands Merkel har gjort nøjagtig det samme. Samme ønske om bilateral samarbejde mellem Tyskland (ikke EU) og England.
  Danmark bør gøre det samme, ikke mindst på landbrugs- og fiskeriområdet.
  Danmark har fornylig indgået et stor, meget stor handelsaftale med Kina om svineeksport.
  Noget det hårdt ramte Danske Landbrug er mere end glade for.
  Rent gætteri, men mon ikke en del af den svineeksport bliver sendt, rent administrativt, til Rusland?
  EU er vist ikke i stand til at forbyde Eksport Rusland og Kina imellem.
  Arne Hornborg
  Typograf/mediegrafiker, forfatter.

 97. Af J. Hans en

  -

  AF AXEL ERIKSEN – 16. JULI 2016 8:40

  På Anne Libaks forrige blog sviner revisoren andre til og indsætter løgnehistorier om personer som ikke deltager i debatten.
  Så er man en sjuft.

 98. Af Henrik Knage

  -

  Er Den Olympiske Ild brændt ud på bloggen? Hvem har stafetten? Er der massestyrt på bjerg – etapen, og hjulskift på enkeltstarten? Er der doping i baglokalet, og for meget snus i næsen?
  Spørg Tour d´France – han er altid frisk på en smart bemærkning.

 99. Af J Martinez

  -

  Hornbak

  Landbrugseksporten er ikke faldet. Det er en skrøne fra bondske v landmænd for at få flere penge ud af statskassen.. Flæske folket er simpelthen landets største løgnere..

  Når vi er ude af eu betyder det ikke at danske fiskere skal fange alle verdens fisk ,eller forpeste hver eneste cm af landet i flæskekød..Denne tankemåde er dog normalt for højrefløjen hvor kun det laveste er godt nok..

  V revisoren er fuld af løgn og platheder uden emne relatering. En trold og debatspoiler, og har ødelagt hans 1000 blog her i B nu.

  Ps lyh ne f.ilteret som altid

  Man bliver nød til at indrømme at religion er roden til det skete i nice.
  I dette tilfælde islam man kunne lige sågodt været kristen breiviksk..Jøder begår kun terror i mellemøsten..

 100. Af J. Hanse n

  -

  AF J MARTINEZ – 16. JULI 2016 12:21

  Har du bemærket, at der er lukket for kommentarer på BT.
  Det skyldes, at undertegnede sendte kopier af alle de indlæg som Kim P Olsen indsatte i vi andres navne til BT`s redaktion.
  BT undersøgte sagen.
  De konstanterede, at alle de falske indlæg var indsat under den samme IP addresse. Kim P Olsen.
  Grundet deres IT system kunne de ikke spærre for Kim P Olsen.
  Men de åbner for debat igen, når de kan spærre for Kim P Olsens IP address.

 101. Af Henrik Knage

  -

  Der er al mulig grund til at undre sig over det moderne samfund, hvor alle kan få ret. Ved et tilfælde, så studsede jeg over en tekst på ”tekst – tv” i aftes, hvor der stod, at det skulle være en ”Traktør” der havde kørt over 80 mennesker ihjel i Nice, deriblandt børn.
  Det må formodes, at der skulle have stået ”Traktor”; men er det den slags journalistik – oversættelse licenspenge – delvist monopol går til?
  En ”Traktør” der kører folk ihjel – en aften i Nice? Jeg kan ikke forestille mig, at oversætteren sidder i oversætterstolen ret længe, på ”tekst – tv” – vedkommende burde fyres på stedet, men bliver det sikkert ikke.
  Hvis man ikke kan skelne mellem en lastvogn og en traktor, så burde man skamme sig, fordi så kan man heller ikke skelne en råbuk fra et menneske – og burde sendes ud af landet omgående.

 102. Af J Martinez

  -

  AF J. HANSE N – 16. JULI 2016 13:19f

  Nej var ikke klar over grunden. Håbefuldt er det dog. Har selv foreslået dem også at også kigge lidt på en v revisors adresse i høng, når men kender historien hans herom indlæg i andres navne..

  B har dog intet problem med prebens 10 daglige forskellige navne, der alle selvkommunikere..

