Uberegnelighed: Den ny valuta i international politik​

Af Anna Libak 54

To mænd fylder verden med frygt eller forventning: Putin og Trump. For hvad kan de dog finde på? Er der intet, vi kan gøre for at standse dem?

Men som en tidligere helikopterpilot i den amerikanske hær for nylig skrev i en kommentar i Washington Times, så behøver de to mænd faktisk ikke at være så bindegale, som de fremstår. Muligvis har de blot forstået, at uberegnelighed er en af magtens vigtigste komponenter. Det er måske ikke et spørgsmål om personlighed, men om strategi.

Det gælder i hvert fald for Putin.  Han har gjort det til sit varemærke at være uberegnelig i en grad, så det er blevet ganske forudsigeligt. Først bedyrer han, at russisk militær ikke er involveret i annekteringen af Krim. Dernæst næsten praler han i en russisk dokumentarudsendelse med, hvor professionelt operationen blev gennemført. Så sværger han på, at der ikke er russiske soldater i Østukraine. Senere siger han på en pressekonference, at der selvfølgelig er russiske styrker, det er bare ikke »regulære styrker«. Om Syrien siger han, at Rusland vil trække sig ud. Men russerne bomber lystigt videre. Så indgår han våbenhvile i Genève, hvorpå det syriske regime meddeler, at det nu vil indlede en offensiv mod Aleppo med russisk hjælp.

Alt tilsiger, at vi burde ophøre med at lytte til ham. Men pointen er, at han har gjort os så bange, at vi ikke tør lade være, fordi vi ikke aner, hvad han kan finde på. Og det kaster store resultater af sig.

Vesten afholder sig fra at gribe ind militært til støtte for ukrainerne i Østukraine, fordi skiftende russiske toppolitikere advarer om, at det vil blive et blodbad, og måske endda en atomkrig. Obamas røde linje bliver overskredet i Syrien, uden at USA griber ind, fordi skiftende russiske toppolitikere advarer om, at det vil blive et blodbad, og måske endda en atomkrig. Uberegnelighed er en stærk valuta, og Putin får meget for pengene.

Men atomvåben er naturligvis en forudsætning. Det giver kun mening at opføre sig vanvittigt, hvis man faktisk har muligheden for at smadre verden: Ellers bliver man bare til grin.

Lars Løkke Rasmussen kan ikke true verden, en præsident Trump kan godt. Han kan godt true terrorister med tortur og Japan, Kina og Mexico med handelskrig; for selv om magtens tredeling i USA ikke er rene Potemkin-kulisser ligesom i Rusland, så ved vi historisk, at amerikanske præsidenter kan komme rigtigt langt med at foretage sig alt muligt, hvis de vil.

Vi andre må så leve i frygt. Den forsøger forskere at dulme med alenlange analyser af, hvad de to faktisk har interesse i. Der er f.eks. ingen ende på alle de rapporter, der vurderer, at Rusland ikke har aggressive hensigter i Arktis eller i Baltikum. Problemet er bare, at det ved Putin næppe selv. Han opererer i gunstige anledninger og sørger for at have de fornødne militære kapabiliteter, hvis lejligheden byder sig.

Hans prioriteter er klare: Det gælder om at gøre Rusland stort og stærkt, og det gør man ved at svække sin fjende, som i alle doktriner er den samme: Vesten, EU og NATO. Det er ikke Kina.
Så hvad vil der ske, hvis Donald Trump bliver præsident? Ja, det er ingen trøst, at Trump og Putin forsikrer, at de har den største respekt for hinanden og vil blive gode kolleger. Man kan ikke tage dem på ordet.​

54 kommentarer RSS

 1. Af Hans Madsen

  -

  Meningen var at EU, med en større befolkning og økonomi end USA, skulle lede over den vestlige verden med dens progressivitet!

  Istedet pga. Af borgerlige, er vi nu blot deres yankee puddelhund. Især dk mere end andre EU lande, hopper og danser for Sam på kommando. Senest med køb af joint striker, den dyreste model, og de 100 milliarder det bliver til!

  Putin og trump kommer uafbrudt med fine ord om hinanden. Som ultra blå nymfer, skorter det ikke på gensidig skulderklap og beundring.
  Målet er måske at dele verden i to, ejet af hhv. Trump hairdo and Putin ballhead?

 2. Af Hans Madse.n

  -

  Meningen var at EU, med en større befolkning og økonomi end USA, skulle lede over den vestlige verden med dens progressivitet!!!

  Istedet pga. Af borgerlige, er vi nu blot deres yankee puddelhund. Især dk mere end andre EU lande, hopper og danser for Sam på kommando. Senest med køb af joint striker, den dyreste model, og de 100 milliarder det bliver til!

