Det ekstreme afhænger af, hvor midten er

Af Anna Libak 45

Det østrigske Frihedspartis kandidat, Norbert Hofer, vandt akkurat ikke i søndags. »Østrig var lige ved at blive det første europæiske land, som valgte et højreradikalt statsoverhoved«, skrev det ene vesteuropæiske medie efter det andet dagen derpå – med lige dele gysen og lettelse.
Det var bare ikke sandt. Hofer ville ikke være blevet det første såkaldt højreradikale statsoverhoved i EU. Tjekkiets præsident hedder Miloš Zeman, og hvis Norbert Hofer fra Frihedspartiet i Østrig skal gå under betegnelsen højreradikal, så er det vanskeligt at se, hvorfor Zeman ikke skal.
Engang var Zeman ganske vist kendt som proeuropæer, men det er godt nok længe siden: Det var før den græske krise og EUs bankpakker, der fik ham til at forlange, at Grækenland ekspres skulle smides ud af euroen. Og det var før, asylansøgere fra Mellemøsten og Nordafrika i stort tal begyndte at strømme til EU, som ifølge Zeman burde lukke sine grænser for muslimer, der i praksis har vist sig umulige at integrere.

Glemt var også Polens præsident, Andrzej Duda. Han er en smilende, venlig person, der som regel udtaler sig diplomatisk, men der er ingen grund til at tro, at han skulle være uenig med Norbert Hofer, eftersom Duda udgår fra det regerende, polske – højreradikale – Lov og Retfærdighedsparti. Duda har for eksempel ikke haft nogen problemer med at underskrive den medielov, der skærper regeringens kontrol med de statsfinansierede medier, og som har vakt Europarådets og EU-Kommissionens mishag.
Men én ting er at glemme diverse østeuropæiske præsidenter. Noget andet er, at konklusionen heller ikke holder for Østrig. Selv for alpelandet er det misvisende at påstå, at det først i søndags med nød og næppe undgik et højreradikalt omslag.
Det er nemlig sket allerede. I hvert fald hvis vi flytter fokus fra personer til politik. Det skete, da den socialdemokratisk ledede koalitionsregering i begyndelsen af året under daværende kansler Werner Faymann besluttede at indføre en maksimumsgrænse for antallet af asylansøgere, der i år må udgøre 37.500 personer. Til sammenligning modtog Østrig 90.000 sidste år; I EU fik kun Ungarn og Sverige flere, hvis man måler i forhold til indbyggertal.
Det kræver ikke en juridisk embedseksamen at forstå, at en fast maksimumsgrænse må være i strid med konventionerne, der ikke forholder sig til modtagerlandenes kapacitet, men til deres forpligtelser. Så det var et »højreradikalt« kursskifte, foretaget af en socialdemokratisk og konservativ koalitionsregering; og det var samtidig yderst populært i den østrigske befolkning.

Siden da er Balkanruten blevet lukket på østrigsk foranledning; EU har indgået en aftale med Tyrkiet, der har bremset asylstrømmen til Grækenland; og ved Brennerpasset har italienerne de seneste måneder op til det østrigske præsidentvalg sørget for, at det ikke væltede ind i Østrig med nye asylansøgere fra Nordafrika.
Alt i alt har det skabt en stemning i landet af, at problemet – i hvert fald for Østrigs vedkommende – er blevet bragt under kontrol.

Netop dét var formodentligt udslagsgivende for, at Hofer tabte. Befolkningen behøvede ikke at stemme på den højreradikale – læs: sorte og politisk ukorrekte – kandidat ved præsidentvalget i søndags: Hans politik var allerede en realitet.
Specielt fordi vælgerne næppe behøvede at frygte, at præsidentvalgets vinder, den grønne Alexander Van der Bellen, vil vælte regeringen på dens stramme asylpolitik: Han har i valgkampen i modsætning til Hofer lovet at respektere Østrigs konstitutionelle sædvaneret, der tilsiger, at præsidenten ikke blander sig i politik, selv om forfatningen formelt giver ham vide muligheder for det.