 103. Af J. Hans en

  -

  AF J MARTINEZ – 16. JULI 2016 13:53

  Grunden er helt klar.
  Jeg sendte kopier til BT af alle de indlæg som Kim P Olsen/Thomas Rasmussen indsatte i vi andres navne.
  BT undersøgte sagen.
  Og fandt grundet IP adressen at alle de falske indlæg var indsat af den samme person..
  Derfor har de lukket for indlæg.
  Indtil de kan spærre for Kim P Olsen/Thomas Rasmussen. permanent

 104. Af Hr. J Ha ns en

  -

  AF J MARTINEZ – 16. JULI 2016 13:52

  Grunden er helt klar.
  Jeg sendte kopier til BT af alle de indlæg som Kim P Olsen/Thomas Rasmussen indsatte i vi andres navne.
  BT undersøgte sagen.
  Og fandt grundet IP adressen at alle de falske indlæg var indsat af den samme person..
  Derfor har de lukket for indlæg.
  Indtil de kan spærre for Kim P Olsen/Thomas Rasmussen. permanent

 105. Af Kim P Olsen

  -

  Klovn

  Intet er lettere end at blokere en IP adresse. Så at BTs blogge er lukket for kommentarer af den grund du anfører, er det dummeste du endnu har påstået – og det siger ikke så lidt 🙂

 106. Af Kim P Olsen

  -

  Jeg forsøger at få bekræftet det beskrevne forløb hos BT, og vender tilbage hvis jeg får det.

 107. Af J Martinez

  -

  Er nogen forundret over at ko pludselig dukker op? Efter de falske indlæg i undertegnedes navn i denne avis over de seneste uger?

  Elementær logik mht. Ko og skyld her..

 108. Af georg christensen

  -

  Når vi nu skal tale om skat , ret og retfærdighed kommer let et nyt problem på banen.
  Skattepligtig indkomst, en bruttoindkomst, som efter alle mulige og umulige fradrag bliver “skattepligtig”. Her ligger nemlig et stort problem som let vil kunne løses uden skattelettelser, men med brutto skatteberegning. Forklaringen er lige så enkel: Små indkomster har ingen muligheder for “fradrags regler”, hvis de er så små, at de kun kan klare dagen og vejen, medens de større får alle muligheder åbnet i fradrags junglen.

  .

 109. Af J. Hans en

  -

  AF J MARTINE Z – 16. JULI 2016 21:26

  Ja.
  Men det er naturligvis ærgerligt, at det lykkes for Kim P Ol sen at ødelægge debatten i BT med falske indlæg.
  Nu huserer han på “Nationen” i Ekstra Bladet.
  Her klarer han sig fint. Som “ib”.

 110. Af Pernille S

  -

  J Martinez bliver ikke kopieret. J M, Javier Martinez og J Martinez mm. er samme gruppe. De skriver uanstændige tekster og undskylder sig efterfølgende med, at de ikke skriver teksten selv.

 111. Af Kim P Olsen

  -

  Jeg skrev såmænd bare fordi mit navn blev nævnt.

 112. Af Kim P Olsen

  -

  BT kan ikke bekræfte den historie, som bliver bragt til torvs af JHansen.
  Ergo er det en løgnehistorie. Hvis ikke, kan H an s en vel klippe mailen hvor BT specifikt nævner mit navn her?
  Du er en løgnhals.

 113. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLS EN – 17. JULI 2016 10:11

  Kim P Olsen er en patologisk løgnhals.
  Han har ikke været i kontakt med BT.
  De nedværdiger sig ikke til at svare hans slags på fridage.
  Kim P Olse n virker meget bekymret over, at BT anfører at alle de falske indlæg på BT er skrevet af den samme person.
  Det kunne han jo bare have ladet være med i første omgang.
  Og ærgerligt at BT har lukket for kommentarer på grund af Kim Ol sens indlæg i andres navne.

 114. Af J Martinez

  -

  Ja ærgeligt at ko fik held til at fjerne debatten i BT, ene og næsten alene, med lidt hjælp fra ae vel..

  BT vil uden tvivl ikke relatere til ko nej. En vis civiliseret opførelse må forlanges.

  Pernille s er islandske rosa og skriver nu i et nyt hattedame navn. Jo der skrives i mit navn i denne avis sf ko,ae og muligvis dig selv.. bl.a de indlæg, formentlig, hattedamen var så forarget over og som b åbenbart fjernet..

 115. Af Kim P Olsen

  -

  Her er svaret:

  Hej Kim

  Jeg kan desværre ikke være dig behjælpelig med at bekræfte et forløb.