  Putin og trump kommer uafbrudt med fine ord om hinanden. Som ultra blå nymfer, skorter det ikke på gensidig skulderklap og beundring.
  Målet er måske at dele verden i to, ejet af hhv. Trump hairdo and Putin ballhead?

 3. Af Jens Jensen

  -

  Populister er farlige, uanset om navnet er tulle, trump eller putin!

  http://www.theguardian.com/commentisfree/2016/may/13/why-are-we-surprised-by-every-populist-politician-voting-for-them-can-be-a-rational-choice

 4. Af Niels Peter Lemche

  -

  Det er lidt som med det første møde mellem Gorbatjov og Reaga, i Reykjavik. Da Gorbatjov ankommer, står Regan allerede ved kaminilden, og hans første hilsen lød: Når jorden invaderes af de små grønne mænd fra Mars, vil russerne og amerikanerne kæmpe side ved side. Gorbatjov forsøgte at dreje samtalen hen på nogen mere konstruktivt: men så længe mødet varede, fortsatte Regan med at tale om grønne mænd. Gorbatjov var aldeles rystet bagefter: Den galning er virkelig i stand til at trykke på knappen!

  (kilde sådär sådär, som man siger på svensk: Gore Vidal, Harmageddon).

 5. Af Helge Nørager

  -

  Jeg er ingen fan af Hr. Ronald Reagan, tidligere POTUS.
  Men mødet på Island, medførte den første Atom afrustningsaftale mellem USA og Sovjet.
  Så måske var det snakken om de grønne mænd, som gjorde udslaget, og i det tilfælde, var det genialt af Hr. Ronald Reagan, at spille rollen som småskør.
  Noget andet er, at hvis der kommer små grønne mænd fra verdensrummet der vil os ondt, er Hr. Ronald Reagans spådom korrekt, selv i dag.

 6. Af Jørgen F.

  -

  Jeg er helt enig i at landets udenrigspolitik – med Libak som lydig referent – bedst forstås i sammenhæng med historier om små grønne mænd.

  Helt uberegneligt ….

 7. Af Jakob Rasmussen

  -

  Der er åbenbart censur hos “Generation ytringsfrihed”…

  Det er selvfølgelig helt i orden, at latterliggøre antisemitiske og antidemokratiske terrorister, der myrder uskyldige civilister, og som især går efter jøder.

  Det burde alle antiracister selvfølgelig være enige i.

  Jyllandsposten gjorde grin med Muhammed, fordi de islamistiske terrorister retfærdiggør deres terror mod jøder og andre uskyldige civilister, med citater fra Muhammeds voldelige, religiøse ideologi.

  Nazisterne var antisemitter og antidemokrater; de fanatiske islamister er antisemitter og antidemokrater, men alligevel støtter den fanatisk antiisraelske del af venstrefløjen vor tids nazister.

  De islamistiske hadprædikanter sætter sharia over dansk lov, og forsvarer grove, systematiske krænkelser af især muslimske kvinders basale rettigheder med, ved at henvise til Muhammeds “åbenbaringer” og levevis, og bruger dem til at forsvare, at kvindelige voldtægtofre stenes til døde for hor.

  Det var slemt nok, da den i praksis autoritære og voldsromantiske del af venstrefløjen forsvarede brutale diktatorer, som f.eks. Mao, Stalin, eller Albaniens diktator Enver Hoxha.

  Men det er helt sort, at de autoritære idioter nu forsvarer antidemokratiske antisemitter, der var – og stadig er – venstrefløjens værste fjender.

 8. Af Henrik & Susanne Boye ovre fra nummer 16

  -

  Ja man kunne være mere tryg ved Boris Jeltsin. Der har aldrig før eller siden været en der i den grad kunne bære en 45 hestes vodkabrandert – og tale til potteplanter, som var de journalister.

 9. Af jan andersen

  -

  Er det ikke sådan at en betydelig del af enhver befolkning er halvidioter der selv tror at de er fornuftige? I hvertfald er det forbløffende hvad visse politikere, bureaukrater, jurister, journalister, sygeplejersker, læger, eksperter, kriminelle, vælgere og andre med korte mellemrum kan præstere af galskab. Nogle gange kan det næsten virke som om en ondartet og meget smitsom hjernevirus er kommet i omløb, en virus som mørklægger en stor del af hjernekapaciteten hos de smittede individer. Hvoraf nogle er så hårdt ramte at de melder sig ind i bestemte politiske partier, hvor man i fællesskab ligefrem DYRKER galskaben og idiotien. Eller findes der en bedre forklaring på det åndsformørkede og (selv)morderiske vanvid som mere og mere præger samfundet?