Læren af det østrigske præsidentvalg er altså ikke, at de sorte har tabt. Den er snarere, at folk gerne undgår at stemme på dem, hvis de kan få deres politik på anden vis. Det ser vi i Sverige, hvor Socialdemokraterna nu går frem og Sverigedemokraterna tilbage, efter at Socialdemokraterna på lange stræk har kopieret sidstnævntes politik. Og vi så det sidste år i Storbritannien, hvor David Cameron til alles forbløffelse genvandt magten ved at banke Nigel Farage af banen med sit løfte om en EU-folkeafstemning: Cameron indoptog simpelthen den folkelige modstand mod EU i sit parti, der nu til gengæld må føre valgkamp for og imod sig selv.

Og hvem ved, om vi også vil se det herhjemme, hvor Socialdemokraterne rykker sig ganske radikalt i denne tid – i håb om at vinde stemmer tilbage fra Dansk Folkeparti.
Det ekstreme afhænger af, hvor midten er. Og for tiden rykker midten sig ekstremt hurtigt.

45 kommentarer RSS

 1. Af Jørgen F.

  -

  …ja – og normalen ikke nødvendigvis de sidste 40 års ‘midte’.

  Grådigheden hvormed konventionsfolket har forvaltet deres magt kan kun sammenlignes med den rene og ukontrollerede kapitalisme.

  Og præcis som en fuldfed bankdirektør har flygningeadvokaterne og deres affilierede i godhedsindustrien ikke udvist nogen skam i livet – men kun foragt overfor konsekvenserne af deres handlinger.

  At ligge som redt.

 2. Af Jakob Rasmussen

  -

  Højre- og venstre, som politiske metaforer, er ikke præcist definerede videnskabelige begreber eller varemærkebeskyttede ord, der ikke kan fortolkes efter forgodtbefindende.

  Højre og venstre, som metaforer for politiske standpunkter, stammer fra den franske revolution, hvor de “venstreorienterede sad til venstre i det franske parlament og de højreorienterede sad til højre i parlamentet.

  Folk, der enten opfatter sig som højre- eller venstreorienterde i vore dage deler ikke mange holdninger med datidens politikere, og derfor betyder ordene noget helt andet, end de gjorde dengang – og de har skiftet betydning adskillige gange gennem historien

  Når mange, såkaldt ventreorienterede kan støtte antisemitiske og antidemokratiske islamofascister, der ligger endog meget langt til højre for et demokratisk sindet parti, som Dansk Folkeparti, som de samme venstreorienterde kalder for “højreradikalt”, selvom partiet i vid udstrækning blot har overtaget de forhenværende arbejderpartiers mærkesager – f.eks. EU-modstand og beskyttelse mod udenlandske løntrykkere -, som de forhenværende arbejderpartier har opgivet, så er det på tide at droppe metaforerne, og holde sig til konkrete politiske holdninger.

 3. Af Niels Larsen

  -

  Rigtigt.

  I USA ville jeg nok blive opfattet som Middle-of-the-Road’er med en tendens til – uha skræk! – socialisme.

  Her i landet anses jeg for at være på højre fløj.

  Til beroligelse: jeg synes også, at Hilary er forfærdelig og håber på Trump, le Pen og Brexit.

  Og så mener jeg, at konventionerne bør opsiges omgående, så vi selv kan bestemme hvilke dele af dem, vi finder fornuftige. Og i hvilket omfang.

  Er man for øvrigt sikker på at Hofer reelt tabte… eller var der nogen, der fixede det på den måde? 🙁

 4. Af jørgen mikkelsen

  -

  Ja, de moderate danskere som befinder sig på midten…. ved at de ønsker at bevare Danmark som et demokratisk, fredeligt, retfærdigt, kultiveret og menneskevenligt velfærdssamfund, der kun påtager sig klima- og verdensredning i et bæredygtigt omfang….. de danskere er jo i 30 år blevet udskreget som racister og ekstremister. Af de røde medier DR og pollertiken og de røde partier og kliker. Og invasionen og undergravningen af danskernes sikkerhed og fremtid fortsætter. Igår og idag jøderne, i morgen jyderne og alle andre danskere.