  Jeg kan fortælle, at vi har modtaget en del klager i forbindelse med debatten på vores blogs – bl.a. fra dig. Jeg har undersøgt sagen, og jeg er ikke tilfreds med de tekniske muligheder, vi har på nuværende tidspunkt til at kunne moderere en sådan debat – som vi gør med alle vores debatter på i såvel blog-universet, på vores site og på de sociale medier.

  Vi går meget op i at have en ordentlig debat-kultur på BT, så derfor har vi valgt at deaktivere debatten på nogle blogs, indtil vi finder en teknisk holdbar løsning.

  God aften,
  Kevin

  BT kan altså ikke bekræfte H ans ens historie (løgn).
  Nu vil jeg gerne se løgnhalsens mails hvor BT nævner mit navn – hvis de overhovedet findes!

 116. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSE N – 17. JULI 2016 11:33

  Frit efter fantasien fra Kim P Ol sen.
  Men hans vrøvl bekræfter jo bare, at BT endnu ikke kan spærre for hans indlæg i andres navne.
  Og Kim P Olse ns opspind bekræfter jo bare, at han indsætter indlæg i andres navne på BT.
  Var det det som han ville indrømme?
  Utilsigtet.

 117. Af J Martinez

  -

  Ja ko skriver disse indlæg mens han omdeler post på en anonym baggrund. Hjemme leger han fin foran egen server. Men hans stemme er umiskendelig uanset navnet ko bruger den dag.

 118. Af Kim P Olsen

  -

  Svaret er fra Kevin Walsh. Han er digital chef på Berlingske Media.

 119. Af J. Hanse n

  -

  AF KIM P OLSEN – 17. JULI 2016 12:41
  “Svaret er fra Kevin Walsh. Han er digital chef på Berlingske Media.”

  Ja. Dette navn kan alle læse på deres hjemmeside.
  Er der gået panik i K0, fordi han er nu også er afsløret i BT?

 120. Af J Martinez

  -

  Uden tvivl endnu mere frit opspind fra ko’s side…altid der efter sekunder, efter hans kommentarer i andre debattørs navne..Som her efter ib nu…

  Ko skriver ikke i eget navn , pga venstreekstremiste skrev han her i bloggen engang!..kevin skriver ikke til anonyme…

 121. Af J. Hanse n

  -

  AF J MARTI NEZ – 17. JULI 2016 13:51

  Ja.
  Det er naturligvis endnu en af Kim P Olse ns løgnehistorier, at han har været i kontakt med Berlingske Media.
  Personen er en patologisk løgnhals.

 122. Af Kim P Olsen

  -

  Det er skam sandt nok. Vi mangler endnu at se dokumentation for dine beskyldninger Ha ns en.

 123. Af Javier Martinez

  -

  AF J. HANSE N – 17. JULI 2016 14:11

  BT og Berlingske medier vil åbenbart ikke fratag KO’s ytringsfrihed, da de finder debat ødelæggelse brugbart.

  Derimod fratager de gerne undertegnedes ytringsfrihed, efter han og AE og nok Rosa “b hacker” Island’s kommentarer i mit navn, som så kan frasorteres derefter…

  PS indlæg i filteret fra i morges ASH

  “Det er skam sandt nok”…Overbevisende retorik af KO.
  Når han skriver i andres navne, er det kun for at få deres ytringsfrihed frasorteret..

 124. Af Kim P Olsen

  -

  Du er godtnok langt ude!

  Du kan takke dig selv og dine bizarre indlæg for udelukkelsen. Tak Berlingske!

 125. Af Javier Martinez

  -

  “Vi lever ikke i det postfaktuelle samfund, men i big data-samfundet, hvor man altid kan lukke munden på modstanderen med en ny samkørsel af tal.” Libak

  Ja, men kan selv komme med noget vrøvl om at en B. ansat taler med anonyme KO mht. hans skriverier i andres navne..

  Lad os give et praktisk eksempel også herpå..Uafbrudt fyldes vi med løgnen om at blå blok står for en stram indvandringspolitik i blå medier..De opbakker dog aldrig påstanden med faktuelle beviser, og det er nok også bedst for dem at lade det forblive en påstand uden bevis, som der argumenteres for dagligt på et utal af former i alle blå medier, som er 85% af medie verden..