 10. Af jan andersen

  -

  PS: Vil opfordre til at man læser bøger, netaviser og BT/EB/JP om hvordan truslerne mod danskerne, svenskerne og hele europa hele tiden vokser, pga. nykommunistisk og pladderhumanistisk politik. Se snaphanen, den korte avis, 180g, urias og andre.

 11. Af Henrik & Susanne Boye ovre fra nummer 16

  -

  Ja der er udbrudt omfattende kuppelkatar i luftrummet over Danmark. For.ex. er jeg overbevist om, at Trump og Tulle er brødre, på en eller anden måde, selv om de taler hvert deres sprog.
  Man se på deres hårfarve, at der er en lighed. Den ene har fladt vinyltag, og den anden grammofon – stifter.

 12. Af Benny B

  -

  ” så ved vi historisk, at amerikanske præsidenter kan komme rigtigt langt med at foretage sig alt muligt, hvis de vil”
  Ja, Obama gennemtvang hjemme i USA atomaftalen med galningene i Iran på det tyndeste mandat overhovedet, selvom at alle kan se, at det er en vestlig kapitulation overfor en farligt og fjendtlig middelalder sekt.
  Iran kvitterede straks med at teste langdistance raketter, der selvfølgelig er designet til at bære atomspringhoveder og som kan nå Paris og andre hovedstæder i Europa.

  Med ledere som Obama, Merkel og Hollande, der frivilligt overrækker dommedagsvåben til en dommedagssekt, vil Trump være en sand velsignelse.

 13. Af Benny B

  -

  indlæg hænger

 14. Af Henrik & Susanne Boye ovre fra nummer 16

  -

  Nu er der så ingen grund til, at tage over dammen til USA, eller flyve til Moskva, for at få øje på mystisk adfærd blandt politikere – for adfærden er nøjagtig den samme, uanset hvor i Verden man skuer.

  F.eks. har Pia Olsen Dyhr for nyligt været ude med udsagnet om, at SF absolut ikke vil være i regering med Socialdemokratiet igen!
  Hvorfor gør hun det?

  Det gør hun fordi hun aldrig har tilgivet Annette Wilhelmsen, at hun blev skubbet ned af taburetten, mens hun var minister, og mens SF sad i regering.

  Der er det særlige, ved de røde faner, at de hellere vil se et land gå til grunde, frem for at forlade en taburet – det er det værste man kan byde en ”Rød Fane” – en taburet der pludselig fordufter.

  Det forholder sig derimod stik modsat, end udsagnet lyder. SF vil sælge måde bedstemor, bedstefar, samt hele deres pukkelryggede familie – for at komme i regering.

  Der er ganske enkelt noget der slår klik, i øverste etage, på politikere, når de først har indsnuset magtens sødme. Det er ren nektar, blandet med kroppens eget opium.

 15. Af Henrik & Susanne Boye ovre fra nummer 16

  -

  både

 16. Af jan andersen

  -

  Mange landes historiske erfaringer viser at hvis man ikke kan debattere frit, og hvis politikeres og myndigheder ikke kan kritiseres, så rådner samfundet op indefra. Derfor er det lidt mærkeligt at fil tret på de fleste blogs er indstillet, så man ikke må fortælle om den katastrofale udvikling i vores naboland Sverige. Hvad tror Berl. at man kan skjule?

 17. Af jan andersen

  -

  Mange landes historiske erfaringer viser at hvis man ikke kan debattere frit, og hvis politikeres, magthaveres og myndigheders gerninger eller ugerninger ikke kan diskuteres, så rådner samfundet op indefra. Derfor er det lidt mærkeligt at fil tret på de fleste blogs er indstillet, så man ikke må fortælle om den KATASTROFALE udvikling i vores nabolande Tyskland og Sverige. Hvad tror Berl. at man kan skjule?

 18. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  JA – HVAD VIL DER SKE HVIS TRUMP BLIVER PRÆSIDENT.??

  – givet vis kan det ikke blive værre end nu med

  – en dårligt camoufleret muslim i det Hvide Hus
  – en rablende gal tysk kansler, der er godt igang med at ødelæggge hele Europa
  – et totalt falleret EU, der bevidst ødelægger sammenhængs-kraften i nationalstaterne
  – et FN, styret af primært dysfunktionelle diktaturstater, der misbruger menneskerettigheder
  – et NATO fællesskab, hvor de europæiske medlemmer kører på frihjul
  – et Mexico,Afrika samt Mellemøsten, der hæmningsløst fortsætter befolkningsøgningen
  – et VESTeuropa, der diskriminerer sine egne befolkninger til fordel for grænseoverløbere
  – et Europa, der ligger på maven for en tyrkisk diktator, der burde smides ud af NATO
  ………….og meget mere

  – Joh, sandelig den vestlige verden har i høj grad brug for Trump – hr. Putin har forlængst indset, hvilket uoverskueligt kaos et muslimsk domineret Europa vil skabe for Rusland – derfor..!!