 5. Af Tom Hansen

  -

  “Det kræver ikke en juridisk embedseksamen at forstå, at en fast maksimumsgrænse må være i strid med konventionerne, der ikke forholder sig til modtagerlandenes kapacitet, men til deres forpligtelser. Så det var et »højreradikalt« kursskifte, foretaget af en socialdemokratisk og konservativ koalitionsregering;”

  Hvis jeg skulle slå op i et leksikon, så tvivler jeg temmeligt meget på at dette stå som definition af Højreradikalisme.

  Men jeg kan så se at du heller ikke mente det var udførlig definition, så du uddyber

  “..stemme på den højreradikale – læs: sorte og politisk ukorrekte ”

  Så skal vi gætte på du er en neokommunistisk militant feminist (ergo: en af de gode),, og sorte højreradikale er fuldt defineret, som :” alle der ikke er enige med dig”!?!?

 6. Af jan nielsen

  -

  Danmarks udslettelse og danskernes fordrivelse eller udryddelse, er det EUs, politikernes og mediernes mål?

 7. Af Uffe Staulund

  -

  @ Jacob Rasmussen, Niels Larsen, Jørgen Mikkelsen, Jørgen F.,

  I skriver det, som jeg føler, og jeg må give jer ret i jeres antagelser og meninger.
  Det beklagelige er at der er ikke nogen tilbage, som man tror på i medierne.

  Tiderne har ændret sig meget siden man kunne høre John Danstrup i DR. Om det var naivt at tro på ved jeg ikke. Så var der Christian Winther, som læste op sit manuskript, men det kom flydende, og lød som om, at han sad inde i en papkasse.

  Min naivitet fik en brat opvågnen da der dukkede personer op som Lasse Budtz, som var en dygtig pr. mand for Arafat. Arafat tog rø… på Europa, med alle de penge som han fik til staklerne i Palestrina. Støtten til ham lagde grunden til alle de utilpassede’s tilstedeværelse i Danmark.

  De har til gengæld skabt karrierer for mange, som har de rigtige meninger.

 8. Af Henrik Knage

  -

  Libak – det kan du ikke være bekendt “Pulverheks” – du har lige fortalt afslutningen på historien – midten.

  Midten er der hvor midten altid har været, og vedbliver med, at være midten. Det som vælgerne misforstod, var Pythagoras læresætning, nemlig udregning af arealet på en trekant – der er flytbar. Det er midten til gengæld ikke.

  Der er midten, og det vedbliver den med, at være, og det kan selv mænd, hvor meget de end prøver, ikke ændre.

  Politik er porno.

 9. Af Lars Kristensen

  -

  Det er det ekstreme venstre der dør ud. Herhjemme som hørende til hos de radikale og migrantindustrien.

  Seneste måling i dag. Sverigedemokraterna største parti. Miljøpartiet under spærregrænsen. Socialdemokraterna mindre end Sverigedemokraterna og Moderaterne.

  “De tre största partierna, S, M och SD är fortsatt ungefär lika stora, med Sverigedemokraterna i toppen.”

 10. Af Lars Kristensen

  -

  Tænk hvis der kommer en regering i Sverige med Sverigedemokraterna. De venstreradikale partier bløder og de lyserøde kan komme under spærregrænsen.

  EU ønsker flere migranter. Ikke stop. Kun kontrolleret millionmigration af folk fra Afrika og Mellemøsten. Medierne er i overvejende grad men pro union og promasseindvandring og islam.

  I Danmark forfølges danskere der er imod islam og ytrer sig kritisk.

  De venstreradikale kaster ikke med sten, de sidder som påvirkningsagenter i medierne og organisationer. Se Stine Bosse, David Trads, Gorm Toftegaard Nielsen osv… På overfladen pæne mennesker i centrum, reelt ekstreme og radikale.