  Hvis men gad undersøge det lidt nærmere dog ville men finde ud af at…

  1. At Indvandringen mere end fordoblet under VKO end lo året før under Nyrup, og det immervæk over lo år..

  2. At indvandrere lempelserne der startet flodbølgen , blev startede under Schluter regeringen i 1983, via deres stolte proklamation om “verdens frieste indvandt vandrings politik”..

  3. At aldrig er så mange flygtninge ankommet til DK som under lavKO..Selv vKO slår de…
  Antallet af vestlige mv. løndumpere er endnu ikke opgjort under lavKO, men jeg forventer kun det værste igen..

  Vi kan altså konkludere at det faktuelle samfund er dødt, fordi medierne ikke relatere til det faktuelle statistiske korrekte, da de har deres egen løndumper og velfærds forringende agenda..Tværtimod via falske, ikke underbyggede postulater, om stigende kriminalitet blandt blue collar indvandrer forsøger de at opbygge falske postulater om at indvandringen er baseret på rød bloks interesse..Tit er argumentet , at rød blok ønsker dette, da de alle er sagsbehandlere og ellers ville være arbejdsløse… Eksistere der et mere dødsejler argument af ikke værdi?

  Faktisk er det således at Enhedslisten har landets strammeste indvandringspolitik, da de kæmper en brav kamp imod løndumping, skattesvindel og borgerlig misbrug..Denne bliver i det nuværende samfund kun imod Europæisk indvandring naturligvis..

  Sidste Argument denne gang, hvorfor borgerlige regeringer og medier lyver mht. indvandringen er fx..den nyelige introduceret indslusningsløn..Nu får en flygtninge et Dansk job til halvt løn, af en Dansker, mod samme stk. udført arbejdet..

  Hvem tror i lige, i blå nymfer, at den blå nymfe arbejdsgiver ansætter? Ham til normal, eller ham til halv pris?

  En DF’ere er landets dummeste medborgere..

 126. Af Javier Martinez

  -

  Ps indlæg i filteret angående libaks postulat om det postfaktuelle samfund?

 127. Af J M

  -

  AF KIM P OLSEN – 17. JULI 2016 18:16

  Nej, jeg takke KO, AE og nok Rosa “b hacker” islændinge..

  Men ja ko, B støtter op om sine medløbere..Har deltaget i denne avis i debatten i lo år nu, og ved dette udmærkede..

 128. Af J M

  -

  Påpeger sådan set blot, at medierne må under en ombudsmand mht. ytringsfrihed..Dette formentlig både blå og røde medier, selvom jeg ikke deltager i røde medier, da jeg generelt er enig med dem.

  Dette kan ikke overlades til blå medier selv at styre, da de har en aktionærejede borgerlig interesse atmosfære..Især når vi nu erindre at de er statsstøttet også..

  Mediestøtten må laves om..Lige meget til blå og røde aviser..DR avisen må på bordet, der repræsentere alle..Industrien må fratages ejerskab af medierne, da deres interesse i top 1% ikke er folkets interesse i –99%..

  PS indlæg i filteret ..HDP, LIlleør, Lyhne og UEJ.

 129. Af J M

  -

  “AF IB VANDMAND – 15. JULI 2016 12:48
  Han har totalt knald i låget og kan ikke finde rundt i sine egne løgnehistorier.”

  Kære Kevin, indlægget er fra samme server som KO?
  🙂

 130. Af J M

  -

  “Nu kan alle få ret”….Inklusiv kvinder… 🙂
  Lidt tidligt at tage glorien på..

  Kom til at tænke på en af Thomas Borgschmidts seneste kommentarer i uej, og som sædvanligt ikke blev vist der..

  “En psykopatisk skolelærer, kombinationen er ikke usædvanlig.”
  Borgschmidt..

  Det fascistiske klakøre borgschmidt mener alle , men ikke tourette barnet ham selv, er psykopater….Især kvinder, skolelærer og Danske Bank ansatte!..

  Vi kan heraf udlede at han ikke klaret sig godt i skolen, mht.finans snilde , og kvinder…

  Igen påpeger det blot at “breaking nu kan alle få ret”, blot de er dumme nok.

 131. Af Kim P Olsen

  -

  Haha… Et klakøre 🙂

  Sprogtosseriet når nye højder her.

  Ordblinde klovn!