  Det store geni – Albert Einstein definerede hele molevittten således.:

  “Der er to ting i denne verden, der er uendlige – universet og menneskets DUMHED og ved nærmere eftertanke er jeg ikke sikker på, at UNIVERSET er uendeligt”!

 19. Af Niels Peter Lemche

  -

  BJARNE MUNK CHRISTENSEN – 13. MAJ 2016 15:52:

  Tak, fordi du så klart redegør for, hvad din herre og mester tænker på. Der er ingen, absolut ingen af dine pinde, der holder vand undtagen i din kontrafaktiske propaganda for din herre og mester. Men bliv bare ved med at oplyse os om verden ifølge Putin.

 20. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAN ANDERSEN – 13. MAJ 2016 15:30: Og du bliver ved og ved med dette sludder om Tyskland og Sverige. … bare fortæl en løgn, en stor en, og gentag den og gentag den! Ja, det er jo usalig Joseph Goebbels om og om igen. Den lille haltefanden var virkelig et geni i manipulation.

 21. Af bent hansen

  -

  Til den sandfærdige og rammende opregning af politisk vanvid som BMC lægger frem ovenfor kl. 15.52, må lægges det fantastiske svineri og forræderi overfor danskerne, svenskerne og tyskerne osv. som nykommunistiske, pladderhumanistiske, radikale, “borgerlige” og feministiske politikere i Vesten har fået arrangeret. Man skulle snart tro at EU-nomenklaturaen eller den europæiske “elite” er en slags dødskult. En dødskult på alle europæeres vegne. Ihvertfald er organiseret ondskab, dumhed og uduelighed på vej til at smadre alt hvad der gennem århundreder er bygget op af velstand, kultur og civilisation. Der er eksempler i massevis på at Danmarks og Europas borgere er ofre for hensynsløse politiske og bureaukratiske overgreb og svigt, og millioner af borgere er blevet påført social elendighed eller andre ulykker. Og den samlede virkning af den politiske galskab kan føre til rendyrket gangstervælde, terrorkrig og masseudryddelse. Et Europa i flammer og ruiner kan være en realitet indenfor fem eller ti år.

  Men da man nærmest aldrig kan få noget på der går i dybden med noget (pga. det dødssyge f il ter) må jeg her nøjes med at henvise til hvad der foregår få km fra københavn. Se BTs/EBs/JPs artikler om truslerne mod Norden, eller læs snaphanen og den korte avis.

 22. Af bent hansen

  -

  Thomas Ratsjack har i eb givet en beskrivelse af hvad der foregår af uhyrligheder i Sverige.

 23. Af poul hansen

  -

  Det er dog utroligt som N P L kan vende alting på hovedet. Men han kommer vel også fra den hårde kerne i jelved-partiet eller enhedslisten.

 24. Af Jan Jørgensen

  -

  Husk altid Lemche! Rygter er spredt af hadere, vidrebragt af mindrebegavet, og accepteret af idioter!

  Og i ovennævnte tilfælde, blot Preben der altid er enig med et andet synonym af samme person, eller flere!

  A. Tweistein

 25. Af poul hansen

  -

  BMCs indlæg er da korrekt og retvisende på alle otte punkter, så hvad er det N P L fabler om? Det der putin-vrøvl kan da ikke bruges til noget. Ingen her har vel putin som herre og mester. N P L fantaserer eller skriver om ting han ikke har forstand på.

 26. Af Niels Peter Lemche

  -

  BENT HANSEN – 13. MAJ 2016 19:32: Det lyder ærlig talt som en grammofonplade, hvor pickup’en løber rundt og rundt i samme rille.

  POUL HANSEN – 13. MAJ 2016 21:33: Nej, det er det ikke, ikke på ét punkt; men det ved du godt, hvis du da ikke er samme person i vedkommendes mange forklædninger. I taler ens, skriver ens, virker ens.

  Og det bliver ikke bedre af at gentage det samme sludder igen og igen, uanset hvad der står i underlødige udgaver af “der Stürmer/Fæææædrelandet” på jeres side.

 27. Af jan andersen

  -

  Nå, N PL har nu udnævnt bmc til en putin-marionet, og jeg er billig efterligning af goebbels. Sådan nedgør n pl alle der ikke mener at EU, radikal politik og m asse ind vandring er sagen. Men alle der ikke er så skråsikre som n pl bør læse jp-jalvings artikel eller thomas ratsjacs om hvordan rets- og velfærdsstaten er ved at blive afskaffet.