 11. Af Henrik Knage

  -

  Det kan godt være det skyldes alder, men der er bare nogle kvinder jeg falder pladask for, og det er de kvinder der ikke behøver åbne skønheds – saloner, når de går hjem fra en arbejdsdag, eller uddannelse – da de udstråler skønheden selv. Der er foreløbig to her på Berlingeren. Katrine og Libak 🙂
  Der kan vel godt blive plads til kompliment!

 12. Af Niels Larsen

  -

  “Donald Trump har sikret sig det flertal af delegerede, som gør ham til Det Republikanske Partis præsidenkandidat, opgør nyhedsbureauet AP ifølge Reuters.”

  Så skal han bare have jordet hunrej’en.

 13. Af Henrik Knage

  -

  Jeg har kraftigt under overvejelse, at begynde at skrive en bog der skal hedde “De Nøgne”, et tidsbillede – uden lærdom.

 14. Af Mehmet Sami Gür

  -

  DE STORE PARTIER KAN IKKE FINDE OG PRODUCERE NOGET NYT!

  Problemet med de store partier er, at de allesammen konkurrerer med DF om de ekstreme og kontroversielle politiske mærkesager som f.eks. indvandring osv. Istedet skulle disse store partier komme med nye og visionære politiske emner. Det er desværre det vi mangler fra partierne, og derfor er DF på fremmarch netop fordi de andre partier bruger DF’s mærkesager.

 15. Af Anders Munch

  -

  Hofer tabte ikke valget, der var valgsnyd indblandet, og det er åbenlyst for enhver med 2 fungerende hjerneceller. Udover det
  https://pbs.twimg.com/media/CjMJVGTVAAIIoP7.jpg

  Hvis kvinder ikke kunne stemme havde han vundet. Hvis indvandrere ikke kunne stemme havde han vundet. Hvis hjernevaskede akademikere ikke kunne stemme havde han vundet. Flertallet af mænd som bringer overskud til staten, som får samfundet til at køre rundt uden at være parasitter som kvinder og indvandrere er det. de har tydeligt valgt Hofer. At kalde dem der skaber overskud i samfundet og får det til at køre rundt for højreradikale viser kun at borgerkrig er vejen frem. Hvad med Anne Libak, hvor mange penge modtager berlingske fra staten, hvor mange penge modtager Anna Libak fra staten?

 16. Af Niels Peter Lemche

  -

  LARS KRISTENSEN – 26. MAJ 2016 15:50: Nu er det sådan, at SD i Sverige er gået tilbage hele foråret, af netop den årsag, som Anne Libak beskriver. Regering stoppede den vilde del af flygtningestrømmen med den skarpe kontrol ved grænserne.

  Pdas, så har regeringen Löfven det ikke for godt, men det er pga. miljøpartiet. Glæd jer Danmark, at I ikke har et sådan.

 17. Af Torben Laursen

  -

  Lemche-svenskeren siger “godt I ikke har miljøpartiet” – hvad søren han så mener med det? Vi har da Alternativ på cykelstierne og vi har enhedskommunister m.m. og endda de radigale, der jo hverken ønsker DK eller S tilbage som de var i sidste århundrede. Så Gud ved hvad “topskribenten” fra Skovgårdsskolen mener med det?

 18. Af Jan Petersen

  -

  Der er vist mange indlæg, der ikke smutter gennem Libak blog 🙁

 19. Af Lars Kristensen

  -

  Næsten dagligt er der brande i Sverige hvor politiet og brandvæsen overfaldes med stenkast og andet. Det er nu også kommet frem i MSM, men man nævner ikke hvem der gør det.

  Kode 291.

  Se friatider.se og andre uafhængige medier.

  Det svenske Miljøparti er under spærregrænsen og regeringen reelt et forretningsministerium. Flere titusinder af migranter skal udvises, da de ikke har ret til asyl.

  Nu kan man se sagen om den syriske migrant med de 17 børn der hæver børnebidrag i Danmark, på engelsksprogede medier.

  Det skal nok give endnu mere pres på Danmark og Europa. Få børn og lad danske skatteydere betale.