 132. Af J M

  -

  klakører er naturligvis flertal, da ko skriver i et utal af navne, og kom til at skrive Borgschmidt istedet for lilleko…Beklager fejlen 🙂

  Men ko, tror du kevin besvarer om du er IB, og endnu et af dit utal af navne?
  Bed ham selv om hjælp hertil, og få dit navn renset tak!

 133. Af J M

  -

  Skriv til ham, få dit navn renset?
  Hvorfor venter du?

  Publicer dit indlæg her til Kevin om at få dit navn renset, med hans kommentar hertil..Måske får du svaret….”berlingske har ikke den nødvendige kapacitet til at fjerne blå nymfer, kun røde saglige” mv..

 134. Af J M

  -

  ps mht. ordblindhed er det normalt at der er mange genier der.. 🙂

  Blandt historiens store navne er der mange ordblinde. Den udprægede billedtænkning der ligger bag ordblindheden synes på samme tid at være nødvendig forudsætning for enestående kreativitet og genialitet.

  Her nævnes nogle ordblinde der har tilført samfundet noget specielt. Enten har de selv omtalt deres ordblindhed eller den er afsløret af forskere.

  “Leonardo da Vinci en af historiens største tænkere omtalte selv sin ordblindhed som værende staveløs.
  Charles Darwin havde læsevanskeligheder som barn og det påvirkede hans selvtillid.
  Albert Einstein havde vanskeligheder med at læse og stave samt i matematik. Den lille tabel fik han aldrig lært.
  Thomas Edison havde altid svært ved at læse og stave men var alligevel en af verdens største opfindere og opfandt blandt andet den elektriske pære og telefonen.
  H. C. Andersen havde store vanskeligheder i skole men har et meget visuelt sprog.
  Selma Lagerlöf forfatter og Nobelprisvinder havde store læsevanskeligheder.
  Richard Branson som grundlagde Virgin Records, lægger ikke skjul på sin ordblindhed.
  Ingvar Kamprad møbledesigner som grundlagde IKEA har stadig læsevanskeligheder.
  Jørn Utzon arkitekten bag Operahuset i Sidney har omtalt sin ordblindhed.
  Jamie Oliver “Det er bar’ mad” har fortalt han aldrig har læst en bog! (2002).
  John Lennon havde store læsevanskeligheder.
  Kurt Cobain havde store vanskeligheder i skolen og var “ritalinbarn.”

  Flere berømtheder kan nævnes, men her er kun få: Harry Belafonte, Tom Cruise, Whoopi Goldberg, Robin Williams, Harrison Ford, Dustin Hoffman og Jack Nicholson.”
  http://ordblind.is/beromte_dyslektikere/

  De er tit yderst kreative entreprenører..Og ser hvad andre ikke ser.. 🙂

  Undertegnede var intet andet heller! 🙂 Topkarakterer i hvad der interesserede mig, og det laveste muligt i hvad der ikke interesseret mig..Men ja, forstod aldrig matematik over et vis niveau, og anså stavning som ligegyldig, og kunne heller ikke stave…I dag hvor jeg ser ligheden mellem filosofi og matematik ved jeg godt at jeg glippet chancen der, og verden gik glip af en imminent matematiker..

 135. Af J M

  -

  indlæg i filteret angående ordblindhed…

 136. Af J M

  -

  Glemte mit ps…

  Ps sørine, i filteret…

  “Historien kalder” Sørine

  Noget ikke at læse videre, da jeg ved indlægget ikke ville blive vist..
  Men ja, må ære sørine mht. sit første anti-religiøse indlæg..Må der være flere..

  Nå må heller se næste afsnit af games of thrones , før min ytringsfrihed frasorteres i den sidste blog, hvor jeg har ytringsfrihed i B..Tak, så længe det varet Dalsbæk..

 137. Af J M

  -

  Libak! 🙂 og Dalsbæk!

 138. Af J. Hans en

  -

  F KIM P OLSEN – 17. JULI 2016 16:37
  “Det er skam sandt nok. Vi mangler endnu at se dokumentation for dine beskyldninger Ha ns en.”

  Det fremgår meget tydeligt, at BT har lukket for kommentarer på grund af Kim P Ol sens indlæg i andres navne.
  Kan løgnhalsen Kim P Ols en, ikke læse?
  Så må han få værgen til at hjælpe sig.