 28. Af jan andersen

  -

  Rettelse: tho mas rathsack. Se også hans beskrivelse i eb ang. voldsorgier i svenske byer.
  Eller læs BT ang. “TRUSLEN MOD DANMARK”.

 29. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAN ANDERSEN – 13. MAJ 2016 22:02: Nej, det bliver du ikke, men din måde at ‘argumentere’ på, eller snarere propagandere på, den har du hentet hos den lille doktor uanset, om du ved det eller ej. Det er egentlig bare et spørgsmål om at læse korrekt, hvad der står; men det er måske for meget forlangt.

 30. Af Niels Peter Lemche

  -

  Og Jan Andersen og alle dine kloner: Kunne du/I ikke snart se at få et ordentlig tastatur. Lige i øjeblikket skriver du/I med det samme med alle dets usikkerhed. I skanderer ordene forkert, men ret ens, og I laver en række mærkværdigheder mht. ortografien, der fortæller mig, at jeres lille kontor, hvor det så end ligger, ikke har budget til at forsyne jer med ordentlig materiel.

 31. Af jan andersen

  -

  N PL….. mange ord kommer ikke igennem f ilt ret hvis man skriver dem på normal vis. Men du har da ret i at vi godt kunne bruge noget bedre materiel. Du skal være velkommen hvis du vil sponsorere noget bedre udstyr. 🙂

 32. Af ole nielsen

  -

  V og K fortsætter storimporten, grænsekontrollen er kun på skrømt. DFs tulle synes at snorksove. Over 70.000 er kommet ind uden at blive registreret, iflg. den korte avis. En fordrivelse og UDSKIFTNING af danskerne er begyndt. Endvidere diskriminerer V og K (plus de røde politikere) danskerne på det groveste, oveni at man plyndrer dem og forærer deres land, byer, boliger, jobs, penge, velfærd, skoler og hospitaler osv. væk til migranterne. Løkke og andre radikale er i fuld med at udslette danskernes rettigheder, muligheder, kultur og fremtid.

 33. Af ole nielsen

  -

  DANSKERNES ØKONOMI; FRIHED OG TRYGHED ER UNDER ANGREB….

  V og K fortsætter storimporten, grænsekontrollen er kun på skrømt. DFs tulle synes at snorksove. Over 70.000 er kommet ind uden at blive registreret, iflg. den korte avis. En FORDRIVELSE og UDSKIFTNING af danskerne er begyndt. Endvidere diskriminerer V og K (plus de røde politikere) danskerne på det groveste, plus at man plyndrer dem og forærer deres land, byer, boliger, jobs, penge, velfærd, skoler og hospitaler og meget mere væk til evighedsturisterne. Løkke og andre radikale er i fuld gang med at udslette danskernes rettigheder, muligheder, kultur og fremtid.

 34. Af ole nielsen

  -

  Snart vil hjemme rø verier, over fald i gaderne, vo ld tægter hvorsomhelst, ter ro ri sering af firmaer, butikker og boligkvarterer, velfærdstab og smitsomme sygdomme osv. høre til dagens orden. Ligesom i Sverige og Grækenland mv.

 35. Af Solveig Mølgaard

  -

  Jeg er stor fan af Libak. Hun pin pointer, som få, Putin og hans version af Rusland. Og, jeg bliver uendelig træt af at læse anti US propaganda fra slænget af ex leninister, ex maoister, ex trotskister, nu under Enhedslistens “beskyttende” propaganda paraply. Fint sekunderet af den nymodens, politiske sandkasse, Alternativet.

 36. Af thomas hansen

  -

  I Iran blev titusindvis af kommunister, venstreorienterede, ligestillingskvinder, bøsser, lesbiske, ateister og kristne slag tet, myr det og hen ret tet da de muslimske islamister kom til magten efter shah-styrets fald. Det samme vil ske i de europæiske lande hvis merkels politik og indvandringen fortsætter.

 37. Af ole jensen

  -

  Ikke bare uberegnelighed, men utilregnelighed præger mange politikere, vælgere, journalister, forfattere og meningsdannere. Der foregår efterhånden utrolige og fry telige ting overalt i Europa og Danmark/Sverige. Ga le hus agtige tilstande myldrer frem. Læs selv bøger og netaviser mv. om kom munis ti ske regimer, om te rror, om skatteply ndring, om sve riges ned tur, om dik tatur og tyranni forklædt som demokrati og velfærd osv.