  De danske partier er naive og har været det længe. I dag ser man endnu en hjerneblødingen fra socialisterne der vil give “flygtninge” stemmeret ved vores kommunale valg. De skal kunne stemme sig til flere af danskernes goder.

  Først tager socialisterne vores penge og så giver de vores land væk til muslimer og migranter.

  Drejer Danmark og Europa mod højre er det ind mod midten og fornuften.

 20. Af Lars Kristensen

  -

  Miljøpartiet blev afsløret med en tyrkisk sympatisør af De Grå Ulve. Måske er han også sponseret af Ergodan. Et par arabiske islamister i partiet ville ikke give hånd til en kvindelig rapporter, måske havde hun menses?

  Hele landet vrimler med tyrkere, arabere og somalier der heldigvis ikke ville til Danmark, men nu hvor der vil komme flere stramninger i Sverige må Danmark være beredt og lukke helt ned for den slags.

  Herhjemme vælter Løkke Rasmussen sig rundt med sine løftebrud. Nogen der har set noget til straksopbremsningen og skatteyderne styrtbløder til de fremmede og uindbudte.

  DF taler om peberspray mens tyskerne bevæbner sig med rigtige våben.

  DF taler om udvisning af de fremmede, men sker der noget?

 21. Af jan nielsen

  -

  Danmarks ødelæggelse og danskernes ødelæggelse, fordrivelse eller u d rydd else, er det EUs, partiernes eller mediernes mål? Spurgte jeg om kl. 15.23, dog uden at få svar.

  Meget tyder faktisk på at det er hvad “man” lægger op til. For fra både frau merkel, hr. løfven og fru mona sahlin til løkke, pape, jelved og ze nia osv. udgår den samme politik, ind med og op med arabere og afrikanere, og ud med og ned med europæere, tyskere, svenskere og danskere. Og læser man BT, eb og jp og den korte, præsenteres man for mange uhyggelige og ildevarslende historier om løftebrud, bandekriminalitet, indvandring, storfamilier, sundhedsskandaler, skattevanvid, DONG-mystik og asocial politik overfor bolighavere, skatteborgere, syge, fraskilte, arbejdsløse og hjemløse. Osv. Det virker som om regeringen ikke har styr på noget som helst. Og det er som om det hele kun bliver værre og værre
  ……………………………………………………………………………..

 22. Af jan nielsen

  -

  f ilt ret kl. 23.12

 23. Af bent hansen

  -

  Hvorfor illustrerer aviserne igen og igen masseindstrømningen af migranter med fotos af kvinder og børn, når 90-95% af migranterne er mænd i den kampdygtige alder?

 24. Af Niels Juul Hansen

  -

  @Anna Libak

  “Og hvem ved, om vi også vil se det herhjemme, hvor Socialdemokraterne rykker sig ganske radikalt i denne tid – i håb om at vinde stemmer tilbage fra Dansk Folkeparti”.

  Der er stemmer i at appellere til fremmedfrygten.

  Og en partidisciplin, vi ikke har set tidligere.

 25. Af bo nielsen

  -

  Vilde skyderier i Kbhvn, Hillerød, Kokkedal og Helsingør mv. Europa i undtagelsestilstand, EU vil forbyde demokratisk valgte politikere. ISIS-terrorister på vej. Se snaph og den korte.

 26. Af Henrik Knage

  -

  Midten i dansk politik ændrer sig fra time til time, og det er umuligt på nuværende, at sige noget om hvor den lander. Realistisk hænger De Radikale kun sammen med laser og pjalter fordi de har deres egen Terminator i skikkelse af Zenia Stampe, der ved egen kraft vælter flere radikale taburetter, end Kingo Karlsen vælter bygninger.

  Det er så spørgsmålet om gøglerkongen fra Alternativet evner at få lettet røven og få sig bevæget hen mod midten, og få flyttet murbrokkerne og stolebenene efter Stampe.

  En lidt kedelig midte, men en midte er en midte.