 139. Af Kim P Olsen

  -

  Så du har ingen dokumentation Ha n se n.

  Det vidste jeg nu godt – du er en æreløs køter!

 140. Af J. Hans en

  -

  AF KIM P OLSEN – 18. JULI 2016 7:42

  Kim P Olse n er en æreløs køter.
  Som sviner kvinder til.
  Og åbenlyst udstiller sig som værende pædofil.
  Hans syge indlæg om børnesex ligger fortsat på Day Poulsens blog.
  Og i BT.

 141. Af Javier Martinez

  -

  Ko, det går lidt langsomt med at få bedt kevin om at rense dit navn som ib?
  Hvad sagde kevin?
  Vi lægger også gerne alle de falske kommentarer i mit navn, her i avisen i sidste og forrige uge, på?

 142. Af Javier Martinez

  -

  AF R. HARALD KRISTIANSEN – 4. JULI 2016 12:06
  J. Martinez
  Jeg ved hvem du/ I er. Kender i forbindelse med mit job yderst dygtige IT folk. Dine udtalelser omkring min person og andre er af yderst grov karakter. Hvis der kommer en enkelt kommentar til, ringer jeg til politiet og leverer din IP adresse mm. til dem.

  Venlig hilsen R. Harald

  Men har nu også Rosa “hacker B” Harald nede som en mulighed for nogen af de kommentarer..Hun er heller ikke bleg for ulovligheder…

 143. Af J Martinez

  -

  Nå ko blev stille efter hans løgnhistorier. Nok også klogest. Tænk at ko alligevel havde så meget at rykke rundt med?
  Har da også hørt post danmark er underbemandet i industriferien?

  Mon dette er slutningen på hans charade og skrivning i andres navne? Ae er dog også forsvundet og vil heller ikke opmuntre til en undersøgelse fra kevin?

  Ps indlæg i filteret millinial katrine

  Sortes problemer er pga.hvide borgerliges politik i usa. Selv den sorte overklasse kan have skyld hvis den stemmer borgerligt. Demokraterne er ikke meget bedre.

  Først hvis usa får et nyt politisk system med et socialistisk parti, kan der ryddes op.

  “Er forarget over sorte mennesker i dk”
  Eva madsen

  Eva du må lære ikke at holde højrehånd udstrakt i nazi salute, i det åbne offentlige rum når du færdes der. Det virker gammeldags i dag.

 144. Af Kim P Olsen

  -

  Jeg er her skam stadig Martini.

 145. Af Axel Eriksen

  -

  Jer er her så sandelig også. Dine fordomsfrie og “intelligente” indlæg er en fornøjelse!

 146. Af J Martinez

  -

  Mon kevin kommer retur og fortæller om indlæggene er af ko eller ae eller begge?

  Hvorfor beder i ham ikke derom, sammen med undertegnede?
  Men ja, jeres navne kan ikke gøres stuerene længere under alle omstændigheder.

 147. Af Javier Martinez

  -

  “Det postfaktuelle samfund”

  Libak må hentyde til hvorledes blå blok forgiver at stå for en stram indvandringspolitik?

  Breaking news….Nej, vko mere end fordoblet indvandringen under vko.
  Lavko på vej til ny fordobling.

  Alt med df mandater!

  Udlændningelempelserne af 1983..clik , blå blok..

  Røde er bedre her. De kæmper imod løndumping her og der. Alligevel tror et flertal af dannerne på skrønen?

  Ps indlæg hr. Poul.sen i filteret?

  AF EVA MADSEN – 19. JULI 2016 20:09
  “Alle muslimer er ikke terrorister, men alle terrorister er muslimer . ( sådan i det store og hele )”

  Breivik, bush, jøden cheney og jøderne i israel, fogh , blair er ikke muslimer? Men kristene og jøder…

 148. Af georg christensen

  -

  Når nu alle kan få ret, så ønsker jeg også at forlange min ret: BNP er bruttoindkomsten, den skattepligtige indkomst beregnes først når de uoverskuelige fradrag er fjernet. BNP af den skattepligtige indkomst er så fejlvisende og vildledende som kun illusioner kan få retten til.

 149. Af J Martinez

  -

  George Christensen@

  Ja, denne kan også tillægges det post faktuelle viden/v revisor samfund også.
  Kassedamen har intet at snyde med.

Kommentarer er lukket.