 38. Af Erik Vestergaard

  -

  Ja, hvis man ikke bevæbner sig med stor skepsis overfor partiers og mediers påstande og historier, bliver man helt sikkert snydt og bedraget langt hen ad vejen. Og hvad regeringen angår, synes den at have mistet al sans for de økonomiske, sociale og nationale realiteter. Styres vi af dagdrømmere og fantaster?

 39. Af r. vangkilde

  -

  ALLIANCEN TRUMP – PUTIN ! – sender vores nye fly mod IS ELLER , hvem skal forsvare EU,
  når USA bestemmer i NATO. Det europæiske fællesskab er splittet for alle vinde ELLER, er der
  gået ren feminisme i demokratiet, når alt for mange vil bestemme.

 40. Af j nielsen

  -

  “Uberegnelighed: Den ny valuta i international politik​”

  Ny og ny. Brinkmanship var amerikansk doktrin allerede i 1950erne.

 41. Af chris barnett

  -

  Verden er pisse korrupte,penge,,magt og våben.FN burde være stærker og i det mindste,retfædig men det er bar er bar lappeløsning af udnyttet magtspil.Putin har vidst at han kunne bare hugge Krim og lave splid i Ukrain fordi hvad i hellvede har han at kigge op til.USA og vennerne synes de kan bare gøre hvad de selve synes( smadrer Afghanistan,Irak uden om FN og bar fortsætte med Obama og Nato at smadre Libya og nu Syrian med hjælpe af Saudi Arabian.Lille Danmark er den mindste korrupte og meget demokratisk ,men som vi alle ved, de lover en ting og gøre noget andet også her i Danmark.Som den kører nu det er lige meget at det er Trump eller Putin eller dem i Kina ,di stor skulle snakke om det hele frem for at deamoniser hinanden.Stop våbensalg til idioterne,nej det gøre di ikke,der er for mange penge i det og særlig også hvis skatteborgerne skal betaler for oprustninger.

 42. Af Niels Peter Lemche

  -

  JAN ANDERSEN – 13. MAJ 2016 23:26: Foreløbig har jeg identificeret disse ‘navne’:

  OLE JENSEN
  – 14. MAJ 2016 6:41
  OLE NIELSEN
  – 14. MAJ 2016 0:12
  JAN ANDERSEN
  – 13. MAJ 2016 22:02
  POUL HANSEN
  – 13. MAJ 2016 19:57
  ALEX BEAMONT
  – 12. MAJ 2016 16:55
  ALEX BEAMONT
  – 12. MAJ 2016 16:53
  ALEXANDER BEAUMONT
  – 12. MAJ 2016 12:42
  BENT HANSEN
  – 12. MAJ 2016 9:59 (måske)
  LE NIELSEN
  – 14. MAJ 2016 00:17
  POUL HANSEN
  – 13. MAJ 2016 23:40
  JAN ANDERSEN
  – 13. MAJ 2016 19:52
  ERIK MØLLER
  – 14. MAJ 2016 9:34
  THOMAS HANSEN
  – 14. MAJ 2016 6:16
  OLE NIELSEN
  – 14. MAJ 2016 0:12

  Bemærk, hvorledes alle pseudonymer er almindelige, intetsigende danske navne, som er totalt umulige at identificere. Undtagelsen er Alex(ander) Be(u)mont med sit primitive forsøg på identitetstyverier fra mennesker, der er lette at identificere på nettet.

  I behøver kun at være én person; men I skal sagt susende mig oppe jer, hvis I vil skjule jer. Jeg ved godt, hvor modangrebet kommer fra; men enhver kan so selv se efter.

 43. Af Niels Peter Lemche

  -

  Anna Libak,

  Altså dit filter her til morgen.

 44. Af Henrik Knage

  -

  Nu er politik, men især valgkamp et verdensmesterskab i bedrag, og de der er lettets ved at bedrage er ens tilhængere, så jo flere tilhængere man har, jo flere kan man bedrage.
  Anders Fogh Rasmussen er et glimrende eksempel på denne diciplin – fordi da han var statsminister bedrog han hele Danmark – og de fleste købte hans løgne, da han havde mange tilhængere, men nu har tiden indhentet fyren, og når han nu siger, at der intet er at komme efter, ved alle efterhånden, at han lyver.

  Så kommer der sådan en mærkelig sort streg i panden, så dem der kan se aura er begyndt at tale om en bjælke.

 45. Af lars knudsen

  -

  Man kan godt få det indtryk at NP L er en professionel propagandist fra det radigale overdrev. Hans lager af postulater er uudtømmeligt, men de fleste indlæg bruges på at nedgøre eller mistænkeliggøre andre bloggere, og især alle som mener at Danmark bør bevares og forsvares, så det ikke besættes, erobres, overtages og islamiseres, så at danskerne bliver retsløse og hjemløse i deres eget land. Og hvis fem bloggere mener det samme, eller citerer fra hinanden, mener NP L straks at de er een og samme. Er claus t, øster gaard, ze nia, per nille s og NP L så også een og samme person, for de udtrykker sig ret ens om samme emner? Gå hjem og vug, NP L, for du er gennemskuet som en der ikke vil Danmark noget godt, og gerne ser danskerne fordrevet.