 27. Af Michael Vestergaard

  -

  Kommunister er tilsyneladende ens. Ligemeget hvilket land de opererer i, ender det med plyndring, fattigdom, nul velfærd, terror, død og ulykke. Lidt øst for kbhvn er en voldtægtsterror begyndt, plus utallige indbrud, røverier, påsatte brande, overfald i gaderne og mordforsøg/mord alle mulige steder. Efter at rødsocialisterne har importeret to millioner berigere, er. vild og ustyrlig kriminalitet blevet det normale. De røde “humanister”s solidaritet med deres vælgere er hykleri af værste slags.

 28. Af Michael Vestergaard

  -

  Kom mu ni ster er tilsyneladende ens. Ligemeget hvilket land de opererer i, ender det med plyndring, fattigdom, nul velfærd, te rr or, d ød og ulykke. Lidt øst for kbhvn er en vol dtæ gtst error begyndt, plus utallige ind brud, rø ve rier, på satte bra nde, over fald i gaderne og mor dforsøg/mor d alle mulige steder. Efter at rø dsoci alist erne har importeret to millioner be rigere, er. vild og usty lig krimi nalitet blevet det normale. De rødradi kale “humanister”s solidaritet med deres vælgere er hy k leri af værste slags.

  (det er ikke nemt at passere f ilt r et)

 29. Af Michael Vestergaard

  -

  Er filt ret blevet til en slags jerntæppe?

 30. Af Michael Vestergaard

  -

  Er nærmest alle ord sortlistet af fi? Kort indlæg kom ikke på?

 31. Af Henrik Knage

  -

  Midten lander lige i hovedet på Uffe Elbæk 🙂

 32. Af Henrik Knage

  -

  De fleste nuværende politikere i Danmark er efterkommere fra Den Franske Revolution, og derfor bærer på de historien, og generne fra den tid.

  Mange politikere fra den tid fik synlig fransk ufrivillig midterskilning og dette levn er videreført i en usynlig dansk udgave, men selv om den er usynlig er den der alligevel…

 33. Af Henrik Knage

  -

  Det er også muligt at stadfæste folks politiske ståsted, ved at studere deres måde at sætte hår på.

  Per Stig Møller og Uffe Ellemann er klart til højre, og Poul Nyrup er klart til venstre – Hitler er en klar venstre, der hælder ind mod midten.

  Corydon, Helveg i Brüssel og Antorini er alle sammen politikere der er alle vegne og ingen steder.

 34. Af Hul igennem?

  -

  Det ekstreme er at en bande svindlere og hyklere, 10 i alt, stiller op med flere ekstreme løgnehistorier om hvad briterne skal vælge!
  Et rent forbryderalbum hvor hver eneste har kostet mig mange penge, mange ærgrelser og har solgt ud af mit! land.
  Som forsøger at skjule yallahfaren bag russerne, der som kristne kæmper imod yallah.
  Som har været de dårligste købmænd vort land har set..
  Det er ekstremt.
  mvh

 35. Af Henrik Knage

  -

  Det mest ekstreme, det er når politikere får måner – for så går det først galt.

 36. Af Henrik Knage

  -

  Der går altid ged i midten, når for mange måner fordærver linjen.

 37. Af Ole KLund

  -

  Forstemmende læsning i denne blog. Midten er, der hvor midten er. Den vil altid tiltrække partierne. Ingen regering har kunnet overse midten i deres reelt gennemførte politik på trods af diverse meldinger forud. Vi skal nu have et forhold,
  hvor 10% af befolkningen er indvandrere, migranten, flygtninge m.v. Spørgsmålet er så, om det er så galt? Tag Danmark på samvittigheden! Landet har stadigvæk et godt ry ude omkring.
  Det er værre, at 10% af en dansk ungdomsårgang ikke når længere end til 9. klasses-beviset! Det er meget værre, at omkring 800.000 danskere i den arbejds-dygtige alder ikke bidrager til samfundet. Det er betydeligt værre, at danske virksomheder og alm. danskere skylder 86 mia. kr. i skat! Det virker derudover meget besynderligt, at der åbenbart pågår et cirkus omkring “negativ moms” hvor svindelen lavt sat kan regnes til omkring 50 mia. kr. Hvorfor hyler finansministeren op om manglende penge. Med 130 mia. kr. mere i kassen var der ikke behov for at diskutere 27 eller
  30 nye kampfly – for eller imod kantiner på de nye hospitaler – midtjysk motorvej –
  bro over Samsø til Sjælland – togfond til at lave timedrift mellem store byer.
  Men, hvor er den regering, som sætter sig for at inddrive de udestående fordringer,
  så vi andre, der betaler vores skat, kan ånde lettet op og få det hele i fremtiden, og
  blive fri for at høre på den sædvanlige jammer om, at der er lavvande i statskassen.
  Det er der jo ikke, hvis der er nogen, der går til stålet og driver pengene hjem.