 46. Af Niels Peter Lemche

  -

  LARS KNUDSEN – 14. MAJ 2016 12:24: Endnu et navn til listen. Jeg sagde jo, at jeg vidste, hvor angrebet ville komme fra. Desværre (for dig) er jeg så kendt, at det ikke er fornuftigt at udgive sig for at være mig. Modsat Jer/du kan jeg sagtens stå på egne ben og behøver ikke at skrive under pseudonymer — kunne aldrig falde mig ind.

 47. Af lars knudsen

  -

  NP L, hvad fabler du om. Jeg har da aldrig skrevet noget i dit navn. Men fortsæt du bare med din paranoia om at alle der hedder hansen, nielsen, andersen eller noget andet, er med i een stor sammensværgelse mod dig og dine sære idéer om fjernstyring og berigelse osv.

 48. Af lars knudsen

  -

  NP L, hvad fabler du nu om? Jeg har da aldrig skrevet noget i dit navn. Men fortsæt du bare med din par an oia om at alle der hedder han sen, niel sen, ander sen eller noget andet, er med i een stor sammen svær gelse mod dig og dine sæ re idéer om fjernstyring og ber igelse osv., osv.

 49. Af Henrik & Susanne Boye ovre fra nummer 16

  -

  Hvis først man begynder at lægge mærke til det, så er der også flere danske politikere, som aldrig skuffer – og altid er leveringsdygtige i fladpandet tankegang. En forsigtig analyse på en Zenia Stampe – kaffesnak bemærkning er at hun om 30 år helst ikke vil kunne se forskel på Morten & Mohammed, det er at der er tale om en vaskeægte Donald Trumh, med omvendt fortegn, at hun er rabiat – for hvem har spurgt Mohammed om han synes det er en god idé og er der overhovedet nogen der tænker på Morten?
  Jeg synes det er underligt, at hun ikke har valgt at blive kloakmester, eller brøndborer i Brøndby, fordi hver gang hun åbner munden så udstiller hun sig selv som mindrebegavet, opslugt af sin egen omfattende emotionelle verden, som et barn der skal kortlægge en smerte et sted i kroppen, med ender ud med “ondt i maven”, fordi det fortæller en smerte, men ikke siger noget om hvor i kroppen smerten er opstået.

  Jeg siger IKKE, at kloakmestre og brøndborere er mindrebegavede, men jeg forstår ikke at Zenia Stampe ikke starter sit eget firma, da hun konstant sælger stemmer fra De Radikale. Noget jeg hilser meget velkomment.

 50. Af Niels Peter Lemche

  -

  LARS KNUDSEN – 14. MAJ 2016 12:41: Nej, det har du ikke, og jeg heller ikke i dit navn. Men hvis du tog og læste, hvad jeg skrev, inden du svarer derpå, kunne det være, at det dæmrede for dig. Men lærer I ikke at læse, I med det der mystiske tastatur. Der dukkede en til af jer op på en anden blog for lidt siden.

 51. Af georg christensen

  -

  Hvad gør vi nu?. Først spørgsmålet : Hvem er vi selv?.

  Hvem er vi selv , hvis ikke vi ønsker at være med i “Magtbegærets” værdiløse centrum?.

  Hvem er vi selv. For mit vedkommende er der ingen tvivl, jeg er Europærer fyldt med især Russere og Tyrkere i midten af unionen, Det amerikansk styrede tyskland er for mig udelukket.

  For mig som Europærer, håber jeg at Europærerne endelig finder sammen, selv om fortidens “idioter” stadig og stædig forsøger at ødelægge “unionen”, i deres egen “enevældighed”.

 52. Af lars knudsen

  -

  N P L…. det med tastaturet er forklaret den 13/5 kl. 23.26 ovenfor.

 53. Af Bjarne Munk Christensen

  -

  NIELS PETER LEMCHE – 13. MAJ 18:49

  – Nej,- indledningsvis skal vi slå fast, at jeg IKKE er persondyrker og, følgelig, ikke er i lommen på nogen som helst – heller ikke hverken Putin eller Trumps.
  Lad os tage de nøgterne kendsgerninger, som flg.:

  1. Obama er muslim, hvilket adskillige pensionerede amerikanske top officerer fra hær, luftvåben og flåden har ytret sig om. F.eks raser mange amerikanske jagerpiloter over, at han, gang-på-gang, har standset bombninger af udpegede ISIS mål under henvisning til dårlige undskyldninger så som risikoen for civile tab – ingen krig i hele verdenshistorien har undgået civile tab – specielt ikke, hvis man, konsekvent bruger civilister som skjold.
  2. Den rablende gale tyske kansler – Merkel – har lukket over 1 millioner ILLEGALE GRÆNSEOVERLØBERE ind i Tyskland og dermed Europa til trods for, at 72 – 73% af samtlige er unge mænd i den våbenføre alder ( dvs. desertører ) – samtidigt har hun groft ignoreret de kendsgerninger at mange containere fyldt med våben, sprængstoffer og ammunition er blevet spottet i græske havne med destination = europæiske flygtningelejre. Såvel den øverstkommanderende for den schweiziske hær – Andrè Blattermann, den øverstkommanderende for den norske hær – Odin Johannessen, den svenske generalstabschef samt ledende oberster og generaler i den østrigske hær har SAMSTEMMENDE udtalt at den muslimske folkevandring vi ser p.t. bliver katastrofalt for de vestlige lande – det samme har, iøvrigt, den tidligere chef for den engelske efterretningsvæsen MI5 – Richard Love… udtalt, men det gør vel intet indtryk på dig – vel Lemche..?
  Dermed er hun direkte skyld i massevoldtægter og drab, der allerede sker i Tyskland samt de borgerkrigslignende tilstande, der snart vil komme i VESTeuropa.
  3. Et totalt falleret EU, der bevidst ødelægger sammenhængs-kraften i medlemslandene er en særdeles kendt sag – EU er selve ÅRSAGEN til Europas ødelæggelse med dets vanvittige
  præference af muslimsk indvandring, der på tvinges medlemsstaterne i stor stil
  4. Et FN ( = Forever Nuts ), der styres af et flertal af dys-funktionelle medlemsstater er en kendsgerning – f.eks. blev den nu afdøde libiske diktator Gadaffi samt aytollaen fra Iran, for få år siden, udpeget til at forfatte de “nye menneskerettigheder, hvilket modsvarer, at man havde udpeget Hitler og Stalin, til det samme arbejde.
  5. FNs Generalsekretær, der taler med en kartoffel i munden ( uforståeligt engelsk ) har endda den store frækhed, at skose især Europa for ikke at lukke flere millioner illegale grænseoverløbere ind, alt imedens hans EGET LAND – Sydkorea ikke tager nogen, overhovedet.
  6. Et NATO, der kører på frihjul – DK betaler. feks. latterlige 1,2% af BNP men min. kontingentet er mindst 2% – altså godt det halve -ganske forståeligt, at mange amerikanere er særdeles trætte at skulle finansiere langt det meste – iøvrigt kan man ikke være medlem af en forening, når man kun betaler det halve i kontingent….ikke sandt Lemche??
  6. Mexico, Afrika og Mellemøsten fortsætter, hæmningsløst, med enorme befolkningsøgninger, hvilket er den primære årsag til krige i områderne – Kina har klart udtalt, at uden kraftig fødselskontrol får disse lande ingen u-landshjælp – sund logik for pedalhøns.
  7. VESTeuropa diskriminerer sine ege befolkninger i forhold til alle illegale grænseoverløbere, der – f.eks. i DK har RETSKRAV på boliger – hvad har det danske folk retskrav på..? AT betale for hele vanviddet………ikke sandt Lemche???
  8. Europa ligger på maven for en tyrkisk diktator…
  – der bl.a. er i fuld sving med at opstille højttalere i gadekryds, der kan forkynde koranen og kalde til bøn flere gange dagligt – er dette et tegn på et sekulært samfund mon..?Dernæst opfordrer han tyrkiske immigranter i Tyskland til IKKE at lade sig integrere samt udtaler at demokrati er som en sporvogn, som man står af, når den når endestationen….mon vi snart når endestationen Lemche…?

  …for nu blot at nævne nogle få eksemper på et massivt vanvid udøvet af inkompetente, historieløse samt uduelige vestlige politikere , der ikke engang kender defineringen på begrebet landsforræderi – nemlig

  ….den/de der udføre handlinger til decideret skade for en eget land eller IMOD dets interesser er landsforræder..!

  ..og hr .Lemche, hvad mon er i det danske folks interesser….? At blive degrederet til 2. og 3. rangs borgere i deres eget land samt misbrugt på det groveste som simple trækdyr..??

 54. Af j b

  -

  Fear is in the eye of the beholder.
  http://www.economist.com/blogs/gametheory/2015/02/applying-game-theory

Kommentarer er lukket.