 38. Af Henrik Knage

  -

  Helt enig – det er forstemmende, f.eks. overskrifter. Uffe Elbæk vil citat : Tale hårde stoffer!
  Jeg fatter ikke en meter, men hvis Uffe Elbæk og hele det pukkelryggede radikale opland og bagland er inde på noget med, at gøre kriminalitet legalt – og høste økonomisk fordel af dette – så er det hele forstået.

  Men summen af laster er konstant – og vakuumet et sådant forslag kunne munde ud i, kunne blive, at en hæmoride i røven kunne udløse dødsstraf …

 39. Af Henrik Knage

  -

  Kvindelige bloggere på Berlingeren – de adskiller sig markant fra Børsen i København. Børsen skal have kunstigt åndedræt, med jævne mellemrum – for at overleve – det behøver skønne kvinder ikke. De behøver ikke åbne skønheds – saloner og kalde det Børsen – de lever i sig selv – det gør mænd ikke, de lever kun i kraft af kvinder.

 40. Af Henrik Knage

  -

  Det er ekstremt trist, at selve begrebet “Feminisme” er landet i en krig mellem mænd og kvinder – det er ikke det feminisme handler om. Feminisme handler om, dels at kunne tåle sine egne enfoldige tanker, uden at sætte etiketter på størrelsen, dels ikke at opfatte stilhed, som en trussel.

 41. Af Henrik Knage

  -

  Selve samfundet (sund) er ekstremt nemt at forstå, men hvis man gider kikke en anden vej – og hvis man som gøgen der kikker og kukker, og kukker højt nok, så kommer der et helt andet billede.

  Billedet af et uddannelsessystem, der bider sig selv i halen.

  Hvis man virkelig kommer ind under huden på størrelsen, så svarer det til at sende en neger ud over marken, der løber, med 50 skarpskytter som står stille – der har betalt 0 kroner – men objektet dør både på den korte bane, samt på den lange og det gør jægerne også for jeg kan ikke holde det ud..

 42. Af Henrik Knage

  -

  Hvis der endeligt skal gås til benet af politisk ståsted – så drag mellemrummet i fortænderne, sammen med måden at sætte hår – og så er Uffe Elbæk et klart politisk tandsæt uden politisk mellemrum. En udefinerbar størrelse, men det skulle ikke undre mig hvis han var swing – kammerat med Mogens Amdi Pedersen – der red på bølgen af “Den Blå Betænkning” – og tog hele systemet i røven, ved at stifte “Det Nødvendige Seminarium” 🙂

 43. Af georg christensen

  -

  Det er et ret besværligt udsagn at sende et “svar” til. Alligevel vil jeg påstå, at kun med provokation mod hinanden , giver søgningen mod midten, “i åbenhed”, en form for mening i søgningen mod midten. Så længe alt foregår i hemmelighed, på lukkede “maffialignende” lukkede “lokaliteter”, kommer ingen af os “LIVET” videre.

 44. Af Jorn D.

  -

  Ja køn og klog, det er Libak
  men
  et valg i fremtidens Islamiserede Europa
  ja
  det svarer vel til at indføre demokrati på en “tosseanstalt”
  for
  her kommer de 2 overlæger jo hurtigt i mindretal !

  ironi,mus

Kommentarer er lukket.